PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 12 Ιουλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ένα συναρπαστικό πεδίο σχέσεων!

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα δημιουργικούς σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, σας βρίσκει η σημερινή μέρα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα. Είστε χαρούμενοι, επιθυμείτε σήμερα να διασκεδάσετε και να περάσετε όσο το δυνατόν πιο χαρούμενες στιγμές. Η μέρα σας φέρνει κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ρυθμοί σας σχετικά με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας θα είναι πιο χαλαροί. Η διάθεσή σας στα ερωτικά θα είναι χαλαρή, θα προσπαθήσετε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ενδιαφέρει και θα είστε επικοινωνιακοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, σας καλεί να ανανεωθείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σήμερα θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Επιθυμείτε την ανανέωση του χώρου σας, θέλετε να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα του σπιτιού σας όπως μία ανακαίνιση, μία αλλαγή στη διακόσμηση. Θα βρείτε χρόνο σήμερα να αφιερώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ίσως οργανώσετε ένα τραπέζι ή μία συνάντηση στο σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυάσχολους θα σας βρει η σημερινή μέρα και αρκετά κοινωνικούς. Όλοι σήμερα θα θελήσουν να είναι στην παρέα σας και να μοιραστούν στιγμές μαζί σας. Με τη χαρούμενη διάθεσή σας θα φροντίσετε να μην αφήσετε κανέναν παραπονεμένο. Στα αισθηματικά σας, με την Αφροδίτη στον Λέοντα γίνεστε περιζήτητοι εσείς οι αδέσμευτοι και όπου κι αν πάτε θα έχετε κατακτήσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Καλά τα πράγματα και για εσάς τους δεσμευμένους, που μπορείτε πλέον να είστε πιο ικανοποιημένοι από τη σχέση σας και γενικότερα από την ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, σήμερα αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε είναι να κακομάθετε όσο μπορείτε περισσότερο τον εαυτό σας και να νιώσετε ότι κάνετε κάτι προκειμένου να ανανεωθείτε. Φροντίζετε για τις επιθυμίες σας και κάνετε τα πάντα προκειμένου να νιώθετε εσείς καλά. Είστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί στα ερωτικά σας και με αυξημένη αυτοπεποίθηση εσείς που είστε αδέσμευτοι. Αν τον τελευταίο καιρό υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει, η σημερινή μέρα μπορεί να σας φέρει καλά νέα.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από σήμερα. Τι καλύτερο για εσάς, για τα ερωτικά σας και γενικότερα για όλες σας τις συναναστροφές; Θα είστε γενναιόδωροι, ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις στον έρωτα εσείς οι αδέσμευτοι, έτοιμοι να κερδίσετε στον έρωτα. Και οι δεσμευμένοι πλέον είστε πιο ευχαριστημένοι από τη σχέση σας και φροντίζετε να περνάτε τόσο καλά, έτσι ώστε η μονοτονία να μη χτυπήσει ποτέ την πόρτα της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα μυστικοπαθείς και εσωστρεφείς θα είστε σήμερα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Ακόμα και αν έχετε συναισθήματα ή γενικότερα προθέσεις απέναντι σε άτομα και καταστάσεις, δε θα τα δείξετε και δε θα τα κοινοποιήσετε, λόγω της εσωστρέφειας που θα σας διακατέχει. Μπορείτε σήμερα να κάνετε μια καταγραφή των βαθύτερων αναγκών σας, προκειμένου να νιώσετε καλύτερα με τις επιλογές σας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Θέλετε να αλλάξετε τις καταστάσεις που ζείτε προς όφελός σας, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η διασκέδαση θα είναι η απόλυτη προτεραιότητά σας σήμερα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα. Είστε εξωστρεφείς, θέλετε να περάσετε καλά, αλλά όλες αυτές τις στιγμές που σχεδιάζετε, θέλετε να τις μοιραστείτε με την παρέα που εσείς επιθυμείτε. Δε σκοπεύετε να κάνετε εκπτώσεις στα θέλω σας και συμβιβασμούς σε τίποτα και για κανέναν. Στα ερωτικά σας σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι θα είστε πολύ χαρούμενοι και το ταίρι σας θα δει έναν άλλον εαυτό σας, πολύ πιο όμορφο και ρομαντικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από σήμερα φωτίζει τον τομέα των επαγγελματικών σας και σας καθιστά περισσότερο μαχητικούς. Πλέον ξέρετε τι θέλετε και προφανώς ξέρετε και τον τρόπο για να το διεκδικήσετε και να το καταφέρετε. Ευνοείστε ιδιαίτερα από σήμερα στα επαγγελματικά σας και καλό θα είναι αυτή την εύνοια να την αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Και στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι έχετε την εύνοια των άστρων με το μέρος σας, καθώς οι κατακτήσεις που θα έχετε αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσουν να δείτε το ενδεχόμενο σχέσης με άλλο μάτι, πιο θετικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα δώστε βάση στα οικονομικά σας ζητήματα ή σε μία αγορά την οποία σκοπεύατε να κάνετε εδώ και καιρό. Πάρτε προσφορά, ψάξτε το λίγο περισσότερο και μη βιαστείτε να αποφασίσετε γρήγορα γι’ αυτή την αγορά. Στα επαγγελματικά σας θέλετε λίγο να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να ξεκλέψετε λίγο χρόνο, προκειμένου να τον αξιοποιήσετε με τους φίλους σας. Θα έχετε σήμερα στην άκρη του μυαλού σας την περιπέτεια και την καλοπέρασή σας. Στα αισθηματικά σας σήμερα θα είστε περισσότερο εγκρατείς συναισθηματικά και δε θα εκδηλώνετε τις προθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ψάχνετε σήμερα τον τρόπο να βελτιώσετε διάφορους τομείς της ζωής σας και να νιώσετε πως τα πράγματα και οι καταστάσεις στη ζωή σας κινούνται στους σωστούς ρυθμούς. Θέλετε να σημειώσουν πρόοδο θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Όσοι είστε χωρίς δουλειά, οργανωθείτε προκειμένου να βρείτε μία δουλειά που σας εκφράζει και είναι κοντά σε αυτό που έχετε βάλει ως στόχο για εσάς. Και στα ερωτικά σας ζητήματα θα έχετε διάφορες εσωτερικές αναζητήσεις και θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να νιώσετε πίεση σήμερα στα επαγγελματικά σας, ωστόσο εσείς έχετε τον τρόπο πάντα να τα καταφέρνετε και να επιδεικνύετε το δυναμισμό που απαιτείται, για να τα φέρετε όλα εις πέρας. Σήμερα μπορείτε επίσης να οργανώσετε ένα ταξίδι και να κάνετε μία έρευνα για έναν προορισμό που θέλετε να επισκεφθείτε. Στον αισθηματικό τομέα, εσείς που δε βρίσκεστε σε κάποια σχέση νιώθετε ότι υπάρχει μία στασιμότητα. Έχετε ανάγκη να φλερτάρετε και να περάσετε καλά, γι’ αυτό βγείτε έξω με καλή παρέα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά.

ΙΧΘYΕΣ

Διεκδικείτε αυτό που αξίζετε σε όλους τους τομείς σήμερα και δε θέλετε να κάνετε συμβιβασμούς πουθενά! Είστε αποφασισμένοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, να βρείτε τους τρόπους να πετύχετε όλα όσα λαχταρά η καρδιά σας. Θα είστε διεκδικητικοί και στα ερωτικά σας, καθώς θα δείξετε στο ταίρι σας πόσο πολύ επιθυμείτε να βιώσετε στιγμές πάθους και ξεγνοιασιάς. Επιθυμείτε να εκδηλώσετε το συναίσθημά σας και να δείξετε στο ταίρι σας το ρομαντισμό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment