PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μπλοκάρισμα στην επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε απασχολούν έντονα οι ανάγκες και προσπαθείς να τις εκφράσεις στο περιβάλλον και τους συνεργάτες σου, με απώτερη επιθυμία σου να μπορέσουν να σε καλύψουν σε αυτά που ζητάς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε κάνει έντονα νευρικό και έχεις την τάση να παρεξηγείς ότι και να σου λένε, κάτι που συμβαίνει έντονα σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τα νεύρα για να μπορέσεις να καταλάβεις τους άλλους αλλά και να σε καταλάβουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δυσχεραίνει την κατάσταση, κάνοντάς σε έντονα ελεγκτικό και καχύποπτο με τους γύρω σου, θεωρώντας πιθανά ότι προσπαθούν αν σε παρακάμψουν ή δεν νοιάζονται. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός με απρόβλεπτα επακόλουθα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις έντονη μελαγχολία, κάτι που σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου. Δεν σου είναι εύκολο να ασχοληθείς με την καθημερινότητα, καθώς το μυαλό σου τρέχει σε παλιές καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε κάνει πολύ νευρικό και αυτό είναι πιθανό να βγει σε παρέες που θα βρεθείς, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Προσπάθησε να μην παρεξηγείσαι και να ακούς αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι και θα δεις ότι η συμπεριφορά σου παίζει ρόλο στις αντιδράσεις τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει εντονότερα στην επιφάνεια ενοχές και απωθημένα, κάτι που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα δείχνοντας ότι θέλεις να εξουσιάσεις τους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είναι έντονη η επιθυμία σου να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς νιώθεις όμορφα μαζί τους και να συντονιστείτε σε μία προσπάθεια για κοινούς στόχους που μπορεί να έχεις μαζί τους. Κοινωνικές ομάδες και σύλλογοι έρχονται στο προσκήνιο, αφού έχεις έντονη την ανάγκη να προσφέρεις σε αδύναμους συνανθρώπους μας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Αιγόκερω αυξάνει την νευρικότητα και είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους φίλους σου, καθώς δείχνεις ότι δεν μπορεί να συνεννοηθείς μαζί τους. Προσπάθησε να μην προτρέχεις σε συμπεράσματα και να μην εκρήγνυσαι. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει στην επιφάνεια φοβίες και καχυποψία και είναι πιθανό να εκτονώσεις τις ανασφάλειές σου σε φίλους, καταπιέζοντάς τους ή με το να είσαι εριστικός μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες σε απασχολούν έντονα. Είναι έντονο το άγχος και η νευρικότητα που έχεις και αυτό μπορεί να σε κάνει απότομο και εξουσιαστικό στον χώρο εργασίας. Είναι μεγάλη η επιθυμία σου να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο απώτερος σκοπός σου είναι να εξελιχθείς σε ανώτερο επίπεδο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Αιγόκερω εντείνει όλο αυτό που νιώθεις και είναι εύκολο να παρεξηγήσεις αυτά που σου λένε, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πιθανές αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να μην χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύει ανασφάλειες και φόβους και είναι πιθανό να γίνεις ελεγκτικός και καχύποπτος τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το ενδιαφέρον σου είναι έντονο για σπουδές και ημερίδες σε αντικείμενα που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σαν προσωπικότητα. Το κέφι και η αισιοδοξία είναι εμφανής και αυτό βγαίνει και στις παρέες που θα βρεθείς. Πρόσεχε μόνο γιατί η τάση να είσαι χαλαρός μπορεί να σε ωθήσει στο να αμελήσεις καθημερινές υποχρεώσεις και να εκτεθείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Αιγόκερω χαλάει το κέφι σου και σου δημιουργεί έντονο εκνευρισμό, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί σε άτομα που δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αντεγκλήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει ενοχές και απωθημένα στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβληθείς στην παρέα με κάθε τρόπο, δυναμιτίζοντας το κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η μέρα αρχίζει με εκνευρισμό που δεν μπορείς και εσύ να εξηγήσεις από που προέρχεται. Δεν έχεις διάθεση να μιλάς πολύ και έτσι κλείνεσαι στον εαυτό σου παρακολουθώντας τους άλλους και παρατηρώντας τις κινήσεις τους με καχυποψία. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Αιγόκερω δεν λειτουργεί βοηθητικά, καθώς αυξάνει την ένταση και παρεξηγείσαι με αυτά που ακούς από τους γύρω σου. Προσοχή γιατί αυτό μπορεί να σου κοστίσει σε τυχόν οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες που μπορεί να έχεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δυσχεραίνει την κατάσταση και βγάζει τον εριστικό εαυτό που έχει κρυμμένο, με αποτέλεσμα να έχεις συγκρουσιακή διάθεση προς τους γύρω σου, με τις συνέπειες να είναι απρόβλεπτες.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε απασχολούν τα θέματα σχέσεων, τόσο επαγγελματικών, όσο και προσωπικών. Είναι έντονος ο φόβος της μοναξιάς που κρύβεις μέσα σου και γι΄αυτό δεν θα διστάσεις να υποχωρήσεις σε καταστάσεις και συμπεριφορές για να κρατήσεις τους αγαπημένους σου γύρω σου και να τους ευχαριστήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό, κάτι που θα εκδηλωθεί έντονα στο περιβάλλον σου δημιουργώντας συγκρούσεις. Δείχνεις να μην καταλαβαίνεις τι θέλουν οι άλλοι να σου πουν και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να ελέγξεις την νευρικότητά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει περισσότερο το κλίμα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε συγκρούσεις με τον σύντροφο ή την οικογένειά σου, καθώς δεν μπορείς να ελέγξεις φόβους και ανασφάλειες και μπορεί να γίνεις καταπιεστικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η εργασιακή καθημερινότητα είναι δύσκολη καθώς πληθαίνουν υποχρεώσεις και αγγαρείες, με εσένα να φορτώνεσαι πολύ και να αγχώνεσαι για το πως θα μπορέσεις να ανταποκριθείς, καθώς θέλεις να είσαι τέλειος σε όλα. Η νευρικότητα και η γκρίνια που σου προκαλεί το φορτωμένο πρόγραμμά σου δημιουργεί δυσαρέσκεια στους γύρω σου, γι’ αυτό προσπάθησε να το περιορίσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Αιγόκερω εντείνει την νευρικότητα και δείχνεις να παρεξηγείσαι πολύ εύκολα με αυτά που σου λένε οι συνάδελφοί σου. Να θυμάσαι ότι μπορεί να νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν, αλλά η συμπεριφορά σου παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει απωθημένα και ενοχές στην επιφάνεια και πιθανά να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να ελέγξεις τους γύρω σου, προκαλώντας φυσικά έντονες αντιδράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και μπαίνεις σε μία διαδικασία να ασχοληθείς με ότι δημιουργικό σε εκφράζει και να προσπαθήσεις να το αναπτύξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο συναισθηματισμός σου είναι έντονος και δεν δυσκολεύεσαι να δείξεις αυτά που νιώθεις στους δικούς σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Αιγόκερω χαλάει την διάθεσή σου και μπορεί να παρεξηγήσεις λόγια που θα ακούσεις, αφού γίνεσαι πολύ νευρικό και απότομος στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Προσπάθησε να ακούς καθαρά αυτά που λέγονται και να μην βγάζεις δικά σου συμπεράσματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την κατάσταση βγάζοντας στην επιφάνεια φοβίες και ενοχές, που σε ωθούν στο να ελέγξεις τους γύρω σου, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικότατα την προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θέματα που απασχολούν την οικογένειά σου σε βάζουν σε διαδικασία συζητήσεων μαζί της για να βρεθούν λύσεις. Τάσεις εσωστρέφειας είναι εμφανής και είναι βέβαιο ότι προτιμάς σήμερα να μείνει σπίτι σου, απολαμβάνοντας την παρέα των δικών σου ανθρώπων και την ζεστασιά του προσωπικού σου χώρου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει νευρικό και αυτό έχει αντίκτυπο στην συμπεριφορά σου, καθώς μπορεί να παρεξηγήσεις εύκολα αυτά που πρόσωπα της οικογενείας σου έχουν να σου πουν. Μην είσαι προκατειλημμένος και γιατί είναι εύκολο να υποπέσεις σε παρανοήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει τις προσωπικές σου ανασφάλειες, βγαίνουν στο προσκήνιο και πιθανά να λειτουργήσεις καταπιεστικά στους γύρω σου δημιουργώντας προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις έντονη την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, θέλοντας να συναναστραφείς μαζί τους και να ανταλλάξετε απόψεις για θέματα που μπορεί να σας απασχολούν. Προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις είναι πιθανές και δεν ξέρεις που να πρωτοπάς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου θολώνει την σκέψη, ανεβάζει την νευρικότητα και την ένταση και είναι πιθανό, αν δεν προσέξεις την συμπεριφορά σου, να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και προβλήματα με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους ή με όποιον συναναστραφείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δυσκολεύει την κατάσταση ακόμα περισσότερο, καθώς οι ανασφάλειες και τα απωθημένα σου πιθανά να κυριαρχήσουν και να εκραγείς εις βάρος των γύρω σου.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με λογαριασμούς που μπορεί να έχεις σε εκκρεμότητα και θέλεις να τους τακτοποιήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση πιθανά να σου δημιουργεί ανασφάλεια και να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου λόγω αυτής. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δημιουργεί εκνευρισμό και δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθείς εύκολα με τους γύρω, κυρίως με φιλικά πρόσωπα και τον άνθρωπό σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει τριβές και προβλήματα. Μην μπαίνεις στην διαδικασία να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια όλες σου τις ενοχές και τα απωθημένα, κάτι που μπορεί να σε ωθήσει να είσαι συγκρουσιακός και να δυσχεράνει το κλίμα ακόμα περισσότερο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment