PeristeriNews.gr
Lifestyle

Προβλήματα για τη Μαντόνα


Είπε να κάνει το καλό αλλά όπως φαίνεται… έμπλεξε.

Είπε να κάνει το καλό αλλά όπως φαίνεται… έμπλεξε.

Η οικογένεια της υιοθετημένης κόρης της Μαντόνα, από το Μαλάουι, απειλεί ότι θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό καθώς η βασίλισσα της ποπ δεν τήρησε τη συμφωνία που είχαν κάνει, για να βλέπουν το μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με τη γιαγιά της, όταν η 52χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε τις διαδικασίες της υιοθεσίας με το ορφανοτροφείο, τον Ιούνιο του 2009, έδωσε το λόγο της ότι η Mercy James, που σήμερα είναι πέντε χρονών, θα την επισκέπτεται τακτικά, κάτι που δεν έχει γίνει από τότε, ακόμα κι όταν η Μάντυ επισκέφθηκε το Μαλάουι μαζί της.

Το παιδί-του οποίου η 16χρονη μητέρα πέθανε πέντε μέρες αφού την γέννησε- μεγάλωσε αρχικά από τη γιαγιά και τις θείες της, μέχρι που την παρέδωσαν στο Kondanani Children’s Village. Η εκπρόσωπος του Civil Liberties Committee CILIC δήλωσε:

«Η οικογένεια της Mercy με έχει επισκεφθεί πολλές φορές και είναι πολλοί αναστατωμένοι, γιατί ενώ τους είχαν πει ότι θα έχουν τακτική επικοινωνία μαζί της- και όταν ενηλικιωθεί θα επιστρέψει να ζήσει μαζί τους στο Μαλάουι- κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θεωρώ ότι η υπόθεση τους στέκει καθώς όπως φαίνεται υπήρξε προφορική συμφωνία με τους εκπροσώπους της τραγουδίστριας. Αυτή τη στιγμή οι δικηγόροι ψάχνουν την υπόθεση ενώ εγώ ετοιμάζομαι να στείλω μια επιστολή στον δικηγόρο της τραγουδίστριας, εκ μέρους της οικογένειας, ζητώντας από τη Μαντόνα να αφήσει τη Mercy να συναντήσει την οικογένεια της».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment