PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανανέωση… παντού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων και τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορεί να συναντήσεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν και να συνεργαστούν μαζί σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ θετικές είναι και οι προδιαγραφές για ένα ταξίδι ή για την επαφή σου με άτομα του εξωτερικού.

Ερωτικά

Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για να ζήσεις μια «εξωτική» εμπειρία, με ένα πρόσωπο από αυτά που δεν συναντάς κάθε μέρα, αν όμως θελήσεις να «δέσεις» την σχέση σου, ίσως διαπιστώσεις ότι απλά δεν γίνεται!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στην δουλειά σου, δίνοντας σου παράλληλα την δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και υπομονή απέναντι σε διαφορετικές προτάσεις ή γνώμες άλλων, αφού ο Άρης «πετάει τη σκούφια του» για… παρεξηγήσεις!

Ερωτικά

Η γοητεία σου είναι δεδομένη, μπορεί όμως να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο θα «βασανιστείς», είτε είναι δύσκολο να συνεννοηθείς, είτε έχει μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία σε θέματα σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αποκτώντας και κάποιες «επαφές» που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες για τις επιδιώξεις σου. Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει σε αυτό και το ότι δεν είσαι προκατειλημμένος/η με πρόσωπα και καταστάσεις. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να υιοθετήσεις ένα νέο look.

Ερωτικά

Με τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, απλά από… περιέργεια! Η συνέχεια πάντως θα είναι πιο περίπλοκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοεί τα επαγγελματικά σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα πρόσωπο που γενικά θεωρείται «δύσκολο» ή απρόσιτο. Επιπλέον, είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις την συντροφιά ενός κατοικίδιου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες οικονομικές «αρρυθμίες», που όμως δεν θα έχουν συνέχεια.

Ερωτικά

Η επιθυμία σου να περάσεις καλά μπορεί να σε ωθήσει να πειραματιστείς ή να κάνεις πράγματα για πρώτη φορά κι ίσως να τα καταφέρεις αλλά από την στιγμή που θα δεις το θέμα σοβαρά, κάτι θα… χαλάσει!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αναμένεται να συμβάλλει θετικά στην καθημερινότητα σου, πολλαπλασιάζοντας τις χαρούμενες αλλά και ιδιαίτερες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με κάποια πράγματα, που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου για την ζωή, δίνοντας σου μια νέα προοπτική. Ευνοούνται ακόμη τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό.

Ερωτικά

Ίσως να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο του εξωτερικού, το οποίο συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου, φαίνεται όμως ότι η εξέλιξη της σχέσης σας παρεμποδίζεται από κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να διακοσμήσεις τον χώρο σου ή να τον διαμορφώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πιο άνετος. Γενικότερα, υποστηρίζει κάθε σχέδιο και προσπάθεια που έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως χαρείς από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός οικείου σου. Παράλληλα, φαίνεται να είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά

Το σύμπαν σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο ή να δράσεις με τρόπο που δεν συνηθίζεις, αν όμως αρνηθείς να το πράξεις, μπορεί τελικά να σοκαριστείς από την συμπεριφορά ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου συστήνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειες σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση των ταλέντων σου. Επιπλέον οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια κι ίσως προκύψει μια έκτακτη όσο και ευχάριστη μετακίνηση.

Ερωτικά

Όταν η ποιότητα της σχέσης σου εξαρτάται από το πόσο ανοικτός/η είσαι στην διαφορετικότητα, μάλλον έχεις το πλεονέκτημα αφού για τους άλλους η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων δεν είναι εύκολη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε ωθεί να αλλάξεις κάποια πράγματα στην δουλειά σου κι ίσως τελικά να διαπιστώσεις πόσο ευεργετικό μπορεί να είναι το σπάσιμο της ρουτίνας. Επιπλέον, ίσως έχεις κι ένα απρόβλεπτο οικονομικό όφελος, ενώ αν θελήσεις να αποκτήσεις κάτι, να θυμάσαι ότι η μέρα δεν προσφέρεται τόσο για «τετριμμένες» επιλογές αλλά κυρίως για αγορές σπάνιων ή πολύ ιδιαίτερων ειδών.

Ερωτικά

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι μάλλον δύσκολο να συγκρατήσεις την ορμή σου και δεν αποκλείεται να τα παίξεις όλα «σε μια ζαριά». Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα όμως, σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερος γύρος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σε διευκολύνει με πολλούς τρόπους και να εξωραΐσει την καθημερινότητά σου, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη ίσως έχεις μια «τεμπέλικη» όσο και ευχάριστη μέρα, σκέψου όμως μήπως τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αν δραστηριοποιηθείς άμεσα σε ένα από τα πολλά ενδιαφέροντά σου!

Ερωτικά

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση κι αναζητάς κάτι το διαφορετικό, ίσως ήρθε η στιγμή να το βιώσεις, ιδιαίτερα αν είσαι πρόθυμος/η να «σπάσεις» ταμπού και να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα πλαίσια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να επανεξετάσεις κάποιες υποθέσεις με σκοπό την ευκολότερη διεκπεραίωσή τους. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, ενώ μπορεί να συμβάλλει σε μια ευχάριστη έκπληξη με «δράστη» ένα οικείο σου πρόσωπο. Ωστόσο μέσα σε όλα μπορεί να προκύψει και μια «ενοχλητική» αποκάλυψη!

Ερωτικά

Η επιθυμία σου να κινηθείς μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, είναι μάλλον απίθανο να εκπληρωθεί, αφού παντού παραμονεύουν απρόοπτα κι εκπλήξεις. Καλύτερα λοιπόν να δράσεις ανοικτά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου καλό είναι να επικεντρωθείς στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου και την δικτύωση σου σε κάποιους κύκλους που είτε άμεσα, είτε μελλοντικά μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου κι ιδιαίτερα σε ένα εγχείρημα επιμορφωτικού ή εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει έναν καλό φίλο ή φίλη.

Ερωτικά

Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που σου αρμόζει κι αν είσαι μόνος/η ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία που ζητούσες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά μπλέξεις σε μια παράλληλη κατάσταση.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς την γοητεία σου, πετυχαίνοντας να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού μπορεί να σου ανοίξει πολλές «πόρτες». Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε ένα απρόβλεπτο έσοδο αλλά και σε κάποια πολύ ιδιαίτερη αγορά.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει με την ιδιαίτερη γοητεία του, αν όμως προχωρήσεις ίσως διαπιστώσεις ότι έχει και κάποιες «παραξενιές» στις ερωτικές του προτιμήσεις, κάτι που καθιστά πιο δύσκολη την προσαρμογή σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment