PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αξιοποίηση κάθε προοπτικής.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Τα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μπορεί να σας φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Η επιτυχία και η καλή τύχη είναι δίπλα σας σήμερα. Αν προσπαθείτε να τα καταφέρετε σε κάποιο καλλιτεχνικό τομέα ίσως τελικά προοδεύσετε σήμερα. Το παρόν είναι ευνοϊκό και το μέλλον ακόμα καλύτερο. Κανονίστε μια ρομαντική συνάντηση με τον/την σύντροφό σας για να το γιορτάσετε. Θα είναι όλα πολύ ικανοποιητικά.

Οικονομικά

Κάποιο άτομο στην δουλειά σας ίσως το αφεντικό σας έχει μια σημαντική αλλαγή για ένα θέμα που σας επηρεάζει πολύ. Αυτή η απόφασή του/της σας προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για προαγωγή ίσως και αύξηση. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Ερωτικά

Θα ξέρετε ακριβώς πως να διαχειριστείτε δύσκολες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας και να τις οδηγήσετε ακριβώς εκεί που θέλετε. Είναι καιρός να αποκαλύψετε τα σχέδιά σας, να μιλήσετε για τις επιθυμίες σας.Θα πρέπει να γίνετε κατανοητοί πέρα από τις αντιθέσεις.Θα έχετε μια πιο ώριμη και ρεαλιστική οπτική του μέλλοντός σας και αυτό θα γίνει εμφανές στους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Θα είστε γεμάτοι πάθος σήμερα και μην εκπλαγείτε αν δεν μπορείτε να βγάλετε το sex από το μυαλό σας. Αν είστε σε σχέση κανονίστε μια προσωπική συνάντηση με τον/την σύντροφό σας. Αν δεν είστε σε σχέση μην εκπλαγείτε αν γνωρίσετε κάποια συναρπαστικό άτομο. Το πάθος θα είναι και σε άλλες πλευρές της ζωής σας. Θα πρέπει να το εκμεταλλευθείτε.

Οικονομικά

Ξαφνικά αντιλαμβάνεστε τι πρέπει να κάνετε με τα εμπόδια που είναι μπροστά σας εδώ και 2 περίπου μήνες. Αισθάνεστε ότι σημειώνετε πρόοδο με ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Προχωρήστε μπροστά με αυτοπεποίθηση.

Ερωτικά

Θα σας είναι εύκολο να σταματήσετε τις μάχες, να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα και να βρείτε κοινό έδαφος με τον/την σύντροφός σας. Είναι καλή στιγμή να γνωρίσετε νέα άτομα. Η χαρούμενη διάθεσή σας ελκύει άτομα και η γοητεία σας είναι υπέροχα πειστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Κάποια έντονα συναισθήματα από το παρελθόν, κάποια ευχάριστα και κάποια που θέλουν να έρθουν στην επιφάνεια ίσως γεμίσουν το υποσυνείδητό σας σήμερα. Μάλλον θα είναι θετική κατάσταση οπότε μην αντιστέκεστε. Μάλλον θα σας βοηθήσει στην σχέση σας. Να περιμένετε πολλές συναρπαστικές εξελίξεις, ειδικά στον έρωτα. Περάστε καλά.

Οικονομικά

Οι βραχυπρόθεσμες ανταμοιβές ίσως να μην φανούν τώρα αλλά μακροπρόθεσμα τα πράγματα είναι πολύ ευνοϊκά για εσάς. Κοιτάξτε την μεγάλη εικόνα και θα δείτε ότι το μέλλον είναι πραγματικά καλό. Είτε το πιστεύετε είτε όχι κάνετε πρόοδο.

Ερωτικά

Σήμερα θα έχετε ευνοϊκές ευκαιρίες να δείξετε την έκταση των συναισθημάτων σας. Θα είναι η πηγή της αναγνώρισης. Μην είστε πολύ ύποπτοι, απλά να είστε ο εαυτός σας. Η οικογένειά σας θα είναι πολύ σημαντική σήμερα και θα υπάρχουν κάποια ερωτήματα που αφορούν στενούς συγγενείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Κάποιες συναρπαστικές κοινωνικές εκδηλώσεις ή ομαδικές δραστηριότητες ίσως πραγματοποιηθούν στην περιοχή σας σήμερα. Θα θέλετε να πάτε. Ίσως πάτε μαζί με τον/την σύντροφό σας ή φίλους. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι έντονη και ικανοποιητική οπότε το βράδυ το μυαλό σας θα γυρνά. Είναι καλή ιδέα να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Είστε γεμάτοι πάθος.

Οικονομικά

Ένα πρόβλημα που νομίζατε ότι είχε χαθεί έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα αυτό το πρόβλημα φαίνεται ότι έγινε χειρότερο τώρα. Αντιμετωπίστε αυτό το δύσκολο θέμα τώρα αντί να το αφήσετε πάλι για αργότερα.

Ερωτικά

Οι φόβοι σας δεν θα σας αφήσουν να είστε πολύ αυθόρμητοι και ο/η σύντροφός σας ίσως σας επικρίνει για αυτό. Να είστε πιο διεκδικητικοί καθώς οι φόβοι σας δεν έχουν βάση. Θα πρέπει να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα από την καθημερινότητά σας. Η κούρασή σας είναι πραγματική και πρέπει να την αντιμετωπίσετε.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η δουλειά και τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν πολύ σήμερα ίσως μέσα από τις επαφές με τους φίλους. Τα επαγγελματικά εκτοξεύονται και το οικονομικό σας μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Η υγεία σας είναι πολύ καλή αλλά το ενδιαφέρον σας είναι για τον έρωτα πρωτίστως. Κανονίστε μια προσωπική συνάντηση με ένα σημαντικό πρόσωπο και περάστε καλά.

Οικονομικά

Η οικονομική σας τύχη αλλάζει και αλλάζει προς το καλύτερο. Θα αισθανθείτε ότι προχωράτε σχετικά με τα οικονομικά σας. Συγχαρείτε τον εαυτό σας που καταφέρατε αυτή την μεγάλη αλλαγή.

Ερωτικά

Θα είστε έτοιμοι να κάνετε ότι ικανοποιεί και ευχαριστεί τον/την σύντροφό σας αλλά θα περιμένει περισσότερα αναφορικά με τους συμβιβασμούς. Θα επιθυμεί να κάνετε τους ίδιους με αυτόν/ήν. Να έχετε καλή συμπεριφορά και δεν θα το μετανιώσετε. Οι γύρω σας σας ταλαιπωρούν. Μην υποκύπτετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο έρωτας είναι πρωταρχικός σας στόχος σήμερα. Αν είστε σε σχέση να περιμένετε ένα υπέροχο βράδυ με κάποιο άτομο. Αν είστε ελεύθεροι μην εκπλαγείτε αν κάτι νέο και συναρπαστικό έρθει στον δρόμο σας. Η δημιουργικότητά σας ενισχύεται. Θα πρέπει να βρείτε τον χρόνο που θέλετε για να επεξεργαστείτε τις ιδέες που σας έρχονται. Δεν θέλετε να τις ξεχάσετε.

Οικονομικά

Πάρτε μαθήματα από τα άτομα που είναι επιτυχημένα σε ότι κάνουν. Είναι μια καλή ημέρα να πάτε σε μια βιβλιοθήκη ή σε ένα βιβλιοπωλείο. Διαλέξτε ένα βιβλίο για ένα άτομο που θαυμάζετε στον τομέα σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το άτομο για δική σας έμπνευση.

Ερωτικά

Θα μπορείτε εύκολα να καταλάβετε τον/την σύντροφό σας αλλά και τα βαθύτερα κίνητρά του/της. Αν είστε ελεύθεροι θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι πήγε λάθος τον προηγούμενο μήνα. Θα πρέπει να είστε απόλυτοι αναφορικά με τα όριά σας ώστε να μην επιτρέψετε στους άλλους να σας εκμεταλλευθούν. Σκεφθείτε τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα τα όνειρα αλλά και η διαίσθηση ενισχύουν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Μην διστάσετε να προχωρήσετε τις ιδέες σας ακόμα και αν δεν είστε πολύ σίγουροι. Να είστε σε επαγρύπνηση καθώς έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τις μελλοντικές τάσεις. Θα αισθάνεστε πολύ sexy σήμερα οπότε σχεδιάσετε μια συνάντηση με τον/την σύντροφό σας.

Οικονομικά

Η πορεία σας φαίνεται ότι έχει μείνει στάσιμη για λίγο καιρό αλλά τώρα μάλλον προσπαθεί να προχωρήσει ξανά. Αυτό σας προσφέρει χαρά με ότι έχει να κάνει με την καριέρα σας. Πάρτε ξανά τον έλεγχο.

Ερωτικά

Θα έχετε μεγάλη έμπνευση για μια ρομαντική απόδραση. Θα πρέπει να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και να συναντήσετε νέα άτομα. Οι χαλαρωτικές σας δραστηριότητα θα συνδέονται με την ερωτική σας ζωή. Κάποια καλά νέα σήμερα θα σας ανακουφίσουν και θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Θα πρέπει να κινηθείτε όμως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Κάποιος γείτονας ή συγγενής με τον οποίο δεν έχετε μιλήσει για καιρό ίσως σας προτείνει να παρευρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο καθώς ίσως έτσι σας ανοίξουν πόρτες που δεν περιμένατε. Όλες οι σχέσεις θα πάνε πολύ καλά. Αν είστε σε σχέση, θα έρθετε πιο κοντά, αν είστε ελεύθεροι να περιμένετε κάποιο νέο και συναρπαστικό άτομο να μπει στην ζωή σας.

Οικονομικά

Σκεφθείτε την τύχη που είχατε πριν από μερικούς μήνες. Ίσως το έχετε ξεχάσει γιατί δεν κράτησε πολύ. Τώρα είναι καιρός να εκμεταλλευθείτε όλες τις ευκαιρίες και να φέρετε πάλι την καλή τύχη δίπλα σας. Θα έχετε πολλές ανταμοιβές.

Ερωτικά

Θα έχετε μια πιο ανοιχτή, φιλική και ανεκτική διάθεση από ότι συνήθως. Μην αποδέχεστε όμως όλους τους συμβιβασμούς. Το μέλλον είναι στα χέρια σας και μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο. Θα πρέπει να είστε δημιουργικοί σήμερα ώστε να βρείτε την λύση σε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό. Συνεχίστε με ότι νομίζετε ότι είναι σωστό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η επαγγελματική ζωή σας και το εισόδημά σας μάλλον θα ενισχυθούν σήμερα μέσα από ανθρώπους που ζουν σε άλλες χώρες. Η επιθυμία για γνώση είναι έντονη και ίσως αναζητάτε τρόπο να πολλαπλασιάσετε τις ικανότητές σας. Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ καλή και γεμάτη πάθος. Να περιμένετε εκπλήξεις από τον/την σύντροφό σας.

Οικονομικά

Ξαφνικά αντιλαμβάνεστε τι πρέπει να κάνετε με τα εμπόδια που είναι μπροστά σας εδώ και 2 περίπου μήνες. Αισθάνεστε ότι σημειώνετε πρόοδο με ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Προχωρήστε μπροστά με αυτοπεποίθηση.

Ερωτικά

Μια ευκαιρία για αλλαγή στην συναισθηματική σας κατάσταση σας εκπλήσσει. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για εσάς πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. Θα έχουν μακροπρόθεσμη επιρροή. Ξέρετε ότι υπάρχει δύναμη στους αριθμούς και θα μπορέσετε να εντοπίσετε τις επαφές που θα σας κάνουν καλό. Κάντε συμφωνίες με τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο έρωτας είναι στο επίκεντρο σήμερα και είστε γεμάτοι πάθος. Είναι πολύ καλή ημέρα για να σχεδιάσετε ένα βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Βάλτε κεριά και απαλή μουσική. Μάλλον θα αισθάνεστε πολύ πάθος για τα ενδιαφέροντά του/της. Να περιμένετε ότι θα περάσετε πολύ χρόνο ακολουθώντας ότι σας αρέσει.

Οικονομικά

Εύχεστε να είχατε την αυτοπεποίθηση του χθες σήμερα. Δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό. Η ημέρα σας δυσκολεύει να προχωρήσετε και να μαζέψετε το θάρρος που χρειάζεστε.

Ερωτικά

Η ηρεμία είναι αυτό που χρειάζεστε αλλά δεν πρέπει να την αναζητάτε με έναν τρόπο που θα εκνευρίσει τον/την σύντροφό σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην επιβάλλετε νόημα που δεν υπάρχει στην σιωπή και μην αφήσετε περιθώριο για παρεξηγήσεις. Σήμερα θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Μάλλον θα αισθάνεστε πολύ ρομαντικά σήμερα. Αν είστε σε σχέση κανονίστε μια ερωτική βραδιά με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι όλα είναι πιθανά. Μην εκπλαγείτε αν κάποιο νέο και συναρπαστικό άτομο εμφανιστεί. Η φαντασία σας είναι έντονη οπότε ίσως αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά την ενέργειά σας. Πάρτε τον χρόνο σας και μην την αφήσετε να περάσει έτσι.

Οικονομικά

Μάλλον είστε σαν βασιλιάδες που κάθονται σε θρόνο. Να έχετε αυτοπεποίθηση. Η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί οπότε προχωρήστε και πείτε τι θέλετε. Είστε οι άρχοντες τώρα. Περάστε καλά.

Ερωτικά

Η φιλία είναι στο επίκεντρο σήμερα και θα έχετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με όσους μοιράζονται τα ιδανικά σας. Προχωρήστε και μην διστάζετε Θα μάθετε καλά νέα από φίλους γύρω σας. Θα είναι σωστή κίνηση να περιμένετε υπομονετικά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Σήμερα ίσως ανακαλύψετε ότι η κοινωνική ζωή σας στρέφεται προς το καλύτερο. Ίσως λάβετε κάποιες προσκλήσεις και μπορεί να περάσετε χρόνο στο τηλέφωνο κανονίζοντας. Αν είστε σε σχέση φροντίστε να έχετε χρόνο για μια προσωπική συνάντηση με τον/την σύντροφό σας.

Οικονομικά

Να είστε πιο συντηρητικοί με την προσέγγισή σας. Μερικές φορές οι πράξεις σας είναι απερίσκεπτες. Μερικές φορές αυτή η συμπεριφορά θα σας πάει όπου θέλετε αλλά τώρα θα σας οδηγήσει στην καταστροφή. Να είστε χαλαροί.

Ερωτικά

Ο σχηματισμός μιας νέα σχέσης ή η ενίσχυση μιας υπάρχουσας δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς. Η αυθεντικότητά σας είναι αρκετή για να κάνει τον/την σύντροφό σας χαρούμενο. Θα βρείτε έξυπνους τρόπους να κάνετε τα πράγματα με τους γύρω σας πιο εύκολα και έτσι να υπάρχει αποδοχή στα σχέδιά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment