PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προσημειώθηκαν τα ακίνητα του Ψωμιάδη και του ομίλου «Ασπίς»


Αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Την προσημείωση των ακινήτων που ανήκουν στην οικογένεια του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη, αλλά και στις εταιρείες του ομίλου «Ασπίς», αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν 147 επενδυτές της «Αspis Capital», οι οποίοι ζητούσαν να προσημειωθούν τα ακίνητα που ανήκουν τόσο στην οικογένεια του προφυλακισμένου επιχειρηματία όσο και στις εταιρείες του ομίλου «Ασπίς».

Τα ακίνητα αυτά βρίσκονται σε Κηφισιά, στη Λ. Βασ. Σοφίας, στο Σύνταγμα, στη Λ. Συγγρού, στην Πεντέλη αλλά και στη Μύκονο. Στις 21 Ιουνίου θα συζητηθεί η προσφυγή ακόμη 90 επενδυτών της «Aspis Capital» που είδαν τα χρήματά τους να «κάνουν φτερά» καθώς και των 163 που στράφηκαν πρώτοι δικαστικά εις βάρος του επιχειρηματία, αλλά οι προσφυγές τους είχαν απορριφθεί.

Όλοι υποστηρίζουν ότι έχασαν τα χρήματα που επένδυσαν, παρά τις υποσχέσεις του επιχειρηματία, πως θα είχαν αποδόσεις πάνω από 7%. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εξέλιξη αυτή, εκτιμάται ότι μπορούν να διασφαλιστούν οι απαιτήσεις των επενδυτών της «Aspis Capital», καθώς δεν υπάρχουν άλλες προσημειώσεις στα ακίνητα που ανήκουν στον επιχειρηματία και σ’ όλο τον όμιλο, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ήδη προτείνει την παραπομπή σε δίκη του Παύλου Ψωμιάδη, της συζύγου και της κόρης του για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Επίσης, έχει ζητήσει την παράταση της προσωρινής κράτησης του επιχειρηματία για την εξαπάτηση των επενδυτών της «Aspis Capital».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment