PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα επικοινωνία και μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δια σού χαρίζει αισιοδοξία και σε κάνει να βλέπεις ένα πρόβλημα που σε απασχολούσε τον τελευταίο καιρό, με άλλο μάτι. Τώρα νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και βρίσκεις λύσεις που παλιότερα δεν μπορούσες να σκεφτείς. Ιδανική ημέρα για δώσεις συμβουλές σε φίλους και να τους στηρίξεις ψυχολογικά. Συναισθηματικά νιώθεις αισιοδοξία με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και νιώθεις έτοιμος να κάνεις κάποιες τολμηρές κινήσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία σου δίνει χαρά και κέφι να αντιμετωπίσεις τη ζωή. Έχεις όρεξη να ασχοληθείς με το σπίτι, να κάνεις μια αγορά ή να αλλάξεις τη διακόσμηση. Συναισθηματικά, μια παρεξήγηση που είχε δημιουργεί αυτές τις μέρες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή το ταίρι σου τώρα μπορεί να λυθεί. Εκφράζεις χωρίς φόβο τα συναισθήματά σου και αυτό σου βγαίνει σε καλό. Φίλοι και συνεργάτες είναι κοντά σου και μοιράζεστε ευχάριστες στιγμές. Δέχεσαι αγάπη από τους ανθρώπους γύρω σου και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Νιώθεις κουρασμένος από τη ρουτίνα και το χωρίς τελειωμό τρέξιμο. Κάνε υπομονή και μην απογοητεύεσαι. Αν κοιτάξεις πίσω σου είναι πολλά αυτά που έχεις καταφέρει τους τελευταίους μήνες. Ίσως οι εξελίξεις στα επαγγελματικά γίνονται με αργούς ρυθμούς αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχει σταθερή άνοδος. Συναισθηματικά κερδίζεις τις εντυπώσεις αφού η γοητεία σου είναι ανεβασμένη. Ξέρεις πώς να διεκδικήσεις κάτι που θέλεις εξάλλου, και σήμερα έχεις την όρεξη να το κάνεις. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα σήμερα για μια υπόθεση γιατί θα είναι λανθασμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο και συναισθηματικό σήμερα όσον αφορά τους γύρω σας. Νιώθεις την ανάγκη να προστατέψεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα από τις κακοτοπιές και να δώσεις για άλλη μια φορά τις χρήσιμές συμβουλές σου. Οι γύρω σου παίρνουν από εσένα τη φροντίδα που θα ήθελαν. Ένα θέμα σπιτιού ίσως απορροφήσει σήμερα αρκετή από την ενέργεια σου. Συναισθηματικά έχεις ενθουσιασμό και κέφι και προσπαθείς να ευχαριστήσεις με χίλιους τρόπους το σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα φέρνει κοντά σου ανθρώπους που είχες να μιλήσει καιρό και για κάποιο λόγο είχατε παρεξηγηθεί. Σήμερα είναι η ευκαιρία να αποκατασταθεί μια σχέση ή να γίνουν συζητήσεις για καταστάσεις που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Φίλοι είναι κοντά σου και τρέχουν σε ό,τι χρειαστείς. Επαγγελματικά έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις που χρειάζονται όλη σου την ενέργεια. Πρέπει να προγραμματίσεις τις δουλειές σου γιατί το μυαλό σου είναι αλλού και δε σε βοηθάει να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισιοδοξία σήμερα σε κατακλύζει και το αίσθημα ότι θα πετύχεις ό,τι και αν κάνεις είναι έντονο. Τώρα μπορείς να διευθετήσεις ένα θέμα σπιτιού που έχει προκύψει και να βρεις λύση. Πολλές προτάσεις θα δεχτείς από φίλους αλλά και από άτομα που σου κινούν το ερωτικό ενδιαφέρον. Τώρα πρέπει να κάνεις μια επιλογή, κάτι που δεν είναι εύκολο για εσένα, που νιώθεις ότι θα επηρεάσει το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Οι ευκαιρίες υπάρχουν κι εσύ πρέπει να φανείς έξυπνος την κατάλληλη στιγμή και να τις αρπάξεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι προσφορές και οι ευκαιρίες στον έρωτα είναι πολλές αλλά έχεις μπει καιρό στη διαδικασία να επιλέξεις τον καλύτερο σύντροφο που θα μπορούσες να έχεις. Πρόσεξε μην μπλέξετε δε διπλές καταστάσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση ή που θα καταστρέψουν μια σχέση που αξίζει. Έρχονται στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία. Αυτό ίσως είναι μια νέα αγορά που σκέπτεσαι να κάνεις καιρό. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε γεμίζει αισιοδοξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα συναισθηματικά σου αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και πλησιάζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με πολύ θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι σε σχέση μια έντονη συζήτηση με το ταίρι σου θα σε κάνει να σκεφτείς τι είναι αυτό που ζητάς. Στα επαγγελματικά βρίσκεις λύσεις σε θέματα που είχαν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες. Είναι ευκαιρία σήμερα να προωθήσεις νέες ιδέες και να κάνεις νέες συνεργασίες. Ασχολήσου με το σπίτι και τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά ερωτήματα βασανίζουν το μυαλό σου όσον αφορά τα συναισθηματικά σου, όπως αν είναι κατάλληλο το άτομο που θέλεις για σένα ή που πηγαίνει η σχέση που έχεις. Επειδή έχεις την τάση να απομονώνεσαι για να σκεφτείς καθαρά αυτά που σε προβληματίζουν θα έλεγα σήμερα να μην το κάνεις και να μην κλείσεις την πόρτα στους αγαπημένους σου. Αν προσπαθήσεις να ανοιχτείς και να εκφράσεις αυτό που νιώθεις θα εκπλαγείς από την συμπαράσταση και την κατανόηση που θα πάρεις από τους γύρω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει μια ρομαντική διάθεση σήμερα, καθώς όμως σε κάνει και να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Ίσως να μην είναι όλα ροζ και μια δεύτερη γνώμη θα σε βοηθήσει. Καλό θα είναι να κάνεις διάλογο με φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε και να αποφύγεις τις συγκρούσεις, καθώς έχεις την τάση σήμερα να πηγαίνεις κόντρα σε όλους χωρίς να υπάρχει λόγος. Μη δώσεις τροφή για σχόλια στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και προσπάθησε να είσαι όσο πιο τυπικός γίνεται. Φρόντισε την υγεία σου και τη διατροφή σου και μην κάνεις υπερβολές σε καταχρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα νιώσεις ότι οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει σε πνίγουν και σκέφτεσαι αν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από τους άλλους και να κάτσεις να σκεφτείς πως θα βάλεις όλες σου τις δουλειές σε μια σειρά. Μην ξεσπάς σε ανθρώπους που σε αγαπούν και θέλουν να είναι κοντά σου γιατί μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση. Ο έρωτας είναι το βασικό θέμα που σε απασχολεί αυτήν τη περίοδο. Μην ζυγίζεις τόσο τα πράγματα, γιατί αν αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα τη μια στιγμή θα νιώθεις ότι πετάς στα σύννεφα και την άλλη ότι πιέζεσαι συναισθηματικά οπότε η διάθεση σου θα αλλάζει. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δια σου δημιουργεί ψυχολογικές μεταπτώσεις. Πρόσεξε γιατί η συμπεριφορά σου σήμερα μπορεί να είναι απότομη στους αγαπημένους σου και να πληγώσεις ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα. Επαγγελματικά σκέφτεσαι διάφορα πράγματα που θέλεις να αλλάξεις. Μια ιδέα που προκύπτει σε γεμίζει ενθουσιασμό και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment