PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αναμείνατε στο… ακουστικό σας!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο «στάσιμος» Ερμής σηματοδοτεί μια φάση αβεβαιότητας στα επαγγελματικά σου, αντί όμως να κυριευτείς από ανυπομονησία και να «κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι», είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού σύντομα θα λάβεις τους «οιωνούς» για να προχωρήσεις. Έτσι κι αλλιώς ο Δίας σε στηρίζει και δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς χρόνο και χρήμα για μια υπόθεση που θα βρει τον δρόμο από μόνη της!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δικτυωθείς και να πάρεις καλύτερη θέση στον στίβο του έρωτα! Αν πάλι είσαι σε μια σχέση μπορείς να την ενδυναμώσεις κάνοντας κάποια πράγματα από κοινού με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αρκετά πράγματα μπαίνουν σιγά-σιγά σε μια σειρά, ίσως μάλιστα να συμβεί κάτι ευχάριστο στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Αν έχεις να ανησυχείς για κάτι είναι οι αντιδράσεις κάποιων προσώπων του άμεσου περιβάλλοντος σου, που έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου. Κι εδώ μπορείς βέβαια να «ρίξεις γέφυρες» αλλά να θυμάσαι ότι με τον Άρη παρόντα μπορεί να στις γκρεμίσουν!

Ερωτικά

Ξεπέρασε τους ενδοιασμούς σου και δείξε στους άλλους μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, ακόμη κι όταν οι συνθήκες δείχνουν να μην σε ευνοούν. Το σύμπαν «ακούει» και δεν θα αργήσει η ώρα που θα δικαιωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με τον Ερμή σε «στάση», ίσως να νοιώθεις εγκλωβισμένος/η σε μια κατάσταση όπου τίποτα δεν κινείται. Αυτό μπορεί να αναφέρεται άμεσα και στα οικονομικά σου, αν όμως δείξεις λίγη υπομονή, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι οι ανησυχίες σου ήταν υπερβολικές. Επιπλέον, σε κάθε περίπτωση μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα τις εναλλακτικές λύσεις που σου παρέχει ο Δίας, μέσω της οικογένειας σου.

Ερωτικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας συμβάλλει στην βελτίωση των σχέσεων σου, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα δώρο που θα σε συγκινήσει. Παράλληλα όμως μπορεί να παρασυρθείς κι από «το γλυκό τραγούδι των Σειρήνων», γι’ αυτό… έχε τον νου σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο «στάσιμος Ερμής» μπορεί να σε φέρει ενώπιον διλημμάτων ή αναγκαιοτήτων που αντιβαίνουν τα «θέλω» σου, είναι βέβαιο όμως ότι έχεις τις κατάλληλες απαντήσεις, με πρώτη και καλύτερη την παραπομπή κάθε «σοβαρής» υπόθεσης στο εγγύς μέλλον! Εκεί μάλιστα σε περιμένει μια συμφωνία που μπορεί να σε βγάλει άμεσα από τα όποια αδιέξοδά σου. Επιπλέον, ίσως σε «ξεμπλοκάρει» ένα συγγενικό σου πρόσωπο,

Ερωτικά

Κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες αλλά να θυμάσαι ότι σε αυτήν την φάση κάθε «βιαστική» κίνηση μπορεί να κάνει τα πράγματα ελαφρώς χειρότερα ή να σε εκθέσει χωρίς λόγο. Υπομονή λοιπόν κι όλα θα «στρώσουν» σύντομα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ίσως να βρίσκεσαι σε δίλημμα σχετικά με τις επαγγελματικές επιλογές σου και το κακό είναι ότι με τον Ερμή σε «στάση» η ανεύρεση μιας επαρκούς λύσης δείχνει σχεδόν ανέφικτη. Είναι προτιμότερο λοιπόν να περιμένεις αλλά αν οι καταστάσεις πιέζουν, ζήτησε βοήθεια από το περιβάλλον σου, όπου σίγουρα υπάρχει κάποιος/α, που μπορεί να σε εξυπηρετήσει, τόσο σε τεχνικά θέματα, όσο και σε οικονομικά.

Ερωτικά

Ο Ποσειδώνας συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στην προσωπική σου ζωή, φαίνεται όμως ότι αυτό αναφέρεται περισσότερο στην ψυχολογία σου, παρά σε κάτι πιο «χειροπιαστό» Σε κάθε περίπτωση πάντως τα όνειρα δεν βλάπτουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο «στάσιμος» Ερμής μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον άγχος κι αγωνία, είτε για μια δική σου υπόθεση που δεν προχωρά, είτε για ένα περίπλοκο θέμα που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Το «φάρμακο» όμως για όλα αυτά δεν είναι να κάνεις κάποια σπασμωδική κίνηση που θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα αλλά να επιδείξεις υπομονή, αφού αύριο… ξημερώνει μια άλλη μέρα!

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο, όπου ό,τι κι αν κάνεις μπορεί να θεωρηθεί λάθος ή τουλάχιστον άστοχο, προτίμησε λοιπόν να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, περιμένοντας την στιγμή που ο/η άλλος/η θα σε… βγάλει από το αδιέξοδο!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φαίνεται πως ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό θέμα σε «πνίγει» αλλά με τον «στάσιμο» Ερμή να ορίζει την εξέλιξη των πραγμάτων είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποια άμεση λύση. Αντί λοιπόν να βασανίζεσαι, πάρε μια… βαθιά ανάσα κοντά σε πρόσωπα που σε αγαπούν, σε εκτιμούν και σε καταλαβαίνουν. Ίσως μάλιστα να σου έχουν «φυλαγμένη» μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Ερωτικά

Ξέρεις να σκορπάς υποσχέσεις κρατώντας το δικαίωμα ενός «όχι», μα αυτήν την φορά μπορεί να παρασυρθείς από το καλό κλίμα και να κάνεις την επιπλέον κίνηση! Πρόσεξε όμως μήπως αποκτήσεις πολύ μεγάλες προσδοκίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε πιέζει να δράσεις αλλά με τον Ερμή να βρίσκεται σε «στάση», η ανάληψη πρωτοβουλιών μπορεί να αποδειχθεί μια σπατάλη χρόνου. Μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη συζητώντας με τους ενδιαφερόμενους τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, που μπορεί να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Επιπλέον, ίσως βοηθηθείς από έναν φίλος ή μια φίλη.

Ερωτικά

Ο Άρης σε κάνει πιο τολμηρό, την ίδια στιγμή που ο Ποσειδώνας σου τάζει «τον ουρανό με τα’ άστρα». Πρόκειται σίγουρα για έναν συνδυασμό, που μπορεί να σε βάλει σε συναισθηματικές περιπέτειες, οπότε καλό είναι να συγκρατηθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας φροντίζει για την ευόδωση των στόχων σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ειδικά όμως στον οικονομικό τομέα, ο «στάσιμος» Ερμής σου ζητά να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου. Και μην αδημονείς, αφού ακόμη κι αν χρειαστεί να «παγώσεις» κάποια από τα σχέδιά σου, σύντομα θα λάβεις το «πράσινο φως» για την συνέχεια.

Ερωτικά

Μπορεί να αλλάξουν όλα μέσα σε μια στιγμή, κάτι βέβαια που δείχνει ανησυχητικό στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν πάλι είσαι μόνος/η, το πεδίο είναι… ελεύθερο, φρόντισε ωστόσο να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο «στάσιμος» Ερμής δουλεύει για λογαριασμό σου και η προνοητικότητα σου όχι μόνον σε «σώζει» από τους μπελάδες αλλά σου προσφέρει και σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι σε όσους/ες δεν φρόντισαν να «μαγειρέψουν πριν πεινάσουν»! Ωστόσο, ο Άρης σε καλεί να μην εμπλακείς σε μια συλλογική προσπάθεια, ενώ δεν θέλει και πολύ για να σε κάνει έξω φρενών με ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου φτάνει και περισσεύει για να εισπράξεις την αποδοχή και την αναγνώριση, παράλληλα όμως «χαλαρώνει» αρκετούς από τους κανόνες σου με πιθανό αποτέλεσμα να υποκύψεις σε έναν «πειρασμό» που δεν θα έπρεπε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως σου ανοίξει την όρεξη για κάποιες επιπλέον αγορές, φρόντισε ωστόσο να μην «ξανοιχτείς» βασιζόμενος/η μόνον σε υποσχέσεις, αφού αύριο τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και στα επαγγελματικά σου, όπου φαίνεται να γίνονται πολλές συζητήσεις και σχεδιασμοί αλλά το πράγμα θυμίζει το «όλο λάδι-λάδι αλλά από τηγανίτα τίποτα»!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί το ερωτικό παρασκήνιο κι ίσως σε παρασύρει σε «πονηρές» σκέψεις, για την ώρα όμως φαίνεται πως πρόκειται είτε για παιχνίδια της φαντασίας σου, είτε για κάποιου είδους «εκτόνωση» που έχεις ανάγκη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Αν ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον «σου κουνά το δάκτυλο» δεν έχεις παρά να του απαντήσεις «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω». Επιπλέον ίσως προκύψει κάποιο «θέμα» με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά αν κάποιοι δεν σε θέλουν μια φορά, εσύ δεν τους θέλεις δέκα, πολύ περισσότερο που ο ενεργός Δίας αρκεί για να σου εξασφαλίσει εύκολα όλα εκείνα που χρειάζεσαι.

Ερωτικά

Ίσως έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «στήσεις» μια σχέση με πολλά πλεονεκτήματα. Αν πάλι δεν ενδιαφέρεσαι παρά μόνον για τον άνθρωπο που ήδη σε συντροφεύει, μπορείς να δρομολογήσεις όνειρα και σχέδια που κινούνται στα όρια του… παραμυθιού!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment