PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Προετοιμάζεται ο Ντεάντρε Κέιν με το Περιστέρι


Ούτε μια ώρα δεν θέλει να χάσει ο Ντεάντρε Κέιν, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής (15.30) στην Αθήνα και από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για να γνωρίσει τον προπονητή του Νίκο Παπανικολόπουλο, τους συνεργάτες του, αλλά και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Κέιν μπήκε στο γήπεδο και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Η αναμέτρηση με τον Προμηθέα για τα ημιτελικά του κυπέλλου πλησιάζει και ο ίδιος ο Αμερικανός έμαθε με το που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα, πόσο σημαντικό είναι το ματς για τον οργανισμό του Περιστερίου.

Πριν μπει στο γήπεδο για να προπονηθεί, ο Αμερικανός γκαρντ πήρε μια… γεύση από ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού παρακολούθησε από τις κερκίδες του γηπέδου την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από την άφιξη του νέου αποκτήματος του Περιστερίου Ντεάντρε Κέιν, καθώς και από την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα:

Η αφομοίωση του τρόπου παιχνιδιού του Περιστερίου από τον Ντεάντρε Κέιν, μέσα από ταχύρρυθμα μαθήματα από το προπονητικό επιτελείο, αποτελεί την προτεραιότητα του Νίκου Παπανικολόπουλου και των συνεργατών του.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα κάνει το «ντεμπούτο» του στον μεγάλο ημιτελικό του κυπέλλου την Τετάρτη (12/2) κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα και από χθες που έφτασε στην Αθήνα μαθαίνει τα συστήματα και τους συμπαίκτες του.

Γ. Σκορδίλης: Θέλουμε τη νίκη για να διεκδικήσουμε το κύπελλο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Περιστερίου εν όψει του ημιτελικού κυπέλλου της επόμενης Τετάρτης (12/2, 17:00) με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους, προκειμένου οι «κυανοκίτρινοι» να είναι πανέτοιμοι για την μεγάλη «μάχη» που οδηγεί στον τελικό.

«Προετοιμαζόμαστε σκληρά για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ένα παιχνίδι για το οποίο ανυπομονούμε όλοι στο Περιστέρι. Παίζουμε εκτός έδρας με τον Προμηθέα και αυτό σημαίνει πως δεν θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας», αναφέρει ο Γάϊος Σκορδίλης και συνεχίζει: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και διαθέτει πολύ καλούς ξένους και Έλληνες παίκτες. Η προσθήκη του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και του Βαγγέλη Μάντζαρη που είναι δυο ποιοτικοί παίκτες της Ευρωλίγκα αλλάζουν τον Προμηθέα επίπεδο».

Από σήμερα το Περιστέρι έχει στην «μηχανή» του και έναν επί πλέον παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου, τον Ντεάντρε Κέιν.

«Πράγματι έχουμε την χαρά να έχουμε μαζί μας το νέο παίκτη Ντεάντρε Κέιν, που θα μας ενισχύσει στην συνέχεια των υποχρεώσεών μας. Στόχος είναι να εγκλιματιστεί ο παίκτης το συντομότερο δυνατό για να μας βοηθήσει, γιατί μετά το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ στο φινάλε της πρώτης φάσης του Basketball Champions League είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και ιώσεις που δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε πλήρεις».

Και ο Γάιος Σκορδίλης κατέληξε: «Πάμε στην Πάτρα για να διεκδικήσουμε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Κάτι που το θέλουμε πολύ όλοι στον οργανισμό του Περιστερίου, να διεκδικήσουμε το τρόπαιο! Είναι από τις σπάνιες φορές που δεν είναι στον τελικό ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Ολυμπιακός και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά να διεκδικήσουν και να πάρουν έναν τίτλο».

Ν. Παπανικολόπουλος: Θέλουμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη «μάχη» με τον Προμηθέα και στο Περιστέρι άπαντες έχουν επίγνωση της σπουδαιότητας του αγώνα.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ο ημιτελικός με τον Προμηθέα στην Πάτρα, που δίνει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Στόχος μας είναι η νίκη και η διεκδίκηση του τροπαίου, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης, την δυναμική του αντιπάλου και το πλεονέκτημα που του δίνει το γεγονός ότι παίζει εντός έδρας» υποστήριξε ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Νίκος Παπανικολόπουλος και συμπλήρωσε: «Εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ για να φέρουμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία στον Οργανισμό του Περιστερίου. Κάτι που θέλουμε όλοι και το θέλουν όλοι στο Περιστέρι».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment