PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προσήλθε στις αρχές ο χειριστής του σκάφους στην Αργολίδα


Αυτοβούλως και με το συνήγορό του παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που συγκρούστηκε χθες βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.

Τον χειριστή του ταχύπλοου φουσκωτού σκάφους, που εμπλέκεται στο ναυτικό δυστύχημα στη περιοχή Θίνη της Αργολίδας, αναζητούσαν οι αρχές, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπόλοιπων επιβαινόντων, το συγκεκριμένο άτομο, μετά τη σύγκρουση, αποβιβάστηκε στην ακτή και εξαφανίστηκε.

Τα αίτια του ναυτικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής όταν το ταχύπλοο σκάφος συγκρούστηκε με ξύλινο αλιευτικό σκάφος, παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Από τη σύγκρουση των δύο σκαφών, δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους, ενώ μια γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Με τη βοήθεια σόναρ αλλά και στελεχών της μονάδας υποβρυχίων αποστολών συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου που μπορεί να επέβαινε στο μικρό σκάφος που βυθίστηκε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment