PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 19 Ιουλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα συγκινησιακή φόρτιση.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε σήμερα αρκετές έγνοιες σχετικά με τα οικονομικά σας και θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μία τάξη όλες τις οικονομικές εκκρεμότητές σας. Είναι η μέρα καλή για να ρυθμίσετε τις οφειλές σας και να ασχοληθείτε λίγο πιο εντατικά με την οικονομική σας κατάσταση. Προσπαθείτε σήμερα να έρθετε εσείς οι δεσμευμένοι πιο κοντά στο ταίρι σας και να είστε περισσότερο εξωστρεφείς απέναντι στη σχέση σας γενικότερα. Οι δεσμευμένοι έχετε επαφές με τους φίλους σας και φροντίζετε σήμερα να περάσετε καλά μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας και όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε σε αυτόν τον τομέα. Ίσως προκύψουν κατά τη διάρκεια της μέρας κάποιες μικροδιαφωνίες με τους συνεργάτες σας, αλλά φροντίστε να προβάλλετε τα επιχειρήματά σας, προκειμένου να επικρατήσετε στη συζήτηση. Στα αισθηματικά σας μπορείτε να νιώσετε σήμερα ολοκληρωμένοι συναισθηματικά εσείς οι δεσμευμένοι, καθώς έχετε τον τρόπο να κάνετε το ταίρι σας να βγάλει όλα τα συναισθήματα που εσείς επιθυμείτε, προκειμένου να νιώσετε ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε σήμερα να φανείτε περισσότερο διπλωματικοί στις επαφές σας στον επαγγελματικό χώρο. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες προστριβές και ανταγωνιστική διάθεση. Μην μπείτε σε κανένα παιχνίδι επικράτησης και φροντίστε να απέχετε από τέτοιου είδους συζητήσεις. Η μέρα φέρνει καλά νέα σε αισθηματικό επίπεδο για εσάς που δεν βρίσκεστε σε κάποια σχέση, αλλά ενδιαφέρεστε για ένα πρόσωπο με το οποίο θα θέλατε να κάνετε σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρα συναισθηματικής ασφάλειας και θετικών συναισθημάτων θα είναι η σημερινή για εσάς. Θα έχετε ευχάριστες επαφές με φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό το γεγονός θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Νιώθετε πως οι επιλογές σας σε φιλικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο είναι οι καλύτερες που θα μπορούσατε να είχατε κάνει. Στα ερωτικά σας έχετε πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σας και βιώνετε μεταξύ σας πολύ συναίσθημα και όμορφες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Τακτοποιήστε σήμερα τις εκκρεμότητές σας έτσι, ώστε να είστε εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις σας για να ασχοληθείτε και με άλλες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η μέρα είναι καλή για να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι, μία δραστηριότητα μαζί με φίλους που θα σας παθιάσει. Θέλετε να κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα σήμερα στους τομείς που νιώθετε ότι το έχετε περισσότερο ανάγκη. Είναι η διάθεσή σας ανεβασμένη και θέλετε να αλλάξετε ό,τι δε σας κάνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μη δώσετε σημασία σήμερα σε ό,τι κι αν ακούσετε στα επαγγελματικά σας και μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να επηρεάσει την ψυχολογία σας. Η μέρα σας θα είναι εξαιρετική αν καταφέρετε να κρατήσετε μακριά σας ό,τι μπορεί να ρίξει τη διάθεσή σας. Προσπαθήστε να είστε πιο συνεπείς σήμερα στις υποχρεώσεις σας στη σχέση σας, γιατί τα παράπονα δε θα αργήσουν να έρθουν. Βρείτε χρόνο να περάσετε καλά με το ταίρι σας και δείξτε πόσο πολύ καλά νιώθετε που βρίσκεστε σε αυτή τη σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε σήμερα σε μία κατάσταση στα επαγγελματικά σας, που ενδεχομένως να μη σας ευχαριστεί και τόσο πολύ. Σαν να θέλετε να πετύχετε και να βρίσκετε εμπόδια, που τελικά όμως θα καταφέρετε να ξεπεράσετε με μεγάλη επιτυχία. Και να θυμάστε ότι όταν έρχεται η επιτυχία μετά από κόπο, είναι πολύ μεγαλύτερη! Επιτυχία θα έχετε εσείς οι αδέσμευτοι και σε προσωπικό επίπεδο. Θα νιώσετε την αυτοπεποίθησή σας ανεβασμένη και ο λόγος θα είναι μία νέα κατάκτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σήμερα κρύβει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Έχετε καλή διάθεση εσείς οι αδέσμευτοι και θέλετε να φλερτάρετε και να χαρείτε την περιπέτεια στον έρωτα σήμερα. Βλέπετε ότι έχετε ανταπόκριση σήμερα στις ερωτικές σας επιθυμίες και ότι ανεβαίνουν οι μετοχές σας στον έρωτα. Καταφέρνετε να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας και να δημιουργήσετε εκείνες τις προϋποθέσεις για μία νέα γνωριμία, που μπορεί να γίνει και σχέση. Οι δεσμευμένοι φέρνετε το ταίρι σας στο σημείο που θέλετε σχετικά με τον τρόπο που επικοινωνείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάπως μπερδεμένους θα σας βρει η σημερινή μέρα, γιατί θα θελήσετε να βρείτε τη χρυσή τομή και την ισορροπία στις εργασιακές σας σχέσεις. Επιθυμείτε να προβείτε σε αλλαγές που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας ανανεώσουν. Ασχολείστε με δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας και βρίσκετε το χρόνο να το ανανεώσετε. Επαφές θα έχετε και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς θα θελήσετε να τους συναντήσετε και να περάσετε καλά μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το να ασχοληθείτε σήμερα με τα επαγγελματικά σας ίσως είναι ρουτίνα, αλλά το να ασχοληθείτε σήμερα με την αισθηματική σας ζωή δεν είναι κάτι που το συνηθίζετε. Η μέρα σας καλεί λοιπόν να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να μιλήσετε με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και γενικά να βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στο ταίρι σας. Και οι αδέσμευτοι έχετε όρεξη για φλερτ σήμερα και νέες κατακτήσεις και δε θα χάσετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέρα αρκετά φορτωμένη η σημερινή, με πολλές υποχρεώσεις που τρέχετε προκειμένου να τις προλάβετε. Καταφέρνετε να ξεχωρίσετε στην επαγγελματική σας ζωή και να αναγνωριστεί η αξία σας. Αυτό το γεγονός θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα και θα νιώσετε πως επιτέλους αναγνωρίζεται η αξία σας. Στα αισθηματικά σας σήμερα, μία διάθεση για περιπέτεια και μόνο περιπέτεια την έχετε εσείς οι αδέσμευτοι και θέλετε να φλερτάρετε, χωρίς όμως να προχωρήσετε σε κάποια σχέση ή σε κάποια είδους δέσμευση. Οι δεσμευμένοι θα είστε αρκετά δοτικοί στο ταίρι σας και θα δείξετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά.

ΙΧΘYΕΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα θα αποκατασταθεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Θα δείτε την καθημερινότητά σας από σήμερα να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και να μην είναι πλέον τόσο προβλέψιμη. Ανανεώνεστε και εξωτερικά και ασχολείστε σήμερα περισσότερο με την εμφάνισή σας. Θέλετε να νιώσετε πιο ελεύθεροι στη σχέση σας και δε θέλετε να σας καταπιέσει σήμερα το ταίρι σας για κανένα λόγο. Απαιτείτε να σας κατανοεί και να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment