PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 17 Μαΐου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα πρώτα η στρατηγική!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια αβεβαιότητα αναφορικά με τις προθέσεις των άλλων, συμβάλλοντας σε διαδοχικές παλινδρομήσεις και αλλαγές των δεδομένων στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Όλα αυτά ωστόσο θα είναι προσωρινά κι ίσως τελικά ένα οικονομικό θέμα να είναι εκείνο που σε «καίει» περισσότερο απ’ όλα.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, το πιθανότερο όμως είναι να «πέσεις πάνω» σε πρόβλημα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην δώσεις υπερβολική σημασία σε κάτι επουσιώδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχει τις μαύρες της κι ίσως να προβληματιστείς από μια «στενόχωρη» εξέλιξη. Επιπλέον να θυμάσαι ότι η ημέρα δεν προσφέρεται για αγορές ή επενδύσεις και καλό είναι να περιορίσεις τις «ορέξεις» σου. Μπορείς όμως να ξεκινήσεις μια δίαιτα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα εργασιακά σου.

Ερωτικά

Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά και είναι σκόπιμο να κρατάς μικρό καλάθι. Αν μάλιστα σου γίνει κάποια «κρούση», τσέκαρε το καθεστώς που διέπει την προσωπική ζωή του/της ενδιαφερομένου/ης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό έχει όλη την καλή διάθεση να σε φέρει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, προσδίδοντας στην καθημερινότητά σου έναν ευχάριστο χαρακτήρα. Επιπλέον προάγει την δημιουργικότητά σου κι ίσως ανακαλύψεις ότι μέσα από το παιχνίδι έρχονται τα… καλύτερα! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να είσαι «λιτοδίαιτος/η» και πιο προσεκτικός/η με την υγεία σου.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση, το πρώτο που καλείσαι να πράξεις είναι το να φροντίσεις τον άνθρωπό σου. Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, πρόσεξε μήπως εμπλακείς σε μια υπόθεση που εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση ή μια ανησυχία για έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, ίσως προκύψουν νέα δεδομένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά πριν βιαστείς να αντιδράσεις σκέψου ότι τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν σύντομα. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να θέσει σε κρίση μια φιλική σου σχέση.

Ερωτικά

Σήμερα φαίνεται να σε απασχολήσει περισσότερο το πρόβλημα ενός φίλου ή μιας φίλης, παρά κάτι δικό σου. Αλλά όσο όμορφο είναι να συμπαραστέκεσαι, άλλο τόσο άδικο είναι να μην σου αναγνωριστεί!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να είσαι τυπικός/η στις επαγγελματικές συναλλαγές σου, αφού θα έχεις να κάνεις με άτομα που κρίνουν αυστηρά την κάθε ανεπάρκεια. Αν όμως καταφέρεις να ανταποκριθείς με επιτυχία στις απαιτήσεις τους, τότε θα κτίσεις μια σχέση εμπιστοσύνης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά

Ένα προσωπικό σου θέμα φαίνεται να γίνεται «κορυφαίο» αλλά αν επικεντρωθείς πάνω του, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αγχωθείς περισσότερο. Αντίθετα αν «βγεις από το πρόβλημα», θα μπορέσεις να βρεις και την λύση του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να αναδείξει ένα περιουσιακό θέμα με νομικές διαστάσεις ή να προκαλέσει μια κρίση στην σχέση σου με ένα συγγενικό πρόσωπο. Επιπλέον, στα πλαίσια της δουλειάς ή των καθηκόντων σου, ίσως σε αναγκάσει να «συγχρωτιστείς» με άτομα που δεν σου είναι ευχάριστα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου.

Ερωτικά

Κάποιος/α «μπερδεύεται στα πόδια σου» θεωρώντας ότι δεν κάνεις το σωστό, εδώ είναι όμως που ισχύει το «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος»! Επιπλέον ένα ραντεβού σου μπορεί να μην εξελιχθεί όπως θα ήθελες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση, θέλοντας και μη, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται να προκύψουν αρκετά έκτακτα περιστατικά. Αν όμως ξεδιπλώσεις τις αρετές και τα ταλέντα σου, τότε θα κερδίσεις κάθε «στοίχημα». Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η με τις τεχνικές λεπτομέρειες ενός οικονομικού ζητήματος.

Ερωτικά

Η διάθεσή σου είναι κυμαινόμενη, με συνέπεια να δίνεις μια αντιφατική εικόνα για το τι θες και τι δεν θες. Όπως κι αν έχει καλό είναι να μην πάρεις σήμερα κάποια σημαντική απόφαση, αφού σύντομα θα μετανιώσεις γι’ αυτήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μια οικονομική διαφωνία ή «δυστοκία» μπορεί να επηρεάσει αρνητικά μια συνεργασία σου, ιδιαίτερα αν έτρεφες μεγάλες προσδοκίες γι’ αυτήν. Να θυμάσαι όμως ότι «κάθε εμπόδιο για καλό»! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα «δικό σου» άνθρωπο, που περνά δύσκολα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά

Συναισθηματικά βρίσκεσαι υπό πίεση, αφού κάποια πράγματα που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή δεν σου αρέσουν καθόλου. Η ημέρα πάντως προσφέρεται κυρίως για «ξεκαθαρίσματα» κι όχι για μια νέα αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος στο ζώδιό σου μπορεί να σου αναθέσει πολλαπλά καθήκοντα κι επιπλέον ευθύνες στην δουλειά σου, αν όμως επιδείξεις την δέουσα σοβαρότητα, όχι μόνον δεν θα χάσεις αλλά θα θέσεις τις βάσεις για μια σταθερή και μακροχρόνια πορεία. Επιπλέον, καλό είναι να περιορίσεις τις κακές συνήθειές σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την κοινωνικότητα σου.

Ερωτικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν θα σου επιτρέψουν να χαρείς την ζωή σου όπως θα ήθελες, αφού αναπόφευκτα έρωτες και καλοπέραση περνούν σε δεύτερη μοίρα. Είναι αυτό που λένε «κάθε πράγμα στον καιρό του»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Με αφορμή ένα πρόβλημα που μπορεί αρχικά να σε πιέσει υπέρ το δέον, θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν, βάζοντας αν χρειαστεί «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό προάγει τις φιλοδοξίες σου αλλά σε καλεί να εξαντλήσεις την στρατηγική σου απέναντι στους άλλους, αφού για την ώρα είναι μάλλον απίθανο να συμφωνήσουν «με την μια».

Ερωτικά

Σήμερα καλείσαι να πάρεις μια «ρεαλιστική» απόφαση και το καλό είναι ότι όσον αφορά σε μια νέα γνωριμία, παρότι τα πρώτα δείγματα γραφής μπορεί να μην σε ενθουσιάσουν, η συνέχεια μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να περιορίσεις την διασκέδαση και το «ραχάτι» σου, αφού υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν κι αν δεν τα ολοκληρώσεις κινδυνεύεις να εκτεθείς. Επιπλέον, ίσως να προκύψει μια «εμπλοκή» ανάμεσα σε ένα οικείο κι ένα φιλικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να βάλεις «φίλτρο» σε ότι ακούς ή μαθαίνεις.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, πολλά μπορεί να συμβούν σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά… μέχρι εκεί! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να «σκύψεις» στα προβλήματα της, πριν αρχίσουν να παίρνουν διαστάσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος αναμένεται να σε «φορτώσει» με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, πριν όμως βιαστείς να ανταποκριθείς σε αυτό που κάποιος/α θεωρεί ως υποχρέωση σου, καλό είναι να θέσεις τα όριά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς στις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια υπέρμετρη ανησυχία για αυτά που δεν έχεις!

Ερωτικά

Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν γίνεται να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»! Αν μάλιστα προσπαθήσεις να τα «χωρέσεις» όλα στην ζωή σου, το αποτέλεσμα δεν θα σε ικανοποιήσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment