PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προκάλεσε τους «γέροντες» της πόλης το δημοσίευμα του PeristeriNews.gr


Η έκφραση «μιλάς με γρίφους γέροντα» ταιριάζει γάντι σε κάποιους τοπικούς παράγοντες και ρεπόρτερ της πόλης μας που όπως φάνηκε το δημοσίευμα του PeristeriNews.gr τους προκάλεσε και δεν τους παραδειγμάτισε.

Αρχικά μας είπαν να πιούμε ξύδι για τη μεγάλη επιτυχία τους, αφού εμείς είμαστε νεοσσοί ασχοληθήκαμε μόλις χθες με το χώρο των εκδόσεων και της ενημέρωσης και αυτοί είναι οι δεινόσαυροι του χώρου.

Μετά αναφέρθηκαν σε στημένο δημοσίευμα και ότι ο «μουλωχτός» μας έβαλε να το γράψουμε σύμφωνα με τον ρεπόρτερ «Ο τα ξέρω όλα». Άλλωστε ο συγκεκριμένος έχει πάγια τακτική να λαμβάνει εντολές και να γράφει πιστεύοντας ότι και τα υπόλοιπα μέσα είναι όμοια του.

Ας κάνει ένα πέρασμα από τη σελίδα μας στο Facebook να δει πόσοι Περιστεριώτες αλληλοεπιδρούν καθημερινά με την ιστοσελίδα μας και επικοινωνούν μαζί μας για θέματα της πόλης και μετά ας το ξανασκεφτεί.

Τέλος η αναφορά των Social lovers έκανε παιχνίδι με το Fake και το News λέγοντας πως έχουν χεσμένους αυτούς που γράφουν το δημοσίευμα, κάτι που δεν φάνηκε στην πράξη αφού χάλασαν πολύ χρόνο για αναφορά με post αλλά και κάμποσα σχόλια ακόμα.

Αυτό που θέλουμε να πληροφορήσουμε τους συγκεκριμένους είναι ότι ούτε θα μας φιμώσουν ούτε θα μας αλλάξουν την πάγια τακτική μας να αναδεικνύουμε την άποψη των αναγνωστών-συμπολιτών μας.

Όταν βρωμίζεις την πόλη πρέπει να έχεις και τα κότσια να δέχεσαι την κριτική και όχι να το παίζεις μεγιστάνας του εαυτού σου.

Παρακάτω σας δείχνουμε μερικά από τα μηνύματα που λάβαμε για τη χθεσινή ρύπανση του Άλσους Περιστερίου:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment