PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προκήρυξη περίπου 1.500 θέσεων εργασίας για τις δομές κοινωνικής προστασίας


Την προκήρυξη περίπου 1.500 θέσεων εργασίας για το σύνολο των δομών κοινωνικής προστασίας, πανελλαδικά όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας μετά από διαβούλευση με τις 13 περιφέρειες της χώρας και η συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Οι δομές, των οποίων θα επιδοτηθεί η λειτουργία, είναι: Κέντρα Κοινότητας, Κοινωνικά Παντοπωλεία, Δομές Σίτισης, Κοινωνικά Φαρμακεία, Ημερήσια Κέντρα Φιλοξενίας και Υπνωτήρια Αστέγων, Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και Κέντρα Φροντίδας ΑμεΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, προετοιμάζει όλα τα απαραίτητα έντυπα εξειδίκευσης και τα υλικά υποστήριξης και βοήθειας προς τις περιφέρειες και τους δήμους, που είναι οι τελικοί δικαιούχοι των πράξεων, ώστε σε έναν περίπου μήνα, να καταστεί δυνατή η προκήρυξη των θέσεων του προσωπικού των δομών αυτών.

Οι ακριβείς ειδικότητες ανά δομή και τα απαιτούμενα προσόντα θα περιγράφονται στις προκηρύξεις, όταν αυτές δημοσιευθούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment