PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς


Ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών

Στην πρόσληψη 1.639 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, για τους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού προχωρά η κυβέρνηση, μετά την υπογραφή της σχετικής Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου.

Προβλέπεται και η σύναψη 594 μίσθωσεων έργου για τους παιδικούς σταθμούς Πρόκειται για προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, στις οποίες προχωρά το υπουργείο Εσωτερικών, μετά την έγκριση από τη διυπουργική επιτροπή.

Πρόκειται για πρόσληψη 54 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με 624 άτομα, για δήμους της χώρας.

Επίσης, το υπουργείο κινεί τις διαδικασίες για την πρόσληψη 169 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με 594 άτομα, για την εκτέλεση ευρωπαϊκών προγραμμάτων καθώς και για τη λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, που εντάχθηκαν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού” ΕΣΠΑ 2007-2013 “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment