PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα όρεξη να ‘χεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα είναι μια τέλεια ημέρα για εσάς όπου θα δείτε ότι τα συναισθήματά σας έχουν πολύ δύναμη. Θα πρέπει να πιστέψετε το ένστικτό σας. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν ακολουθήσετε την καρδιά σας. Είναι σημαντική στιγμή για εσάς. Βάλτε την φαντασία στην καθημερινότητά σας.

Οικονομικά

Μια ευκαιρία ίσως σας φαίνεται δύσκολο να επιτευχθεί αλλά δεν είναι έτσι. Είστε πιο κοντά από ότι νομίζετε. Θα πρέπει να κάνετε προσαρμογές στον δρόμο σας και θα είστε πολύ χαρούμενοι. Θα συναντήσετε την ευτυχία.

Ερωτικά

Η ηρεμία και η ησυχία είναι στο πρόγραμμα της ημέρας. Ο/η σύντροφός σας θα είναι πολύ χαρούμενος. Θα κερδίσετε από αυτό. Θα είστε χαλαροί και κοινωνικοί σήμερα αλλά θα είστε έτοιμοι να κινήσετε βουνά για να βοηθήσετε τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Τα πράγματα ίσως είναι λίγο μπερδεμένα σήμερα. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να τα κατανοήσετε όλα. Ίσως είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας. Αφήστε την δημιουργική φύση σας να φανεί. Θα πρέπει να είστε ελεύθεροι και να ακολουθήσετε την κατάσταση. Θα πρέπει να φροντίσετε να σκεφθείτε και τις ανάγκες των άλλων.

Οικονομικά

Ίσως ο εργοδότης σας να σας ταλαιπωρεί σήμερα αλλά μην αποθαρρύνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να μειώνετε τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία για να είστε πολύτιμοι. Δείξτε σε αυτό το άτομο ότι είστε πρόθυμοι να αλλάξετε προς το καλύτερο.

Ερωτικά

Η ερωτική σας ζωή τείνει προς την ηρεμία και την ησυχία σήμερα. Είστε στο στοιχείο σας και η αίσθηση του χιούμορ σας και η ικανότητά σας να χαίρεστε την ζωή σας φέρνει πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας. Είναι καλή στιγμή για ερωτικές σχέσεις. Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για ότι έχετε να κάνετε με ακίνητα. Ενημερώστε τους λογαριασμούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Συνδυάστε την φαντασία με την πραγματικότητα σήμερα. Μπορεί να ονειροπολήσετε. Ξεκουραστείτε. Θα πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο για να διαλογιστείτε και να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις καθημερινές ανησυχίες. Οι χαλαρωτικές δραστηριότητες είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσετε την ημέρα. Μιλήστε με φίλους και κάνετε σοβαρές συζητήσεις που σας ενδιαφέρουν. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευθεί.

Οικονομικά

Οι μικρές ευκαιρίες έχουν την ικανότητα να μετατρέπονται σε μεγάλες όσο είστε πρόθυμοι να δεσμευτείτε. Πάρτε μια μικρή ιδέα και κάντε την μεγάλη. Θα πάρετε λίγα χρήματα που θα γίνουν πολλά.

Ερωτικά

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να βρείτε περισσότερη ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις. Οι συζητήσεις θα φέρουν στο προσκήνιο τύψεις. Μην κρίνετε πολύ αν θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας θα κάνουν τα πράγματα καλύτερα για εσάς και θα γνωρίσετε νέα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αφήστε την δημιουργική σας φύση να φανεί σε όλο τον κόσμο. Δραπετεύστε από την καθημερινότητά και ανακαλύψτε την φαντασία σας. Ονειρευτείτε. Δεν υπάρχει όρια στα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ξεπεράστε τα όριά σας και δοκιμάστε τον εαυτό σας. Ίσως μπορείτε να φθάσετε πιο ψηλά από ότι νομίζετε.

Οικονομικά

Οργανώστε τον χώρο της δουλειάς σας σήμερα. Θα είστε αποδοτικοί αν λειτουργείτε σε έναν χώρο που είναι καθαρός. Μην φοβάστε να επενδύσετε χρόνο σε κάτι που θα σας βοηθήσει να δουλεύετε καλύτερα.

Ερωτικά

Τα συναισθήματά σας είναι έντονα σήμερα. Είστε στεναχωρημένοι και αυτό σας κρατά πίσω. Θα πρέπει να απομακρύνετε τις άσχημες σκέψεις και να φέρετε στο προσκήνιο τον γοητευτικό εαυτό σας ξανά. Οι σκέψεις σας είναι πιο καθαρές και αντιμετωπίζετε τα προβλήματα λογικά. Θα έχετε πολλούς λόγους να είστε υπερήφανοι για εσάς.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Θα δείτε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά για εσάς σήμερα. Η πειθώ σας και οι ευγενικοί σας τρόποι σας βάζουν σε καλή θέση με τους γύρω σας. Ο έλεγχος είναι αυτός που θέλετε. Να θυμάστε ότι πρέπει να είστε πρόθυμοι να αποδεχθείτε την αποτυχία αλλά και την επιτυχία. Τα ρίσκα που ίσως πάρετε σήμερα μάλλον θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Οικονομικά

Μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας σήμερα. Θα δείτε ότι έχετε μεγάλες ευκαιρία όταν δέχεστε την υποστήριξη και τις συμβουλές των άλλων. Οι καλές ευκαιρίες θα εμφανιστούν και αυτό θα είναι επικερδές και ευνοϊκό.

Ερωτικά

Η τρυφερότητα και η ρομαντική σας φύση σας οδηγούν. Οι προσωπικές συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας σας φτιάχνουν την ημέρα. Αν είστε ελεύθεροι είναι καιρός να δηλώσετε τον έρωτά σας σε κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Θα έχετε μια μεγάλη επιθυμία για ηρεμία και απομόνωση. Είναι καλή ιδέα να αποφύγετε τα εμπόδια σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Όταν έχετε πολλές επιλογές ίσως σας είναι δύσκολο να προχωρήσετε. Μπορεί να επιλέξετε πολλές. Μην επιτρέπετε στην αναποφασιστικότητα να σας καθυστερεί. Μην το βλέπετε ως κάτι αρνητικό. Το κλειδί σήμερα είναι να προχωρήσετε σύμφωνα με την ροή των πραγμάτων. Επεκτείνετε τα όνειρά σας όσο θέλετε. Περάστε καλά και να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας.

Οικονομικά

Θα έχετε καλές ιδέες και πολύ δύναμη πίσω σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι πειθαρχία ώστε να φτιάξετε τις σκέψεις των ονείρων σας. Χρησιμοποιήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Συγκεντρωθείτε, σχεδιάστε και οργανώστε.

Ερωτικά

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Μην το δηλώνετε αυτό στον/στην σύντροφό σας. Να είστε ο συνήθης χαρούμενος εαυτός σας. Το να παραδεχθείτε όμως και κάποιες αδυναμίες δεν είναι κακό. Θα έχετε το ταλέντο να δημιουργείτε κάποιες ευνοϊκές σχέσεις. Θα πρέπει να έχετε καλές σχέσεις με τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Τα όνειρά σας δεν είναι αληθινά εκτός και αν πιστεύετε σε αυτά και δράτε πάνω σε αυτά. Δεν θα το κάνει κανείς άλλος για εσάς. Θα πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Θα μπορείτε να κάνετε πολλές επιλογές.Το πρώτο βήμα είναι να πιστεύετε τον εαυτό σας. Όλα είναι πιθανά. Σήμερα είναι καλή ημέρα να αφήσετε την φαντασία σας να πάρει αποφάσεις.

Οικονομικά

Οι φιλικές σχέσεις με τους άλλους θα σας φέρουν τύχη και χαρά. Να είστε ανοιχτοί στους άλλους και στις νέες ιδέες. Κάτι έρχεται στον δρόμο σας σήμερα σήμερα και θα είναι πολύ κερδοφόρο.

Ερωτικά

Θα έχετε έναν καλό τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και πολύ τρυφερά μάλιστα. Είναι καιρός να δηλώσετε τον έρωτά σας και να μιλήσετε ελεύθερα για τα σχέδιά σας. Αποφύγετε τις περίπλοκες καταστάσεις σήμερα. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι να αποφύγετε τις διαμάχες εντελώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αν οι άλλοι σας ταλαιπωρούν για την εμφάνισή σας σήμερα, μην δίνετε σημασία. Θα μπορείτε να ζήσετε την ζωή σας όπως θέλετε. Φορέστε ότι θέλετε και κάντε ότι θέλετε. Είστε ελεύθεροι και πρέπει να το εκμεταλλευθείτε.

Οικονομικά

Οι καινοτόμες ιδέες σας μάλλον θα πάρουν άλλη μορφή σήμερα. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις σκέψεις που υπάρχουν στο μυαλό σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό. Αφήστε την καινοτόμα, μοναδική πλευρά σας να φανεί.

Ερωτικά

Μην πιέζετε καταστάσεις. Θα συνειδητοποιήσετε ότι περιορίζετε τον εαυτό σας χωρίς λόγο. Αυτή είναι μια καλή έκπληξη και θα υπάρχουν και άλλες στον δρόμο σας. Δεν μπορείτε να ανεχτείτε πλέον τα παιχνίδια κάποιων ανθρώπων. Είναι καιρός να πείτε τι σκέπτεστε και να βάλετε όρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η επιτυχία είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε. Τα όνειρά σας μπορούν να επιτευχθούν και υπάρχουν δυνάμεις που σας βοηθούν να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα έχετε καλή διάθεση σήμερα. Οι άλλοι θα είναι πιο ευαίσθητοι από ότι συνήθως. Αφήστε την φαντασία σας να δείξει τον δρόμο.

Οικονομικά

Μπορεί να αισθάνεστε πως κάποιος σας ταλαιπωρεί αναφορικά με την καριέρα σας. Ίσως απολυθήκατε. Σκεφθείτε καλά την κατάστασή σας και προχωρήστε από εκεί που είστε τώρα.

Ερωτικά

Θα είστε έτοιμοι για σοβαρές συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας. Θα γνωρίσετε κάποια άτομα καλύτερα και θα έχετε μια καλύτερη εικόνα όσων σας κινητοποιούν. Η ανεκτική οπτική σας θα σας δώσει τύχη. Θα είναι σημαντικό να επιστρέψετε στην κανονικότητά σας και να αποδείξετε στην προσαρμοστικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα είναι ημέρα για όνειρα. Σκεφθείτε τι θέλετε από την ζωή σας. Δεν υπάρχει όριο στο που μπορείτε να φθάσετε. Μην ανησυχείτε αν το σχέδιό σας δεν είναι λογικό. Θα πρέπει να ανησυχείτε για ότι θέλετε και λιγότερο για το πως θα το επιτύχετε.

Οικονομικά

Μην δράτε βιαστικά σήμερα. Η επιθυμία σας να προχωρήσετε ίσως σας κάνει να δράσετε την λάθος στιγμή. Να είστε συντηρητικοί και προσεκτικοί. Σκεφθείτε τα πάντα πριν βγάλετε συμπεράσματα.

Ερωτικά

Οι καταστάσεις απαιτούν να γίνετε εξωστρεφείς και να έχετε το κουράγιο να προχωρήσετε σε νέες συναντήσεις ή να αποκαλύψετε τον εαυτό σας στον/στην σύντροφό σας. Έχετε πολύ αυτοπεποίθηση και μια μεγάλη ανάγκη να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Επεκτείνετε το μυαλό σας σήμερα. Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά σας όπου θα μπορέσετε να κάνετε και μεγάλη δημιουργική πρόοδο. Ακολουθήστε την μουσική. Αφήστε τον καλλιτέχνη που έχετε μέσα σας να φανεί. Ακολουθήστε έναν στόχο και μην σταματάτε μέχρι να τον επιτύχετε.

Οικονομικά

Μια ευκαιρία για επιπλέον χρήματα θα εμφανιστεί σήμερα. Αναζητήστε τις καλές καταστάσεις. Οι καταστάσεις αυτές δεν είναι κομμάτι της ρουτίνας σας αλλά έχουν την δυνατότητα να είναι ευνοϊκές. Προχωρήστε.

Ερωτικά

Η ανυπομονησία ίσως εμποδίσει τον δρόμο σας αν είστε ελεύθεροι. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχός σας και δεν πρέπει να βιαστείτε. Ίσως είστε πραγματικά έτοιμοι να επικεντρωθείτε στις πρακτικές λεπτομέρειες του σπιτιού σας. Θα βρείτε τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσετε αν αφήσετε πίσω σας την παράδοση σήμερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Το μυαλό σας είναι θολό σήμερα αλλά μην επιτρέπετε σε κάτι τέτοιο να σας ταλαιπωρεί. Θα δείτε ότι μπορείτε να εκμεταλλευθείτε την φαντασία υπέρ σας. Βάλτε την μαγεία στην ζωή σας. Θα ανακαλύψετε πως όσο περισσότερο αποδέχεστε το περίεργο τόσο καλύτερα θα μπουν όλα στην θέση τους. Μην σκέπτεστε ότι όλα πρέπει να είναι λογικά.

Οικονομικά

Φροντίστε να είστε πειθαρχημένοι σήμερα. Ίσως έχετε την τάση να παίρνετε τον έλεγχο όταν κάποιος λειτουργεί με έναν τρόπο που δεν σας φαίνεται υπεύθυνος. Ο θυμός και η επιθετικότητα θα ειναι εμφανή στην δουλειά σας. αλλά δεν υπάρχει λόγος να χάσετε την ψυχραιμία σας. Να είστε συγκεντρωμένοι.

Ερωτικά

Θα μπορέσετε να βρείτε τις σωστές λέξεις για να συζητήσετε ένα ευαίσθητο θέμα με τον/την σύντροφό σας. Να είστε πολύ ανοιχτοί για ότι είναι σημαντικό για εσάς και ειδικά αναφορικά με το σπίτι σας. Θα κάνετε κάποιες καλές επαφές και θα σας ανοίξουν νέες πόρτες. Θα κάνετε κάποιες πολύ καλές φιλίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment