PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 2 Αυγούστου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κλίμα ανανέωσης.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα προβλέπεται να είναι κάπως κουραστική τον τομέα της εργασίας σας. Θα έχετε να λύσετε παρά πολλά θέματα, τα όποια τα έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Τοξότη, θα έχετε την έντονη επιθυμία να έρθετε σε επαφή με τον/τη σύντροφό σας. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και δε θα το πιστεύετε!

ΤΑΥΡΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα κάνετε νέα ξεκινήματα στον ερωτικό τομέα. Νέα πάθη, κρυφές αγάπες και κεραυνοβόλοι έρωτες θα σας χτυπήσουν την πόρτα, για ένα καυτό καλοκαίρι. Ο ερωτισμός σας θα ανέβει στα ύψη, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τη Νέα Σελήνη, τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι, γιατί τα καλυτέρα έρχονται…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να εισέρχεται στον Τοξότη, σήμερα καλό θα είναι να προσέξετε τις συγκρούσεις που θα αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην ξεχνάτε πως όλα τα προβλήματα λύνονται με μια ήρεμη συζήτηση. Από την άλλη, θα έχετε τη έντονη επιθυμία για… τρελά κόλπα στο κρεβάτι. Βγάλτε τον άλλο σας εαυτό και πού ξέρετε, ίσως τον αγαπήσετε λίγο παραπάνω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα μην αφήσετε να σας παρασύρουν τα αρνητικά λόγια που ίσως ακούσετε από άτομα κύρους στον επαγγελματικό σας τομέα. Καμιά φόρα τα λόγια είναι σκληρά, άλλα πεισμώνουμε και γινόμαστε καλύτεροι για το μέλλον. Μη σκύβετε το κεφάλι και μην έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Κάποιες αλλαγές ενδεχομένως να προκύψουν στην καθημερινότητά σας που θα σας δυσκολέψουν κάπως.

ΛΕΩΝ

Τη σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα λάμψετε κυριολεκτικά. Θα είστε αυθεντικοί και πολύ αληθινοί με τους γύρω σας. Ακόμη, με τον Άρη να εισέρχεται στον Τοξότη, ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητά σας, σας οδηγούν σε ασύστολο φλερτ αν είστε αδέσμευτοι, ενώ αν είστε δεσμευμένοι καταφέρνετε να κάνετε το ταίρι σας ευτυχισμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τον Άρη να εισέρχεται στον Τοξότη, ο ερωτισμός σας θα ανέβει στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε τον, για να περάσετε μια υπέροχη βραδιά με το ταίρι σας ή με τα νέα φλερτ που θα προκύψουν. Από την άλλη, κάποιοι μικροτσακωμοί μπορεί να προκύψουν με άτομα της οικογένειάς σας. Μιλήστε μεταξύ σας και βρείτε λύσεις στα προβλήματα. Επίσης μπορεί να υπάρξει μια έλλειψη συνεννόησης με το σύντροφό σας για πρακτικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι μια δύσκολη μέρα για εσάς. Θα υπάρχει πολύ πίεση και κούραση στον επαγγελματικό σας τομέα και αυτό θα σας αγχώσει αρκετά. Προσοχή στα οικονομικά σας, που παραμένουν το μεγάλο σας άγχος. Θα υπάρξει μια έλλειψη συνεννόησης με το σύντροφό σας σε θέματα οικιακά. Κάντε αγορές κατόπιν σκέψης και προγραμματισμού, και όχι με βιασύνη, γιατί μπορεί να το μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα ακούστε την κάρδια και το ένστικτό σας. Θα προχωρήσετε σε μυστήρια μονοπάτια, που μόνο εσείς ξέρετε. Τα απαγορευμένα σας αρέσουν και αυτό φαίνεται με τις κινήσεις που κάνετε. Αν έχετε μια παράλληλη σχέση, προσέξτε να μην το μάθει κάποιο δικό σας άτομο. Η αποκάλυψη ενός παρασκηνίου στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σας τομέα θα αποκαλυφθεί και θα σας δώσει για τροφή για σκέψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη σημερινή μέρα, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, μπορεί να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά και παράφορα! Όσοι είστε ελεύθεροι, ήρθε η ώρα να εξομολογηθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τα αισθήματά σας και να του δείξετε πόσο πολύ το θέλετε. Μη φοβάστε και πατήστε γερά τα ποδιά σας στο έδαφος. Ακόμη, ίσως να ακούσετε ένα νέο που μπορεί να αλλάξει όλη σας τη ζωή. Τα καλυτέρα έρχονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη σημερινή μέρα θα νοιώθετε αρκετά χαρούμενοι και αισιόδοξοι για το μέλλον. Από την άλλη, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ακούσετε κάτι το όποιο δε θα σας αρέσει στον επαγγελματικό τομέα. Όπως και να έχει, θα προσπεράσετε όλα τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν με μεγάλη ευκολία. Το καλοκαίρι συνεχίζεται και το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να περάσετε ευχάριστα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κυρίως με τον/τη σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, μπορεί να ανοίξει για εσάς η πόρτα του έρωτα και της αγάπης. Μην γυρίσετε την πλάτη στο καινούριο πρόσωπο που θα έρθει, γιατί ίσως να πρόκειται για σχέση ζωής. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα με τον Άρη να εισέρχεται στον Τοξότη, η λίμπιντο σας θα είναι στα ύψη και αν είστε δεσμευμένοι, θα κάνετε το σύντροφό σας ευτυχισμένο!

ΙΧΘYΕΣ

Τη σημερινή μέρα, με τον Άρη να εισέρχεται στον Τοξότη, νοιώθετε έντονο ερωτισμό και πάθος. Αν διατηρείτε μια παράλληλη σχέση, ίσως να ήρθε η ώρα να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις. Όπως και να έχει, βγάλτε τον πραγματικό σας εαυτό και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι! Ακόμη, μπορεί να ακούσετε κάποιο ευχάριστο νέο από την οικογένειά σας ή τους φίλους σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment