PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα επικοινωνιακή σύγχυση.

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα των προσωπικών σου σχέσεων αλλά και των συνεργασιών σου σε απασχολούν έντονα. Νιώθεις ανασφαλής και ο φόβος για την μοναχικότητα μπορεί να σε ωθεί στο να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις και πρόσωπα που δεν θέλεις μόνο και μόνο για να μην νιώσεις απόρριψη. Η διπλωματικότητά σου αλλά και η έντονη τάση σου να κρατάς ισορροπία σε κάνουν να μην εκφράζεις πραγματικά την δική σου άποψη. Αυτά που νιώθουν οι άλλοι έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα δικά σου συναισθήματα. Καλό θα ήταν όμως να εκφράζεις αυτά που θέλεις χωρίς φόβο, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να δυσαρεστηθείς από την εξέλιξη των πραγμάτων αλλά εσύ θα ευθύνεσαι για την συγκεκριμένη πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο καθημερινό σου πρόγραμμα και στην εργασία σου, αφού υποχρεώσεις κοινωνικές και αγγαρείες στον εργασιακό σου χώρο φορτώνουν πολύ την καθημερινότητά σου και σε γεμίζουν έντονο άγχος. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμά σου αφού θα πρέπει να ανταπεξέλθεις σε επιπλέον πράγματα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε εκνευρίσει και να σε βγάλει από τα νερά σου. Λόγω της πίεσης που έχεις είναι πιθανό να γίνεις έντονα επικριτικός με τους συναδέλφους ή με τους γύρω σου και βγάζεις την τάση να εξετάζεις κάθε λεπτομέρεια. Καλό θα ήταν να το περιορίσεις όσο μπορείς γιατί είναι πιθανό να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Καλό θα ήταν επίσης να μην βάλεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή γιατί γκρίνιες θα προκύψουν και από εκεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φυσικά το κέφι σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Είναι μία εξαιρετική μέρα για εσένα αφού έχεις έντονη την ανάγκη να εκφραστείς συναισθηματικά, να ζήσεις τις στιγμές με μία παιδικότητα που οι υπόλοιποι λατρεύουν. Πρωταγωνιστείς στις παρέες αφού εκφράζεσαι με έντονο και θεατρικό τρόπο, υπερβολικό επίσης, και αυτό στρέφει τα βλέμματα πάνω σου. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται σήμερα να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μπορεί να επισκεφθείς ένα θέατρο, κινηματογράφο, μία έκθεση. Είναι όμως έντονη και μία εγωιστική τάση που έχεις και αυτό μπορεί να δυσαρεστήσει κάποιους. Πρόσεχε ακόμα και την υποκειμενικότητα που σε διακρίνει αφού δεν θα μπορείς να έχεις ξεκάθαρη κρίση. Μην παρασύρεσαι από την χαλαρή διάθεσή σου γιατί μπορεί να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου και αυτό δεν θα είναι ότι καλύτερο για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σου είναι έντονα κυκλοθυμική και εσωστρεφής. Αυτό που θέλεις να απολαύσεις σήμερα είναι η οικογενειακή θαλπωρή και ζεστασιά και αυτό το πιο πιθανό είναι να επιλέξεις να παραμείνεις σπίτι σου. Μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία και κάνεις έναν απολογισμό για τα πεπραγμένα σου τον τελευταίο καιρό. Έχεις έντονη κυκλοθυμική τάση και ευσυγκινησία και αυτό βγαίνει από την διάθεσή σου να ασχοληθείς με τις ρίζες σου. Είναι πολύ πιθανό να καλέσεις στο σπίτι σου κόσμο και να αποδείξεις για μία ακόμα φορά την εξαιρετική φιλοξενία που μπορείς να προσφέρεις στους καλεσμένους σου. Αντιμετωπίζεις τους πάντες με τρυφερότητα και είσαι εκεί για όποιο ζητήσει να τον ακούσεις. Πρόσεχε μόνο γιατί έχεις την τάση να κάνεις δικά σου τα προβλήματα των άλλων και αυτό εντείνει την ευαισθησία σου.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι στα ύψη και θέλεις να συναναστρέφεσαι με στενούς φίλους και συγγενείς και να συζητάς μαζί τους. Προσκλήσεις για εξόδους και κάθε είδος επικοινωνίας έχει σήμερα την τιμητική του αφού δεν σταματάς να μιλάς, να γράφεις, να ανταλλάσσεις απόψεις. Κοντινά ταξίδια είναι πιθανό να προκύψουν σήμερα, κάτι που θα δεχτείς με μεγάλη χαρά αφού θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα της καθημερινότητας. Η αλήθεια είναι όμως ότι μπορεί να βαρεθείς εύκολα και θέλεις πάντα κάτι που θα κάνεις να σου τραβάει την προσοχή. Η διάθεσή σου επίσης μπορεί να είναι έντονα μεταβαλλόμενη και αυτό να ξενίσει τους γύρω σου. Εμπορικές συμφωνίες μπορεί να προκύψουν για εσένα που ασχολείσαι με ανάλογα επαγγέλματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται τόσο στην συναισθηματική, όσο και στην υλική ασφάλεια. Είναι έντονη η ανάγκη σου για να νιώσεις ασφάλεια αλλά και αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου αφού αυτό σε κάνει και να σταθείς γερά στα πόδια σου. Όμως αυτό δεν είναι κάτι που είναι σταθερό για εσένα σήμερα και μία δείχνεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και μία όχι. Οικονομικά θέματα είναι πιθανό να προκύψουν που μπορεί να σε κάνουν να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Από την άλλη μπορεί να προκύψουν συζητήσεις σε στην εργασία σου για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Να είσαι προσεκτικός σε αγορές που θα κάνεις γιατί είναι πολύ πιθανό να τις μετανιώσεις μετά. Σχεδίασε ένα όμορφο δείπνο με δικούς σου ανθρώπους για να περάσεις όμορφες και ήσυχες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που σε απασχολεί περισσότερο είναι η συναισθηματική σου κάλυψη από το περιβάλλον αλλά και τους συνεργάτες σου. Θέλεις να γίνεις το επίκεντρο σήμερα, να ασχοληθούν όλοι μαζί σου και να μπορέσεις να καταφέρεις να «πάρεις» τα συναισθήματα που ζητάς. Μπορεί όμως ο τρόπος που εκφράζεσαι να είναι επιθετικός και απότομος. Αυτό να ξέρεις θα προκαλέσει τους γύρω σου και μπορεί να έχεις αντιδράσεις. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μπορέσεις να ελέγξεις την έντονη παρόρμησή σου και να δώσεις να καταλάβουν στους γύρω σου με ήρεμο τρόπο αυτά που θέλεις. Οι συνεργασίες σου είναι επίσης ένα κομμάτι που θα προσέξεις πως θα χειριστείς για να είσαι εσύ ο κερδισμένος και να μην μετράς απώλειες στο τέλος της μέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη μοναχικότητα και εσωστρέφεια. Φόβοι και ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους γιατί αναμοχλεύεις ξαφνικά μνήμες από το παρελθόν και από καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχεις κλείσει κάποιες ιστορίες ακόμα και γι’ αυτό σε πονάνε. Η διάθεσή σου είναι φευγάτη και αυτό δεν είναι καθόλου βοηθητικό για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της έντονης καθημερινότητας και της δουλειάς σου. Θα ήταν πολύ καλό σήμερα να ασχοληθείς με κάτι που θα σου εξάψει την φαντασία, γιατί έτσι θα μετατρέψεις την αρνητική σκέψη σε θετική και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Πρόσεχε γιατί μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο, πιθανά στον εργασιακό τομέα, πίσω από την πλάτη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στους στόχους και στα οράματα που έχεις για την ζωή σου, στο φιλικό σου περιβάλλον που έχεις έντονη ανάγκη να συναναστραφείς και στις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Καταφέρνεις όπου και αν βρεθείς να εκπλήξεις τους πάντες με τις προχωρημένες και διαφορετικές ιδέες σου. Πείθεις με τον επαναστατικό και άκρως κοινωνικά ευαίσθητο λόγο σου. Είναι εξαιρετική μέρα για να θέσεις νέους στόχους αφού να είσαι σίγουρος πως θα βρεθούν πολλοί που θα θέλουν να γίνουν συνοδοιπόροι σου. Πρόσεξε μόνο γιατί έχεις την τάση να απαξιώνεις όσους δεν μπορούν να πάνε με το πνεύμα σου. Οι ομαδικές σου δράσεις έρχονται στο προσκήνιο αφού το ενδιαφέρον σου για τα κοινωνικά τεκταινόμενα είναι εμφανές και έντονο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις που λόγω του ότι μπορεί να είναι πολλές και επείγουσες θα σε απασχολήσουν έντονα. Δεν υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να σε αγχώσει αφού η υπευθυνότητα που δείχνεις αλλά και η εργατικότητά σου είναι τα κλειδιά της επιτυχίας και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν σου ανατεθεί. Είναι γεγονός ότι σήμερα μπορείς με μεγάλη ευκολία να καταλάβεις τι νιώθουν και τι θέλουν οι άλλοι από εσένα. Πρόσεχε μόνο μην με τον αυθορμητισμό που σε διακρίνει ξεπεράσεις τα όρια και φέρεις κάποιους σε δύσκολη θέση. Είναι επίσης πιθανό πως θα υπάρξουν πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος για αρκετό τρέξιμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία άκρως χαλαρή και κεφάτη διάθεση σήμερα. Είναι πολύ πιθανό για σήμερα να αφήσεις στην άκρη υποχρεώσεις που έχεις, πρόσεξε όμως μην εκτεθείς αν δεν ασχοληθείς μαζί τους. Η μέρα είναι κατάλληλη να ασχοληθείς με όποια φιλοσοφική κατεύθυνση θέλεις να ακολουθήσεις. Ημερίδες επιμορφωτικές και σεμινάρια θα σε απασχολήσουν αφού θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Είναι πιθανό φίλοι από τα παλιά, συγγενείς μακρινοί και παλιοί συμφοιτητές σου να θέλουν να σε δουν μετά από πολύ καιρό. Το ιδανικό για το βραδάκι θα είναι καλή παρέα, μουσική και φαγητό και φιλοσοφικές συζητήσεις μέχρι το πρωί. Πρόσεχε γιατί έχεις την τάση να αρχίζεις διάφορα αλλά να αφήνεις τα πάντα στην μέση. Καλός ο ενθουσιασμός αλλά συγκεντρώσου σε κάτι και θα τα καταφέρεις.

ΙΧΘYΕΣ

Έντονος εκνευρισμός, εσωστρέφεια και καχυποψία. Είναι πιθανό σήμερα να χρειαστεί να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα και να πρέπει να τρέξεις σε τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς για να τα δρομολογήσεις. Η διάθεσή σου όμως θα είναι ομολογουμένως περίεργη, αφού επιλέγεις να παρατηρείς σιωπηλά τους γύρω σου και να λες μόνο τα απαραίτητα. Ζήλια, φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να εκδηλώσεις στο περιβάλλον σου, πρόσεχε όμως γιατί αυτή η συμπεριφορά σου θα ενοχλήσει και δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε καβγάδες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Αν ασχοληθείς με πράγματα που θα ανακουφίσουν την ψυχολογία σου θα νιώσεις πολύ καλύτερα και έτσι θα αποφύγεις τις έντονες συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment