PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα τύχη, διευκολύνσεις και ευκαιρίες.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αν πραγματικά πιστεύεις ότι όλες οι επιτυχίες σου οφείλονται αποκλειστικά και μόνον στις δικές σου ικανότητες και το «τσαγανό» σου, ίσως ήρθε η στιγμή να διαπιστώσεις ότι στη ζωή δεν κερδίζουν οι ικανοί αλλά οι τυχεροί. Μπορείς όμως κι εσύ να αξιοποιήσεις τον ενεργό Δία βελτιώνοντας άμεσα το εισόδημά σου. Μάλιστα, ένα «εφήμερο» ή «εύκολο» κέρδος δεν θα σε χαλάσει καθόλου!

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και όλα είναι ανοιχτά. Να θυμάσαι ωστόσο ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες, οι καυγάδες είναι πιο εύκολοι, ενώ και η επισημοποίηση μιας σχέσης θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μελλοντικές εμπλοκές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας σε κατατάσσει στην ομάδα των κερδισμένων της ημέρας κι αν δεις τα πράγματα να εξελίσσονται πιο θετικά απ’ όσο περίμενες μην απορήσεις! Επειδή όμως ξέρεις ότι οι υποσχέσεις απέχουν από την υλοποίηση τους, φρόντισε ώστε η ανάδειξή σου και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα να λάβει συγκεκριμένη μορφή, μέσα από την υλοποίηση μιας επικερδούς συνεργασίας ή συμφωνίας.

Ερωτικά

Τουλάχιστον για σήμερα έχεις μεγάλη ρέντα αλλά εδώ είναι που χρειάζεται να εξασκήσεις το ταλέντο σου στην αξιολόγηση! Καλά είναι τα μεγάλα πάθη, αν όμως ο «άνθρωπός σου» δεν σου είναι χρήσιμος και σε άλλα πράγματα, τι να τον κάνεις;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Για σένα οι δουλειές είναι πάντα πολλές αλλά αυτήν την φορά έχεις πλεονέκτημα! Είτε πρόκειται για την διεκπεραίωση τεχνικών ή εργασιακών θεμάτων, είτε για την προώθηση-διαφήμιση του έργου σου, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να πετύχεις εύκολα και γρήγορα πολλούς από τους στόχους σου. Επιπλέον μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικογενειακό θέμα σου.

Ερωτικά

Είσαι το αντικείμενο του πόθου πολλών αλλά αν ζητάς κάτι περισσότερο από μια περιπέτεια ή θέλεις μια σχέση που να σε αντιπροσωπεύει πραγματικά και να μην σου δημιουργεί προβλήματα, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και να τα μοιραστείς με φίλους και γνωστούς. Προσπάθησε, ωστόσο, να μην σπαταλήσεις την τύχη σου, μένοντας μόνον στις υποσχέσεις και τις κερδισμένες εντυπώσεις, αφού οι συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα είναι σχεδόν ιδανικές.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ανανεώνει το ενδιαφέρον σου και σου βάζει ιδέες για κάτι πιο μόνιμο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις με όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Σκορπιό σου φέρνει κόσμο στο σπίτι αλλά αν αυτό δεν είναι του γούστου σου, μπορείς να επισκεφτείς εσύ αυτούς που επιθυμείς. Ακόμη οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού σου αλλά και να δικτυωθείς προωθώντας τα επαγγελματικά σου σχέδια με την βοήθεια προσώπων που είτε γνωρίζουν καλά το θέμα σου, είτε κατέχουν «θέσεις κλειδιά».

Ερωτικά

Αυτήν την περίοδο ελκύεις… το πρόβλημα σαν μαγνήτης και μην μπαίνεις καν στον κόπο να κάνεις όνειρα για μια υπόθεση που δεν αξίζει. Παράλληλα, φαίνεται πως ένας φίλος ή μια φίλη παίζει «περίεργα» παιχνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με τον Δία να σε «αβαντάρει» άμεσα, οι εξελίξεις μπορεί να είναι πολύ θετικές. Μεταξύ άλλων, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με χρήσιμες πληροφορίες. Ακόμη, ενδέχεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις κάποια gadget ή αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.

Ερωτικά

Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε ή βγείτε έξω με παρέα. Αν πάλι είσαι ακόμη ελεύθερος/η, ίσως αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες για το τέλος της εργένικης ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία, είτε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν λύσεις στα όποια προβλήματά σου, είτε να ενημερωθείς έγκαιρα για κάποια τεκταινόμενα του παρασκηνίου που έχουν μεγάλη αξία. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό αυξάνουν κατακόρυφα την καταναλωτική σου διάθεση κι εδώ είναι που ίσως χρειάζεται κάποιο μέτρο!

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να «παρελαύνουν» στο ζώδιό σου, μάλλον διανύεις ημέρες δόξας και η συνέχεια εξαρτάται καθαρά από σένα. Είτε αφήνεσαι στην περιπέτεια, χωρίς να δεσμευτείς, είτε το παίρνεις απόφαση και παραδίνεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σου στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να «ξανοιχτείς» κοινωνικά. Κάποια στιγμή βέβαια, ίσως κουραστείς από τις διαρκείς επαφές αλλά μπορείς να αποζημιωθείς άμεσα προσελκύοντας συνεργάτες, χρηματοδότες κι ό, τι άλλο τραβάει η ψυχή σου! Επιπλέον μπορεί να κερδίσεις κι έναν καλό φίλο ή φίλη.

Ερωτικά

Η έμφυτη προτίμησή σου στο μυστήριο σε οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια με πολλές υποσχέσεις αλλά και δύσκολες προκλήσεις. Όλα αυτά βέβαια έχουν ενδιαφέρον αλλά καθιστούν δύσκολη την προσαρμογή σου σε μια σταθερή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αυτήν την φορά η τύχη σου πιάνει τόπο κι ίσως βρεθείς κοντά στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου σου ή ξεκινήσεις κάτι που θα μπορούσε να σου αλλάξει την ζωή προς το καλύτερο. Πρόσεξε μόνον μήπως «καβαλήσεις το καλάμι», αφού όσο ο Δίας μπορεί να εξυπηρετεί τα σχέδιά σου, άλλο τόσο είναι πρόθυμος να σε εμπλέξει σε σκάνδαλα! Επιπλέον, μπορεί να συνάψεις μια μυστική επωφελή συμφωνία.

Ερωτικά

Η ανασφάλειά σου ή ένας φόβος μοναξιάς μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή που δεν σου ταιριάζει πραγματικά. Χαλάρωσε και σκέψου, ότι πρώτον δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν και δεύτερον κάθε πράμα στην ώρα του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε μόνον να μην αναλωθείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού, που δεν θα έχουν κανένα πρακτικό όφελος. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου, ενώ ίσως λάβεις και μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά

Όλα είναι ανοικτά και υπό διεκδίκηση! Προσπάθησε, ωστόσο, να μην μπλεχτείς σε «διπλές» καταστάσεις κι αν αντιληφθείς κάτι τέτοιο από την πλευρά του συντρόφου σου, μην μείνεις στα κοινωνικά προσχήματα, αφού μάλλον ήρθε η ώρα να «πάρει πόδι»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας εξυπηρετεί άμεσα τις φιλοδοξίες σου και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση από εκείνες που σπανίζουν! Φυσικά μπορείς και να «σκοτώσεις» ευχάριστα την ώρα σου με κουβεντούλα και καλή παρέα αλλά ίσως είναι κρίμα να μείνεις μόνον σε αυτά.

Ερωτικά

Έχεις μια μάλλον πειραματική διάθεση, που μπορεί μεν να σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες αλλά δεν προσφέρεται για κάτι σταθερό. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να ανανεώσεις την σχέση σου μέσα από κοινές δράσεις κι ενδιαφέροντα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Με την συνδρομή του Δία, η ημέρα μπορεί να σου προσφέρει αρκετές διευκολύνσεις κι αν έχεις ήδη κάτι στο μυαλό σου, ίσως το δεις να προχωρά ύστερα από την παρέμβαση ενός «δικού σου» ανθρώπου. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες, ενώ αν «κυκλοφορήσεις» θα μείνεις τελικά με μια «γεμάτη» αίσθηση. Απλά, φρόντισε να αποκομίσεις και κάτι πιο χειροπιαστό, από τις… υποσχέσεις!

Ερωτικά

Όλα συνηγορούν σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι μόνος/η ίσως «πέσεις» πάνω στον «άνθρωπο σου» εντελώς τυχαία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να διαχειριστείς μια αίσθηση ελευθερίας, που μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment