PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανοίγουν οι ορίζοντές σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί νέα ξεκινήματα. Ίσως γραφτείς σε κάποιο σεμινάριο ή ανοιχτεί μια καινούργια επαγγελματική πόρτα. Κάνεις σήμερα μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον και διαπιστώνεις ότι τα όνειρα σου δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Από την άλλη η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει αναστάτωση στην ερωτική σου ζωή. Σήμερα δεν νιώθεις ικανοποιημένος με τις σχέσεις σου και θέλεις να αλλάξεις οτιδήποτε δε σε ικανοποιεί. Προσπάθησε να μην βγάλεις εκνευρισμό και νευρικότητα στους γύρω σου που θεωρούν ήδη παράξενη τη συμπεριφορά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί οτιδήποτε καινούργιο. Σήμερα ίσως πάρεις απόφαση να ασχοληθείς πιο προσεκτικά με τη διατροφή σου ή να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα που ήθελες καιρό. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ενισχύει τον συναισθηματισμό σου, με αποτέλεσμα να έχεις υπερβολικές αντιδράσεις και να έρχεσαι με ευκολία σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Χρειάζεται προσοχή για να μην μπλέξεις σε διαμάχες, που δεν έχουν καμία ουσία. Συναισθηματικά, ίσως αντιμετωπίσεις περίεργη συμπεριφορά από το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια καινούργια περίοδο στη ζωή σου. Γίνονται πρωτότυπα πράγματα, που δε σε αφήνουν να πλήξεις. Συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους, συζητήσεις, ακόμα και μια πρόταση για ταξίδι. Σήμερα νιώθεις έντονα την ανάγκη να κάνεις σχέδια για το μέλλον σε όλους τους τομείς. Συναισθηματικά έχεις κι εκεί ευχάριστες εξελίξεις, αφού υπάρχει έντονη κινητικότητα. Πρόσωπα προσπαθούν να είναι κοντά σου και γίνεσαι το μήλο της έριδος. Παίρνεις ηθική ικανοποίηση και αγάπη από τους γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις φορτωθεί με έξτρα υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο και υπάρχει εκνευρισμός, αφού είσαι συνέχεια με το άγχος αν θα τα προλάβεις όλα. Πρέπει να συγκεντρωθείς στις δουλειές σου, αν και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Συναισθηματικά, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, νιώθεις το ανικανοποίητο μέσα. Θέλεις μόνο το ουσιαστικό και το έντονο, θέλεις ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα σου, να είναι ολοκληρωτικά δικός σου. Προσπάθησε να δεις πού έχεις κάνει κι εσύ λάθος και μη ρίχνεις το φταίξιμο μόνο στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη υπάρχουν αλλαγές στη ζωή σου που σε γεμίζουν με νέες εμπειρίες. Μια πρόταση για ένα ταξίδι που χρειάζεται σχεδιασμό ίσως προκύψει ή μια καινούργια δραστηριότητα. Κάνεις σχέδια και πλάνα για το μέλλον και προσπαθείς να οργανώσεις δουλείες που είχες αφήσει πίσω καιρό. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει ποικιλία και έντονη κοινωνικότητα. Το ανικανοποίητο που νιώθεις βέβαια, οφείλεται στο ότι δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που θα σου αλλάξει τη ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όμορφη μέρα η σημερινή, με πολλές συναντήσεις, συζητήσεις με αγαπημένους ανθρώπους, αλλά και υποχρεώσεις. Πρέπει πια να συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορείς να είσαι σε 3 μέρη ταυτόχρονα και ότι δυο καρπούζια δε χωράνε κάτω από την ίδια μασχάλη. Μόνο τότε θα νιώσεις ηρεμία και θα σου φύγει το άγχος. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, νέες συναισθηματικές καταστάσεις έρχονται στη ζωή σου. Καινούργια ενδιαφέροντα πρόσωπα μια σχέση που ξεκινάει τώρα. Απρόοπτες εξελίξεις που δε σε αφήνουν σε καμιά περίπτωση να πλήξεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει συναισθηματική αστάθεια. Τη μια θα νιώθεις ότι πετάς στα σύννεφα και την άλλη ότι δεν μπορείς να σηκωθείς. Θέλεις να σπάσεις τους κανόνες στην ερωτική σου ζωή και να διαφοροποιηθούν τα πάντα. Οι κοντινοί σου άνθρωποι δεν δείχνουν να το καταλαβαίνουν αυτό και αντιδρούν. Προσπάθησε να είσαι μετρημένος στις κουβέντες σου, γιατί με την αντιδραστική συμπεριφορά σου μπορεί να πληγώσεις αυτούς που αγαπάς. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα, όπως και οι αντιδράσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέα ξεκινήματα και νέες προοπτικές. Ένα καινούργιο σπίτι ή ένα θέμα σπιτιού ίσως συζητηθούν σήμερα. Θα υπάρχουν διάφορες συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα για νέα ανοίγματα ή νέες συνεργασίες. Εξέτασε όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να μην πεις “ναι” σε κάτι επειδή νιώθεις ενθουσιασμό τώρα και το μετανιώσεις. Μια ευχάριστη είδηση μπορεί να λάβεις από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Γενικά συνειδητοποιείς ότι όλα γύρω σου αλλάζουν και προχωράνε. Σκέψου τι είναι αυτό που θέλεις να προχωρήσεις και στη δική σου ζωή και λάβε δράση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Είσαι ενθουσιώδης και δραστήριος, θέλεις να βοηθήσεις όλον τον κόσμο γύρω σου και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Η αναζήτηση της αλήθειας είναι το μόνο που σε ενδιαφέρει και δε συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο. Ίσως ξεκινήσεις και κάποιο σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα. Συναισθηματικά νιώθεις πληρότητα και ένα σχέδιο που κάνεις από κοινού με το ταίρι ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, σας φέρνει πιο κοντά. Έντονα συναισθήματα, φίλοι και αγαπημένοι πλαισιώνουν τη μέρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει απρόοπτες εξελίξεις στο δρόμο σου. Νιώθεις ενθουσιασμό και αναζητάς την παρέα ανθρώπων που είναι εντελώς διαφορετικοί από εσένα. Ξαφνικές νέες γνωριμίες, συναντήσεις, καθώς και πολλές συζητήσεις με ανθρώπους δίνουν μια νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά σου. Οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι αυξημένες, αλλά βρίσκεις ένα μαγικό τρόπο να τα προλάβεις όλα. Το μυαλό σου λειτουργεί με χίλιες στροφές και παίρνεις γρήγορες αποφάσεις. Συναισθηματικά, κάνεις διάφορες σκέψεις για το αν είσαι ικανοποιημένος με αυτά που έχεις. Είναι που θέλεις να τα ζεις όλα έντονα και στο έπακρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί οτιδήποτε καινούργιο. Σήμερα παίρνεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν την ζωή σου μακροπρόθεσμα. Ψάχνεις νέες μεθόδους απολαβών στον οικονομικό τομέα. Πρόσεξε τις υπερβολές στα έξοδα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγεις εκτός προϋπολογισμού και να κάνεις μια αγορά που σου είναι άχρηστη. Μια νέα αρχή ίσως υπάρχει και στα αισθηματικά σου. Αποφασίζεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Θέλεις να δημιουργήσεις πιο ισχυρούς δεσμούς με τους γύρω σου και το πετυχαίνεις. Δε σε καλύπτουν πια οι περιπέτειες και οι καταστάσεις, που δεν ξέρεις πού πάνε.

ΙΧΘYΕΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνουν αλλαγές σε όλους τους τομείς. Νιώθεις έντονα συναισθήματα και οι αντιδράσεις σου είναι παθιασμένες. Θέλεις να κάνεις αλλαγές και να διώξεις ό,τι σε πονάει και σου κάνει κακό. Ίσως αποφασίσεις από την άλλη να κάνεις ένα βήμα παρακάτω στη σχέση σου. Επαγγελματικά νέες συνεργασίες προκύπτουν ή κάποιο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Ένας αέρας ανανέωσης φυσάει γενικά στη ζωή σου, που μπορεί να παρασύρει οτιδήποτε σε δυσκολεύει και δε σε ικανοποιεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment