PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 26 Ιουλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα συναισθηματική ανάταση, λογική προσήλωση.

ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας σήμερα στρέφεται σε πιο πρακτικά θέματα και το μυαλό σας λειτουργεί πιο πρακτικά για την εύρεση λύσεων σε διάφορα θέματα της καθημερινότητάς σας. Έχετε ενέργεια σήμερα και είστε ορμητικοί στις συναναστροφές σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Μπορείτε να ψάξετε τις απαντήσεις που σας απασχολούν εσείς οι αδέσμευτοι σχετικά με την αισθηματική σας ζωή και την πορεία της. Οι δεσμευμένοι νιώθετε καλά μέσα στη σχέση σας και το δείχνετε στο ταίρι σας με κάθε τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρείτε τις ισορροπίες σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο και προσπαθήστε να κάνετε μία κουβέντα με τους συνεργάτες σας, χωρίς να έχετε διαφωνίες και προστριβές. Μπορείτε μέσω του διαλόγου να καταφέρετε όλα όσα επιθυμείτε. Δε χρειάζεται να λειτουργείτε πεισματικά και να είστε άκαμπτοι στις συζητήσεις σας. Η μέρα θα σας ανταμείψει σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς θα ζήσετε εσείς οι δεσμευμένοι ανεπανάληπτες στιγμές με το ταίρι σας και θα νιώσετε ότι είστε στη σωστή σχέση με το σωστό άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε σήμερα, γιατί η μέρα σας θα είναι αρκετά απαιτητική κι εσείς θα θελήσετε να ξεμπερδέψετε με όλες σας τις υποχρεώσεις, προκειμένου να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα που σας προσφέρουν χαρά. Δείξτε τι αξίζετε στα επαγγελματικά σας και πουλήστε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας και όσα καταφέρνετε, δεν είναι κακό. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο και ότι μερικές φορές καλό θα είναι να προβάλουμε και λίγο το ποιοι είμαστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με δημιουργικές καταστάσεις και με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας κάνουν ευτυχισμένους. Η μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη σε εσάς και σε όλες τις ανάγκες σας που επιθυμείτε να καλύψετε. Έχετε τον τρόπο πάντως να γίνονται τα πράγματα γύρω σας όπως εσείς επιθυμείτε και να φέρνετε τους ανθρώπους στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Όπως καταλαβαίνετε, σήμερα δε σας χαλάσουν οι γύρω σας τα χατίρια και θα γίνει το δικό σας, τόσο σε φιλικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Λάμπει το άστρο σας σήμερα στα επαγγελματικά σας και βρίσκεστε σε μία πολύ δημιουργική φάση και κατάσταση. Είστε εργατικοί, επιμελείς, δουλεύετε με μεθοδικότητα και αυτή σας η τακτική, βλέπετε και μόνοι σας ότι αποδίδει καρπούς. Η καθημερινότητά σας σήμερα αποκτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ασχολείστε με καταστάσεις και ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε καλά. Στην αισθηματική σας ζωή, οι αδέσμευτοι επιζητάτε σήμερα την περιπέτεια και την αποδοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με τις καλοκαιρινές σας διακοπές, να κάνετε έναν σχεδιασμό, μία παραπάνω έρευνα για τον τόπο που θέλετε να επισκεφθείτε. Βρίσκεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάνετε κοινά όνειρα για το μέλλον σας. Η μέρα φέρνει εξελίξεις ευχάριστες και όμορφες σε ερωτικό επίπεδο, καθώς εσείς οι αδέσμευτοι είστε σε μία πολύ όμορφη φάση, σαν να πάει κάτι καλό να γίνει σε αυτόν τον τομέα. Οι δεσμευμένοι λαμβάνετε θετικά συναισθήματα από το ταίρι σας και αυτό σας δημιουργεί χαρά και συναισθηματική ολοκλήρωση.

ΖΥΓΟΣ

Μην προσπαθήσετε σήμερα με τρόπο όχι και τόσο όμορφο να φέρετε στα επαγγελματικά σας τις καταστάσεις στο σημείο που εσείς θέλετε. Καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές συζητήσεις ή σε καταστάσεις, από τις οποίες δε θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Οι φίλοι σας σήμερα θα ζητήσουν τη συμβουλή και τη βοήθειά σας, γιατί νιώθουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σας και στις συμβουλές που θα σας δώσουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι ίσως είστε σήμερα παραπάνω εκδηλωτικοί απέναντι σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπάτε σήμερα την περιπέτεια, αλλά και την καλοπέραση. Θέλετε να πετύχετε να αξιοποιήσετε τη μέρα σας όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα αφήσετε τις εκκρεμότητές σας ακάλυπτες, απλά θα καταφέρετε να ξεμπερδέψετε από όλα, έτσι ώστε να έχετε χρόνο στη διάθεσή σας να τον αξιοποιήσετε λίγο πιο διασκεδαστικά. Οι φίλοι σας θα είναι σύμμαχοί σας σε αυτή σας την επιθυμία και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ακολουθήσουν χωρίς δισταγμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βεβαιωθείτε σήμερα ότι οι επαγγελματικοί σας στόχοι αυτοί που εσείς έχετε θέσει είναι σωστοί, είναι αυτοί που θέλετε και δε θα μετανιώσετε για κάτι στην πορεία. Ίσως σήμερα να μην είστε και τόσο σταθεροί στις απόψεις σας και σε αυτά που αποφασίζετε. Θα αλλάζετε το πρόγραμμά σας, γιατί αυτό που επιθυμείτε σήμερα είναι να μην πλήξετε και να μη ζείτε μία επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα. Βρίσκετε χρόνο για τους φίλους σας και σκέφτεστε και συζητάτε να ξεκινήσετε μαζί κάποια δραστηριότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είστε μεταξύ των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και του έρωτα. Θέλετε να πετύχετε την απόλυτη ισορροπία, έτσι ώστε να αξιοποιήσετε τη μέρα σας και να προλάβετε να ασχοληθείτε με όλα. Ο έρωτας θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα εσάς τους αδέσμευτους. Θα νιώθετε γοητευτικοί, ερωτικοί και θα θελήσετε να παίξετε ερωτικά με ένα πρόσωπο που δε σας αφήνει ασυγκίνητους. Σαν να υπάρχει μία ερωτική έλξη, την οποία δεν μπορείτε να εκφράσετε όπως εσείς θέλετε. Αφεθείτε στο συναισθηματισμό που νιώθετε και μη βάζετε όρια στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας σήμερα θα είναι πολύ όμορφη και ευχάριστη σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Ακόμα και στον επαγγελματικό σας χώρο η μέρα θα κυλήσει πάρα πολλή όμορφα, θα επικοινωνήσετε πολύ καλά με τους συνεργάτες σας, θα υπάρχει ομαδικό κλίμα και η ατμόσφαιρα γενικότερα θα είναι ευχάριστη. Στα αισθηματικά σας, το ταίρι σας θα είναι απέναντί σας πολύ ρομαντικό και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει στη σχέση σας. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα με το σύντροφό σας.

ΙΧΘYΕΣ

Απολαμβάνετε σήμερα την επιτυχία σας στα επαγγελματικά και νιώθετε πως όταν θέλετε, τα πάντα μπορείτε να καταφέρετε. Βλέπετε την αποδοχή στα μάτια των συνεργατών σας και των ανωτέρων σας και νιώθετε σημαντικοί, χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι στην εργασία σας. Η μέρα σας φέρνει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που το τελευταίο διάστημα έχουν κάποια παράπονα από εσάς σχετικά με το χρόνο που τους αφιερώνετε. Και στην αισθηματική σας ζωή θα κυλήσει όμορφα η μέρα σας, καθώς θα σας βγει ο ρομαντικός και ο καλοσυνάτος εαυτός σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment