PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Προπώληση εισιτήριων για τον αγώνα με την Ξάνθη


Σήμερα (Παρασκευή) το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων του αυριανού αγώνα με την Ξάνθη.

Σήμερα το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων του αυριανού αγώνα με την Ξάνθη.

Οι τιμές είναι οι εξής : Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 15 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο στις θύρες 4-5 και 7 έχει 5 ευρώ.

Αύριο Σάββατο (ημέρα του αγώνα), το Τμήμα Διαχείρισης θα είναι ανοικτό για την πώληση εισιτηρίων από τις 10.00 έως τις 14.00. Στη συνέχεια θα ανοίξουν τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου στις 15.15.

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με τη Ξάνθη στις 17.15 στο γήπεδο Περιστερίου.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που θα αποσυρθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο και είναι οι: Μιχαηλίδης, Σάντκβιστ, Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Νάστος, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Καραλής, Φαβάλι, Τάτος, Καραγκούνης, Μπρίτο, Καμαρά, Περόνε, Σαγκανόφσκι.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας ο Γιώργος Δώνης τόνισε τα εξής:

« Παρότι εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την συγκομιδή βαθμών στις έξι πρώτες αγωνιστικές εξακολουθούμε να πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας και στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας. Το πιο σημαντικό σε κάθε ματς και ξεκινώντας από το ματς με τη Ξάνθη είναι να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να έχουμε καλύτερες επιλογές τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Έχουμε ένα αντίπαλο που διαθέτει ποιότητα και είναι μια ομάδα που έχει δυνατότητες και είναι δύσκολο να της δημιουργήσεις πολλές ευκαιρίες. Κι εμείς πρέπει σε γενικές γραμμές να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί όπως βλέπουμε όλα τα παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μαζί με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

* Η ομάδα Κ-20 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει αύριο (Σάββατο) στο γήπεδο Ηφαίστου και ώρα 11.00 την αντίστοιχη της Ξάνθης. Η ομάδα Κ-17 θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 10.00 εκτός έδρας την αντίστοιχη του Πανιώνιου στο Κορωπί ενώ η ομάδα Κ-15 θα παίξει την Κυριακή στη Βάρη με τον τοπικό Φοίβο στις 18.00.

* Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ-15 Στέφανος Τούρλος κλήθηκε για να μετάσχει στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Παίδων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment