PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Προθεσμία στις ευρωπαϊκές λίγκες έδωσε η UEFA


Τελεσίγραφο έως τις 25 Μαΐου έδωσε η UEFA στις ευρωπαϊκές λίγκες, ούτως ώστε να καταστρώσουν τα πλάνα τους για την επανέναρξης των εγχώριων διοργανώσεων.

Εδώ και καιρό όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου έχουν αναστείλει τις δραστηριότητές τους.

Η UEFA, όμως, πρέπει να σχεδιάσει το πρόγραμμα για τα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου για να γίνει αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα.

Αυτό κατέστησε σαφές στο γράμμα του προς της 55 ομοσπονδίες-μέλη της UEFA, ο πρόεδρος, Αλεξάντερ Τσεφέριν, ο οποίος ζητά από όλες τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων που έχουν ανασταλεί να παραδώσουν τη λίστα των ομάδων που έχουν προκριθεί στις ευρωπαϊκές δοργανώσεις, το αργότερο έως τις 25 Μαΐου.

«Οι εθνικές ομοσπονδίες ή και οι λίγκες πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνήσουν με την UEFA έως τις 25 Μαΐου 2020 και να ενημερώσουν για τα πλάνα επανέναρξης των εγχώριων διοργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων και των ημερομηνιών αυτής» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

«Στην περίπτωση που μία εγχώρια διοργάνωση πρόκειται να τερματιστεί πρόωρα για νόμιμους λόγους, η UEFA απαιτεί από την εθνική ομοσπονδία της χώρας αυτής να εξηγήσει έως τις 25/05 τις ειδικές διαμορφωθείσες καταστάσεις που να δικαιολογούν τέτοιο πρόωρο τερματισμό και να επιλέξουν τις ομάδες για τις διοργανώσεις της UEFA της περιόδου 2020/2021 με βάση την κατάταξή τους στις εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν 2019/2020» προσθέτει ο Τσεφέριν.

Η UEFA ξεκαθαρίζει ότι επιθυμεί από τις ομοσπονδίες-μέλη της να ολοκληρώσουν τις εγχώριες διοργανώσεις τους αντί να τις διακόψουν οριστικά.

Επίσης ελπίζει ότι θα ολοκληρωθούν, τόσο το Champions, όσο και το Europa League της σεζόν 2019/2020.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment