PeristeriNews.gr
Πολιτική

Προειλημμένη απόφαση


Η Ελλάδα δεν θα διοργανώσει, τελικά, τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013, που επρόκειτο να διεξαχθούν στον Βόλο και τη Λάρισα.

Η Ελλάδα δεν θα διοργανώσει, τελικά, τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013, που επρόκειτο να διεξαχθούν στον Βόλο και τη Λάρισα, όπως αποφάσισε η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων κατά τη σημερινή συνεδρίασή της στο Παρίσι.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, η χώρα μας είχε καθυστερήσει στην κατασκευή των αναγκαίων έργων.

“Εμείς υποβάλαμε στην ΔΕΜΑ μια υπεύθυνη πρόταση με δεδομένη την οικονομική κρίση, η οποία εξορθολόγιζε τις υπέρογκες δαπάνες που προέβλεπε το σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης και μείωνε το συνολικό κόστος των Μεσογειακών Αγώνων από 358.000.000 ευρώ σε 126.000.000. Η απόφαση της ΔΕΜΑ ήταν προειλημμένη, αφού είχε έτοιμες τρεις υποψηφιότητες”, δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού επισήμανε, ότι η κυβέρνηση είχε εγγυηθεί την άριστη διεξαγωγή των Μεοσγειακών Αγώνων, παρά το αισθητά χαμηλότερο κόστος και με ταυτόχρονη επένδυση στη δημιουργία υποδομών και την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Θεσσαλίας.”Δεν υπήρχε, όμως, κανένα περιθώριο για φιέστες και “πεταμένα χρήματα”, διευκρίνισε ο κ.Γερουλάνος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment