PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Προληπτικός έλεγχος και ενημέρωση οστεοπόρωσης στον Δήμο Περιστερίου


Εκδήλωση που απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα” σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου διοργανώνουν σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο 9 (Τρίτη) και 10 (Τετάρτη) Ιουνίου 2015 με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου σε θέματα Υγείας, Ιατρός Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης επισημαίνει ότι ο στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

  • Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο 8ο ΚΑΠΗ Περιστερίου (οδός Αγ. Ιεροθέου 142), την Τρίτη 09/06/2015, ώρες 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και την Τετάρτη 10/06/2015, ώρες 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες άνω των 35 ετών.
  • Η ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του 8ου ΚΑΠΗ, την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 12.00 μ.μ. Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται για κλείσιμο ραντεβού στο ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου στα τηλέφωνα 210-5704276 και 210-5715291.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment