PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αναλαμβάνουμε κάποιες πρωτοβουλίες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις που αυξάνονται και είναι πιθανό να νιώθεις άγχος και στρες για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όσα έχεις επωμιστεί. Η αποφασιστικότητα και η εργατικότητα που δείχνεις έχει σαν στόχο την ανάδειξή σου και την διάκρισή σου στον χώρο εργασίας σου. Θα πρέπει μόνο να προσέξεις τον αυθορμητισμό σου που μπορεί να σε εκθέσει αλλά και την τάση να προσπαθείς να επιβληθείς στους άλλους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει την καλή διάθεση και την καλοπροαίρετη στάση να δεις θετικά όποια πρόταση και αν σου καταθέσουν που να είναι διαφορετική από αυτή που πιστεύεις. Και η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει προς την σωστή κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου είναι στα ύψη, η αισιοδοξία σου επίσης και η μέρα είναι για διασκέδαση, παρέες και συζητήσεις για διάφορα φιλοσοφικά θέματα. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθείς με σεμινάρια και ημερίδες που θα σε βοηθήσουν να ασχοληθείς με φιλοσοφικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν και να διευρύνεις το γνωστικό σου επίπεδο. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην αδιαφορήσεις για καθημερινές υποχρεώσεις που έχεις λόγω της διάθεσή σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βγάζει την αξιαγάπητη και άκρως φιλική σου πλευρά στην επιφάνεια και είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσεις στις παρέες που θα βρεθείς με την καλοπροαίρετη στάση σου. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έναν περίεργο εκνευρισμό ξεκινάει η μέρα, που είναι ανεξήγητος. Η κακή διάθεση είναι πιθανό να προέρχεται από ανασφάλειες και φόβους που νιώθεις και όλα αυτά βγαίνουν σε αρνητισμό. Η καχυποψία και η εσωστρέφεια είναι χαρακτηριστική και έτσι προβλέπεται να αντιμετωπίζεις όσους συναναστραφείς σήμερα. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο είναι πολύ πιθανά να προκύψουν και θα πρέπει να ασχοληθείς για να τα δρομολογήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βελτιώνει την ψυχολογία σου, ευτυχώς, και βγάζει την καλοπροαίρετή σου πλευρά στην επιφάνεια, κάτι που θα χρειαστείς για να προσπαθήσεις να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα οικονομικά σου θέματα. Η διαίσθηση σου θα σε οδηγήσει στην καλύτερη δεδομένη επιλογή και ο θετικός τρόπος που θα διαχειριστείς τελικά τις υποθέσεις σου θα είναι προς όφελός σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και με συνεργάτες είναι στο επίκεντρο, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να μην υπάρξει καμία δυσαρέσκεια από την πλευρά των ανθρώπων που αγαπάς. Ο φόβος της μοναξιάς και η προσωπική σου ανασφάλεια σε ωθούν στο να αφήσεις στην άκρη τα προσωπικά σου θέλω και να προσπαθείς να ικανοποιείς αυτά που θέλουν τα δικά σου πρόσωπα, με τον κίνδυνο όμως κάποια στιγμή να εκραγείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθάει να βγάλεις με μεγάλη ισορροπία την ευαίσθητη πλευρά σου και να είσαι εγκάρδιος με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και τους συνεργάτες σου, κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από αυτούς.

ΛΕΩΝ

Το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο, οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στην δουλειά που έχουν προκύψει δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα και δεν είναι απίθανο να έχεις έντονο εκνευρισμό και άγχος που να βγει στους συναδέλφους σου. Πρόσεχε τις επικριτικές τάσεις που έχεις τόσο προς τον εαυτό σου για να είσαι άψογος σε όλα, όσο και προς τους άλλους γιατί θα κουράσουν και θα δημιουργήσουν δυσαρέσκεια. Θα ήταν θαυμάσιο να προσπαθήσεις να ασχοληθείς με την φυσική σου υγεία και την διατροφή σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο πρόγραμμά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ισορροπεί την διάθεσή σου και προσπαθείς με ήρεμο και φιλικό τρόπο να αντιμετωπίσεις ότι θέμα προκύψει, κάτι που εντυπωσιάζει τους γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και εσύ έχεις έντονα την διάθεση να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά με μία αθωότητα και παιδικότητα που αφήνει τους γύρω σου εντυπωσιασμένος. Η διάθεσή σου είναι εξαιρετική και δεν υπάρχει πιθανότητα να αφήσεις πρόσκληση για διασκέδαση που δεν θα πας. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και είναι εξαιρετική ευκαιρία για να προωθήσεις τα σχέδιά σου σε αυτόν τον τομέα, καθώς θα βρεις ανταπόκριση στις επιδιώξεις σου. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις υποκειμενικός και εγωιστής και αυτό να ενοχλήσει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει έντονη ευαισθησία, ενσυναίσθηση και αντιμετωπίζεις καλοπροαίρετα όποιον συναντήσεις. Εξαιρετική αστρολογική συγκυρία για δημιουργικότητα και προβολή του έργου σου, σε περίπτωση που ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δράσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια και ζητήματα που υπάρχουν σε σχέση με τα οικεία πρόσωπά σου σε απασχολούν σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και καλείσαι να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα που απαιτούν λύσεις. Η διάθεσή σου είναι εσωστρεφής και μπαίνεις σε διαδικασία ενός εσωτερικού και προσωπικού απολογισμού για συμπεριφορές και πεπραγμένα σου τον τελευταίο καιρό. Είναι πιθανό να μην θέλεις να έχεις επαφές με πολύ κόσμο και θα προτιμήσεις να δημιουργήσεις ζεστή ατμόσφαιρά και να υποδεχτείς τους δικούς σου ανθρώπους στο σπίτι για μία όμορφη βραδιά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθάει να βγάλεις την εγκαρδιότητα και την κατανόηση που έχεις και είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσεις όποιο ζήτημα και αν προκύψει με θετική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι εμφανέστατη και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος – αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, κολλητοί – και να συζητήσεις μαζί τους για διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Όλοι φαίνεται να θέλουν την γνώμη σου, καθώς ο τρόπος που σκέφτεσαι και η ευφυΐα σου φαίνεται να δίνουν τις κατάλληλες λύσεις. Οι προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικά γεγονότα είναι βέβαιες και δεν αποκλείονται και σύντομα ταξίδια που θα σπάσουν την μονοτονία της καθημερινότητας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό και αντιμετωπίζεις όλα τα θέματα που οι δικοί σου άνθρωποι σου θέτουν με εγκαρδιότητα και καλή προαίρεση, βοηθώντας επί της ουσίας στην λύση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και αυτό που σε απασχολεί σήμερα είναι οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμοί που έχουν προκύψει και προσπαθείς να δρομολογήσεις τις κατάλληλες λύσεις. Η ανασφάλεια που σου προκαλούν έκτακτα έξοδα είναι εμφανής και μπορεί να νιώθεις ότι χάνεις την αυτοπεποίθησή σου θεωρώντας ότι εξαρτάται από την οικονομική σου ευχέρεια. Είναι πιθανό να μπεις σε διαδικασία να προσπαθήσεις να βρεις νέες πηγές εσόδων για να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ισορροπεί την διάθεσή σου και με την έντονη διαίσθηση που έχεις, παίρνεις αποφάσεις που μόνο προς όφελός σου μπορούν να είναι. Η καλή σου διάθεση σε βοηθάει στο να πατήσεις στα πόδια σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και διεκδικείς με έντονο, μπορεί και επιθετικό τρόπο, από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και τους συνεργάτες σου να κατανοήσουν αυτά που ζητάς και να προσπαθήσουν να σε ικανοποιήσουν. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για να κάνεις νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες, καθώς η αποφασιστικότητα αλλά και η δυναμικότητά σου θα επιδράσουν πολύ ευνοϊκά. Προσοχή μόνο σε τάσεις εγωισμού και απολυτότητα που μπορεί να δυσαρεστήσουν τους γύρω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει την διαίσθηση που χρειάζεσαι για να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις αλλά και την εγκαρδιότητα για να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη ευσυγκινησία και ευαισθησία σε χαρακτηρίζουν σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Οι σκέψεις που σε απασχολούν είναι από το παρελθόν και έρχονται στο νου σου καταστάσεις που σε πλήγωσαν και δείχνεις να μην έχεις ξεπεράσει ακόμα. Το έλλειμμα συγκέντρωσης είναι εμφανές και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις λάθη σε ζητήματα της καθημερινότητας και είναι πιθανό να εκτεθείς. Θα είναι ευεργετικό για την διάθεσή σου να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, που θα εξάψουν την φαντασία σου και θα εκτονώσεις έτσι τις αρνητικές σκέψεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου και σου δίνει την ψυχική δύναμη να συγχωρήσεις και να αφήσεις καταστάσεις στο παρελθόν.

ΙΧΘYΕΣ

Οι φίλοι σου έρχονται στο προσκήνιο, καθώς θέλεις να αφιερώσεις την ημέρα σε αυτούς και να συναναστραφείς μαζί τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι σε στόχους και όνειρα που έχεις θέσει και είναι βέβαιο με την επαναστατική και πρωτοποριακή σου σκέψη θα μπορέσεις να βρεις ανθρώπους που θα σταθούν δίπλα σου σε αυτή σου την προσπάθεια. Το ενδιαφέρον σου είναι πιθανό ακόμα να στραφεί στις ομαδικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχεις και αφορούν στο να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σού δίνει την έμπνευση και την διαίσθηση να επιλέξεις στόχους αλλά και πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον που μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα. Η εγκαρδιότητά σου κερδίζει τους πάντες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment