PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Προβληματισμός κι όλα ανοιχτά στον Ατρόμητο


Το κακό κλίμα επανήλθε στον Ατρόμητο μετά την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και η διοίκηση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα.

Κατήφεια, απογοήτευση και έντονος προβληματισμός.

Κάπως έτσι μπορεί να περιγράφει στον απόλυτο βαθμό το κλίμα που επικρατεί στον Ατρόμητο, όχι τόσο από την ήττα από τον Παναθηναϊκό (που κι αυτή έχει πονέσει βαθμολογικά), όσο από την κάκιστη εμφάνιση.

Σχεδόν καμία ευκαιρία σε 90 λεπτά, ακόμα ένα πρώτο ημίχρονο χαμένο κι όχι μόνο είναι μερικά πράγματα από τα οποία έχουν προβληματίσει όχι μόνο τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά και τη διοίκηση, που από την πλευρά τους περίμεναν πολύ καλύτερη εικόνα μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό και Βόλο.

Μετά τη λήξη του αγώνα αυτό που προέκυπτε από Περιστέρι μεριά ήταν ότι δεν τίθεται κάποιο ζήτημα αλλαγής προπονητή κι ότι κανονικά η ομάδα θα πορευθεί έτσι και στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το παραμικρό. Η χθεσινή εμφάνιση ήταν σοκαριστικά κακή σε τέτοιο σημείο που αυτή τη στιγμή υπάρχουν σκέψεις για όλα τα ενδεχόμενα.

Ναι μεν το κλίμα και από τον κόσμο είναι βαρύ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις χθεσινές μαζικές αποδοκιμασίες με τη λήξη του αγώνα, αλλά αυτό που εξετάζουν στον Ατρόμητο είναι καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι και τη βελτίωση που δεν βλέπουν να έρχεται.

Το θέμα είναι τώρα στο πού θα κάτσει η… μπίλια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment