PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Προηγήθηκε δύο φορές αλλά δεν νίκησε ο Ατρόμητος (video)


Τα γκολ των Γκάλο και Μανούσου δεν αρκούσαν για να πάρει τους τρεις βαθμούς ο Ατρόμητος.

Έτσι, δεν κατάφερε να βρεθεί 7ος, καθώς με τον βαθμό που πήρε έφτασαν τους 38 πόντους και είναι στο -1 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το ματς

Η ομάδα μας ξεκίνησε με περισσότερη διάθεση και ενέργεια το παιχνίδι, παρότι δεν είχε το ίδιο βαθμολογικό κίνητρο με τον Παναιτωλικό. Εντούτοις, η ομάδα του Παντελίδη δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει.

Τη λύση έδωσε ο Γκάλο, ο οποίος άνοιξε το σκορ (1-0) στο 18’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, με την οποία άφησε άγαλμα τον Φερνάντεθ, που φέρει ευθύνη για το κακό στήσιμο του τείχους.

Ωστόσο, στο 35’, ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Τζανακάκη να σεντράρει από τα δεξιά και να βρίσκει τον Μουνιέ, ο οποίος πήρε ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στη γωνία του Μανδά για το 1-1.

Από ‘κει και πέρα, σε ένα πεντάλεπτο ο Παναιτωλικός δημιούργησε 3 καλές στιγμές. Στο 37’ το σουτ του Ρόσα βρήκε στο κεφάλι του Γούτα και κατέληξε κόρνερ.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ήταν η σειρά του Μπαΐροβιτς να τεστάρει τον Μανδά, ο οποίος όμως μπλόκαρε το σουτ του αντίπαλου επιθετικού.

Στο 42’ ο Ρόσα σούταρε από το ύψος της περιοχής, ωστόσο η μπάλα κόντραρε σε πόδι παίχτη του Ατρομήτου, άλλαξε πορεία και κατέληξε κόρνερ.

Έως τη λήξη του ημιχρόνου ο Ατρόμητος δεν απείλησε άλλο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Δεύτερο μέρος

Η ομάδα μας, στο δεύτερο μέρος, ευτύχησε να ανακτήσει το προβάδισμά της, με τον Λιάβα να ανατρέπει τον Ντε Πο μέσα στην περιοχή, σε μία περίεργη φάση και τον διαιτητή Φωτιά να καταλογίζει πέναλτι.

Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Μανούσος για το 2-1 (60’).

Παρ’ όλα αυτά, η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε άμεσα, με τον Κωνσταντόπουλο να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 62’, σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ του Ρόσα, που βρήκε τον 17χρονο στόπερ, ο οποίος πετάχτηκε στη μικρή και πλάσαρε από κοντά.

Το επόμενο πεντάλεπτο κυριάρχησε ο Ατρόμητος, που απείλησε στο 64’, με σουτ του Ραμπέλο, που έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Φερνάντεθ και στο 68’ με τον Βέλλιο να πλασάρει από τη μικρή περιοχή, αλλά να αστοχεί.

Ο ίδιος παίκτης έγινε επικίνδυνος και στο 72’, όμως το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή, κατέληξε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 77’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαΐροβιτς, που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μανδά.

Ήταν εμφανές πως μετά το 2-2, η ομάδα της πολης μας είχε περισσότερες δυνάμεις και ήλεγχε την κατάσταση. Στο τελευταίο 10λεπτο, η ομάδα του Χάβου κλείστηκε ακόμα περισσότερο στο καβούκι της με στόχο να αποσπάσει την ισοπαλία, κάτι που κατάφερε (2-2).

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μανδάς – Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Νάτσος (85’ Ούμπιδες), Μπουσουλάτσιτς – Ενσικουλού (67’ Βέλλιος), Ραμπέλο (85’ Γιακουμάκης), Ντε Πο – Μανούσος (79’ Ανδρούτσος)

Παναιτωλικός (Χάβος): Φερνάντεθ – Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Κέβιν (26’ Παρράς) – Ντίας (66’ Τσιγγάρας), Ρόσα (78’ Άλβαρες), Ντάλσιο (66’ Ταχάρ), Μουνιέ – Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς (78’ Αριγίμπι)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment