PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σε κομβικό σημείο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να «φωτίσεις» κάποιες υποθέσεις και να διώξεις τους «καλικάντζαρους» από την ζωή σου, πριν ολοκληρώσουν το υπονομευτικό έργο τους. Σε αυτό μάλιστα ίσως σε βοηθήσουν κάποιες πληροφορίες που θα σου δώσει ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και εμφανίζεται την πιο κατάλληλη στιγμή.

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο ύστερα από μια «παρεξήγηση» είχατε αφήσει κάτι στην… μέση κι ίσως θελήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας δείχνει διατεθειμένος να αναβαθμίσει πλήρως τον «σκληρό δίσκο» του μυαλού σου μέσα από έρευνες και αναζητήσεις που θα αλλάξουν ριζικά τις αντιλήψεις σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής ορίζει την έναρξη μιας περιόδου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αναβιώσουν καλές και κακές στιγμές του παρελθόντος.

Ερωτικά

Με τον Άρη στο «τιμόνι» των σχέσεων σου είναι μάλλον άτοπο να αναζητάς σταθερότητα και διάρκεια σε μια σχέση. Αντίθετα όμως μπορείς να κατακτήσεις έναν δύσκολο «στόχο» κι όσο έχεις ένα τέτοιο κίνητρο όλα θα σου φαίνονται… υπέροχα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να συμπληρώσεις τα κενά εξ αιτίας των οποίων «έφτασες στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιες». Για να επικεντρωθείς όμως σε αυτό θα πρέπει αναγκαστικά να αναβάλλεις κάποια από τα τρέχοντα σχέδια σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να επισπεύσει κάποια αναγκαία μέτρα στα οικονομικά σου.

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες όχι για να «δράσεις» άμεσα αλλά για να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Και σε αυτήν την φάση το μυαλό σου μπορεί να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από κάθε είδους «άγονες» πεποιθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν» και να είσαι σίγουρος/η πως οτιδήποτε απορρίψεις στην παρούσα φάση δεν θα το ξαναβρείς μπροστά σου! Πριν όμως κάνεις την «επανεκκίνηση» σου, καλό είναι να διευθετήσεις οριστικά μια οικονομική υπόθεση που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση η οποία έχει κάνει τον κύκλο της ή βασανίζεσαι από μια κατάσταση που «τραβάει σε μάκρος» χωρίς να σου προσφέρει αυτά που επιθυμείς, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα ενδέχεται να αναδείξει μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με την δουλειά σου, είτε με την υγεία και την διατροφή σου και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν χωρούν ημίμετρα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σηματοδοτεί την αναβίωση μιας συνεργασίας που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τα όποια κενά σου.

Ερωτικά

Η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για διερευνητικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις την σχέση σου κι ίσως ένα αναγκαίο «προαπαιτούμενο» για την συνέχισή της, είναι να αποστασιοποιηθείς για λίγο από αυτήν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός «δικού σου» ανθρώπου, που φαίνεται να βρίσκεται σε κομβική φάση. Αλλά κι εσύ μπορεί να χρειαστεί να πιστοποιήσεις την ικανότητα σου να επιβιώνεις και στα δύσκολα. Παράλληλα, φαίνεται να αναβιώνει μια «ξεχασμένη» επαγγελματική προοπτική.

Ερωτικά

Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες άγνωστες πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από ένα πάθος που θα δοκιμάσει τα όρια σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, διαγράφοντας οριστικά όλα αυτά που κουβαλάς και σε πληγώνουν ακόμη. Παράλληλα ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση ενός κύκλου δραστηριοτήτων, μέσα από τις οποίες έχεις ακόμη να… λαμβάνεις!

Ερωτικά

Ίσως έχεις την ευκαιρία να ξανανοίξεις ένα «κεφάλαιο» του παρελθόντος, ώστε να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, να θυμάσαι όμως ότι αυτός ο κύκλος της αναζήτησης θα κλείσει σε είκοσι περίπου ημέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με ειδικούς αλλά και γνωστούς/ες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν. Για να υπάρξουν όμως αποτελέσματα θα πρέπει κι εσύ να είσαι έτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου «ανεπαρκή» πρόσωπα ή πράγματα, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Ερωτικά

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις μια ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Το «όλα ή τίποτα» αργά ή γρήγορα θα «πνίξει» είτε εσένα, είτε τον άνθρωπο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, φαίνεται μάλιστα ότι το «πρόσημο» στις εξελίξεις εξαρτάται από την υποστήριξη που σου παρέχουν κάποια κέντρα εξουσίας. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε ωθεί να αναζητήσεις κάθε είδους εναλλακτικές λύσεις για να ξεπεράσεις τις όποιες «αναποδιές» στην επικοινωνία σου.

Ερωτικά

Ανεξάρτητα με το τι θέλεις και το τι εύχεσαι, η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα στο ποιο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι αν δεν το αντέχεις μην προχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σου ενισχύει την επιμονή σου να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα θέλεις, ωστόσο η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα αλλά κυρίως για ένα «ξεσκαρτάρισμα» όλων εκείνων που αποτελούν τροχοπέδη για την ζωή σου –και δεν είναι λίγα! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να «ζωντανέψει» μια παλιά πηγή εσόδων.

Ερωτικά

Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα ξεκινώντας από τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι εκεί το θέμα δεν «σηκώνει» παραχωρήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου, δεν ευνοούνται τόσο οι νέες πρωτοβουλίες κι αν θες να πετύχεις κάτι σημαντικό είναι αναγκαίο να προετοιμάσεις πρώτα το έδαφος καλύπτοντας τα όποια κενά. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να κάνεις μια ουσιαστική ενδοσκόπηση αλλά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την διατροφή σου.

Ερωτικά

Η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να σε… βάλει σε σκέψεις, ίσως όμως είναι προτιμότερο να μείνεις στην ανταλλαγή απόψεων για το τι έγινε και τι δεν έγινε στην μεταξύ σας «κατάσταση».

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα ορίζει ένα κομβικό σημείο στις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις ή απλά να αποδεχθείς την πραγματικότητα ως έχει. Επιπλέον, πίσω από τα ιδεολογικά προσχήματα για την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, μπορεί να κρύβεται μια απόπειρα χειραγώγησής σου.

Ερωτικά

Μια συνάντηση μπορεί να… εξάψει την φαντασία σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο «πραγματικό», υπάρχει αρκετή απόσταση. Πάντως, το σύμπαν «σε πάει» κι αργά ή γρήγορα θα γίνει αυτό που θες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment