PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Προληπτικές απολυμάνσεις αποφάσισε ο Δήμος Ιλίου


Σε προληπτικές απολυμάνσεις στα σχολικά κτήρια, τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΑΠΗ και σε όλα τα δημοτικά κτήρια όπου υπάρχει συνάθροιση κοινού, προχωρά μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ο Δήμος Ιλίου.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, την οποία συγκάλεσε εκτάκτως ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, απολυμάνσεις θα γίνουν από σήμερα έως και την Καθαρά Δευτέρα, σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους 12 παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς ενώ θα ακολουθήσουν στα ΚΑΠΗ, τα κτήρια όπου στεγάζονται οι κοινωνικές δομές του Δήμου και σε όποιο άλλο δημοτικό κτήριο κριθεί απαραίτητο.

Στο μεταξύ, ο Δήμος Ιλίου εξέδωσε ενημερωτικό έντυπο με μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό, όπως αυτά αποτυπώνονται στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ. Το έντυπο θα διανεμηθεί σε σχολεία, χώρους συνάθροισης κοινού, πολίτες και εργαζόμενους.

«Προστατευόμαστε από τον κορωνοϊό. Δεν φοβόμαστε. Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής» τονίζει ο Δήμαρχος Ιλίου και προσθέτει ότι ο Δήμος, ενεργώντας με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, θα λάβει οποιοδήποτε άλλο μέτρο χρειαστεί για την προστασία των πολιτών, με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment