PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα πρόσεχε τη διαχείριση στα οικονομικά σου.

ΚΡΙΟΣ

Διαθέτετε σήμερα την επιθυμία να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας, για να επιφέρεται τα επιθυμητά αποτελέσματα στη δουλειά σας και την ερωτική σας ζωή. Οι σχέσεις σας έχουν ιδιαίτερη σημασία και ενδιαφέρον, πράγμα που ενδυναμώνεται και σας παροτρύνει να χαλαρώσετε, να νιώσετε άνετα με τον ερωτικό σας σύντροφο, να εξωτερικεύσετε τα φλογερά και τρυφερά σας συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Άκρως θετικές είναι οι εξελίξεις που θα έχετε σήμερα σε ένα σημαντικό, επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί, κινητοποιήστε τις οργανωτικές και δημιουργικές σας δυνάμεις και μη φοβάστε την απόρριψη από τους συνεργάτες και τα κοντινά σας άτομα. Αναπτύξτε με πραότητα και υπομονή τα σχέδια που κάνετε για το κοντινό μέλλον στο ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δράξτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι για να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, για να ζήσετε ένα θεσπέσιο ειδύλλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πάντα μπορούν να σας συμβούν σήμερα σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο, αρκεί να πλαισιώσετε τις αποφάσεις και τις επιλογές σας με το επικοινωνιακό ταλέντο και την ωμή σας ειλικρίνεια, να έχετε καλή και ευχάριστη διάθεση προς τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, να ανοίξετε διάπλατα την καρδιά σας στο άλλο σας μισό, βγάζοντας τις εσωτερικές σας αλήθειες, να μην κρύβετε τα πραγματικά σας αισθήματα για το δεσμό σας, να ξεγυμνώσετε την ψυχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα σήμερα και ίσως δεν είστε σε θέση να κρατήσετε κρυφή την ένταση που δημιουργείτε στο περιβάλλον που κινείστε, γι’ αυτό δώστε προσοχή στην εκφραστικότητα και τους υψηλούς τόνους που εκπέμπουν τα λόγια σας στα οικεία πρόσωπα και τον άνθρωπο που αγαπάτε, ώστε να απομακρυνθεί ο κίνδυνος εκρήξεων και παρεξηγήσεων. Καθυστερήστε τις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει υπέρ σας.

ΛΕΩΝ

Μη διασπάτε την ενεργητικότητά σας σε εφήμερες προσπάθειες, επικεντρωθείτε σήμερα στους απτούς και πραγματοποιήσιμους στόχους σας, μην βγαίνετε έξω από τα όριά σας. Η σημερινή αστρολογική όψη είναι πιθανόν να σας δημιουργεί συναισθήματα θυμού και ανυπομονησίας, διοχετεύστε την δημιουργικότητά σας στον έρωτα, αγκαλιάστε με ρομαντική διάθεση τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, διώξτε από τη σχέση σας τις αμφιβολίες και το άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και επηρεάζουν αρνητικά και την ερωτική σας καθημερινότητα, τακτοποιήστε εκκρεμότητες στη δουλειά σας που δεν πρέπει να αφήσετε για αύριο. Προσπαθήσετε να ξεδώσετε από τα βάρη και τις ευθύνες που επωμίζεστε, ακουμπήστε στη ζεστή αγκαλιά του ερωτικού σας συντρόφου, αφεθείτε στη χαρά και την ευτυχία που σκιάζουν την συναισθηματική σας ζωή, η τύχη και το πάθος είναι με το μέρος σας.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη φέρνει χαρούμενες, ευχάριστες και δοτικές στιγμές γεμάτες συναίσθημα ακόμα και με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα. Η μέρα σας προκαλεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, λειτουργώντας περισσότερο με τη λογική και το ρεαλισμό σας και λιγότερο με τις ευαισθησίες και τη ρομαντική σας πλευρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήστε τη βοήθεια και την υποστήριξη για τις οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα, από έμπιστους συνεργάτες και φίλους, χωρίς να δημιουργείτε επιπρόσθετες υποχρεώσεις και βάρη στο καθημερινό σας ισοζύγιο. Βρείτε τη μέση οδό συνεννόησης με τον ερωτικό σας σύντροφο, αποκτήστε την πραγματική θέληση και βούληση να απεγκλωβίσετε το δεσμό σας από τις παρεξηγήσεις και τη στασιμότητα, επαναφέρετε την ισορροπία και τη γαλήνη στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βεβαιωθείτε σήμερα πως τα πάντα γύρω σας βρίσκονται στη σωστή τους θέση, έχουν τους ρυθμούς που επιδιώκετε και θα επιφέρουν τα αποτελέσματα που προσδοκάτε για την επαγγελματική σας ανταμοιβή και την προσωπική σας καταξίωση. Συναντήστε νέους φίλους, ανακαλύψτε οι αδέσμευτοι μια υπέροχη γνωριμία, φλερτάρετε με ένα υπέροχο ειδύλλιο, απελευθερώνοντας τις αισθησιακές σας επιθυμίες, οι δε ζευγαρωμένοι αφιερώστε χρόνο και χώρο από την καρδιά σας στον ερωτικό σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα και αν δεν αισθάνεστε απόλυτα έτοιμοι, προσπαθήστε σήμερα να εξωτερικεύσετε τις αλήθειες που κρύβει η καρδιά σας, είτε αυτές αφορούν ένα επαγγελματικό σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας, είτε έχουν να κάνουν με σκέψεις και όνειρα που επηρεάζουν τη συναισθηματική σας ζωή. Οι αστρολογικές συγκυρίες στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σας να πλησιάσετε το ταίρι που αγαπάτε, να αποσπάσετε στιγμές πάθους από το δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια αρκετά ευνοϊκή ημέρα για σας, για να οργανώσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια στη δουλειά σας και στο κομμάτι των προσωπικών σας επιδιώξεων, να βάλετε σταθερά θεμέλια σε ένα μεγάλο σας όραμα που αφορά το μέλλον του δεσμού σας, να εμπιστευτείτε και να αφουγκραστείτε τα θέλω και τις επιθυμίες της σχέσης σας. Αν πιστεύεστε πως έστω και μια τρυφερή κουβέντα μπορεί να κάνει το θαύμα της, πείτε με θάρρος και τόλμη όσα αισθάνεστε, μη φοβάστε την απόρριψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε σήμερα με τακτ και ευγενικούς τρόπους να αντιληφθείτε τι κρύβεται πίσω από τις προθέσεις των συνεργατών σας και των προσφιλών σας ατόμων, που μπορεί να επηρεάζει την εμπιστοσύνη και την αισιοδοξία σας. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να αισθανθείτε και πάλι ασφαλείς στην ερωτική σας ζωή, να προβάλετε τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς στο άλλο σας μισό και να βρείτε την ανταπόκριση που περιμένετε, και θα το πετύχετε δίχως γκρίνια και εγωισμό, χωρίς πείσματα και εκρήξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment