PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα προσοχή στη στάση και τη συμπεριφορά.

ΚΡΙΟΣ

Ενθουσιασμός και ενεργητικότητα τροφοδοτούν τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις σήμερα, οι θετικές όψεις της μέρας με τους υπόλοιπους πλανήτες, φέρνουν ευχάριστες και χαρμόσυνες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν κάποιες εμπόλεμες καταστάσεις που επικρατούσαν στην καθημερινότητά σας. Φροντίστε να βρείτε τις λύσεις και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που σας βασανίζουν συζητώντας με το ταίρι σας, δίχως να επιρρίπτετε ευθύνες για τα μικρά και ασήμαντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην απογοητεύεστε σήμερα, αν δεν μπορέσετε με ευκολία και σαφήνεια να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μην το βάζετε κάτω αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή ορισμένες αναποδιές στην δουλειά σας. Οπλιστείτε με τόλμη και θάρρος. Η αστρολογική όψη της ημέρας σας προμηθεύει με ενεργητικότητα, εξυπνάδα και εγρήγορση στις αποφάσεις και τις επιλογές σας, για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις αρετές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντί να ψάχνετε γύρω σας σε ποιον να ρίξετε τις ευθύνες και τα βάρη μιας επαγγελματικής ή προσωπικής σας αποτυχίας, είναι προτιμότερο να σκεφτείτε τον τρόπο που θα επουλώσετε τα τραύματα και τα ασαφή αποτελέσματα που προέκυψαν, να περάσετε στην επόμενη φάση, να αποκτήσετε την συμπαράσταση και την στήριξη των έμπιστων φίλων και του ερωτικού σας συντρόφου. Οδηγηθείτε έξω από τα σκοτεινά αδιέξοδα και τις ανασφάλειες σας με την βοήθεια του άλλου σας μισού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ευκαιρία να δώσετε ώθηση σε επαγγελματικά και πρακτικά θέματα της ζωής σας, οργανώνοντας τον χρόνο σας, στην δουλειά, στην σχέση σας και στις υπόλοιπες δραστηριότητές σας. Προσέξτε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες, συγκρατείστε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, για χατίρι των κόπων που καταβάλατε. Ξεπεράστε τις δυσκολίες και τις φουρτούνες, επικεντρωθείτε στους σημαντικούς και σταθερούς, συναισθηματικούς σας στόχους.

ΛΕΩΝ

Βασιστείτε περισσότερο στο ένστικτο και στον ρεαλισμό σας σήμερα, για να καταφέρετε να απαλλαχτείτε από τα σενάρια και τις στρατηγικές που ίσως δεν απέδωσαν τους καρπούς που περιμένατε στην δουλειά σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Επιστρέψτε και πάλι στις απτές και ουσιαστικές σας επιθυμίες, έχοντας σαν κινητήριο δύναμη την περηφάνια και την αξιοπρέπειά σας, μην δείχνετε ενοχές για τους στόχους σας, είτε αφορούν στην καριέρα σας, είτε επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεχίστε να προσπαθείτε για τα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν σήμερα, κερδίστε τις εντυπώσεις στο περιβάλλον που κινείστε, για να καλύψετε το χαμένο έδαφος στην κοινωνική σας ζωή, προβάλλοντας με διακριτικότητα τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Εκπλήξτε το ταίρι σας με την κατανόησή σας στα θέλω και τις επιθυμίες του δεσμού σας, μην αφήνετε το πάθος και την σεξουαλικότητα που εκπέμπετε να σας παραπλανήσουν σε μονοπάτια εφησυχασμού και στασιμότητας.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει χαλαρούς και πολύ αισιόδοξους, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Η αισιοδοξία και η ενεργητικότατα που θα έχετε μέσα σας αυτή τη περίοδο, θα σας κάνουν πιο ευέλικτους στο πρόγραμμά σας. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα γίνουν πιο χαλαρά για σας. Οι συνεργασίες που θα κάνετε στο μέλλον, θα είναι πολύ δυναμικές. Η καθημερινή σας ρουτίνα θα αλλάξει προς το καλύτερο, αφού θα ασχοληθείτε με κάποιο αγαπημένο σας χόμπι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χάρη στην οξυδέρκεια, στην παρατηρητικότητα και την ανεπτυγμένη σας διαίσθηση, που τονίζονται σήμερα μπορείτε να ελπίζετε σε ευμενέστερα αποτελέσματα στις συναισθηματικές σας προσδοκίες. Αφεθείτε στις εξελίξεις και τα γεγονότα που σας δίνουν ικανοποίηση και χαρά, μην κρύβετε τα ερωτικά σας θέλω από το άλλο σας μισό, μεταμορφώστε τον αγαπημένο σας χώρο σε αισθησιακή, τρυφερή φωλιά, κοιτάξτε την σχέση σας με τα μάτια της ψυχής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή σήμερα για να μην παραπλανηθείτε από φρούδες υποσχέσεις και κάλπικους όρκους, που αφορούν την επαγγελματική σας πρόοδο και την συναισθηματική σας ζωή. Το πιθανότερο είναι να βρείτε μια καινούρια ευκαιρία και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις, την σοφία και τις εμπειρίες προς διαφορετική κατεύθυνση, να κλείσετε ανοιχτά θέματα με το χθες, για να κερδίσετε την ηθική και υλική ανταμοιβή που δικαιούστε. Κάντε αυτά που σας ταιριάζουν και όχι εκείνα που σας ρίχνουν τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχραιμία, η αναλυτική σας σκέψη και η ηρεμία που δείχνετε μπροστά στις αναποδιές και τις προκλήσεις, είναι χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν πολύ σήμερα, στα προσωπικά και συναισθηματικά μπερδέματα που είναι πιθανόν να προκύψουν με φιλικά άτομα ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Δημιουργήστε τις ευνοϊκές συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα μελλοντικά, σταθερά και σοβαρά σας όνειρα, οργανωθείτε και επικεντρωθείτε με ευχαρίστηση στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναθερμάνατε τις πάσης φύσεως προσωπικές και εργασιακές σας σχέσεις, αλλά και αυτές που σας είναι χρήσιμες και ωφέλιμες για να αναρριχηθείτε κοινωνικά. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ξεμπλοκάρουν τμήματα της καθημερινότητάς σας, που παραμένουν εδώ και πολύ καιρό κλειστά και παράγουν ανησυχία και θλίψη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εκφράσετε στον ερωτικό σύντροφο ή ένα έμπιστο φίλο, τις κρυφές, συναισθηματικές σας επιθυμίες και τις ουσιαστικές ανάγκες της καρδιάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην απογοητεύεστε και μην τα χάνετε εύκολα σήμερα με τις προκλήσεις και τα σκαμπανεβάσματα στην δουλειά και στην συναισθηματική σας ζωή, προσπαθήστε με φιλότιμο και κάποιες ατομικές θυσίες, να κρατήσετε μια αισιόδοξη και παράλληλα ουδέτερη στάση, απέναντι στις συμβουλές και τις προτροπές των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων. Ετοιμαστείτε να χαράξετε νέα, δημιουργικά μονοπάτια για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, εμπιστευτείτε τις εμπειρίες και την σοφία σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment