PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 4 Μαΐου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ελπιδοφόρες πρωτοβουλίες.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου στρέφει την προσοχή των άλλων, ίσως και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερό εαυτό σου. Κι αν θες πραγματικά να πετύχεις στο έργο και τους σκοπούς σου, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τις συμβουλές κάποιων που γνωρίζουν εκ πείρας τι πρέπει να κάνεις και τι όχι. Κατά τα άλλα, στα επαγγελματικά σου ο Δίας «σε πάει με χίλια» και συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε φάση ανάπτυξης.

Ερωτικά

Ίσως λάβεις μια υπόσχεση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, πρόσεξε όμως μήπως τελικά ξοδευτείς υλικά και συναισθηματικά για να τονίσεις το εγώ σου κι όχι επειδή αγαπάς πραγματικά. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι που θα σε συγκινήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις για την δράση ατόμων που θέλησαν να σε υπονομεύσουν «επί ματαίω», αν όμως έχεις κατά κάποιο τρόπο κι εσύ «λερωμένη την φωλιά σου», ετοιμάσου να… εξηγηθείς! Σε ανάλογο μήκος κύματος, ο ενεργός Δίας σου φέρνει «στο πιάτο» ενδιαφέροντα μυστικά, για τις ζωές των άλλων. Παράλληλα, ίσως υπάρξει μια ευχάριστη τροπή σε ένα θέμα σχετικό με την υγεία σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι βέβαια το «υπερόπλο» σου στον ερωτικό στίβο και μπορεί να σου προσφέρει την συναισθηματική κάλυψη που αποζητάς, επιπλέον όμως έχεις και τον Δία να σου εξασφαλίζει το «ευ ζην». Κι αν δεν είναι αυτό «τζακ ποτ», τότε ποιο είναι;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό καλύπτει τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά σε ομοϊδεάτες ή γενικότερα σε πρόσωπα με τα οποία μπορείτε να δράσετε από κοινού για την επίτευξη ενός στόχου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να δώσει έναν ξεχωριστό «αέρα» στις φιλικές σου σχέσεις, είτε μέσα από την διάκριση ενός προσώπου που εκτιμάς, είτε γνωρίζοντάς σου κάποιον/α που έχει τον τρόπο και τα μέσα για να σε βοηθήσει, όπου χρειαστεί.

Ερωτικά

Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο αλλά αν δεν είσαι εσύ ο/η δράστης και προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη είναι μάλλον απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση, αφού ο/η «ένοχος» θα βρει τρόπο να σκεπάσει τα ίχνη του/της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Κριό, σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα αν συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς που διαθέτουν τον τρόπο και τα μέσα να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τους σκοπούς και το έργο σου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας ευνοεί και με το… παραπάνω, κάθε διαφημιστική ή προωθητική ενέργεια.

Ερωτικά

Η γοητεία σου κορυφώνεται αλλά αν θες να αποφύγεις παγίδες και λάθη, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή συμπεριφορές, που έχουν κάτι το υπερβολικό και ασκούνται στα πλαίσια μιας κοινωνικής… αβρότητας!.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό δείχνει πρόθυμη να εκπληρώσει αρκετές από τις επικοινωνιακές σου αναζητήσεις, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις και τα οράματά σου. Ευνοούνται ακόμη οι σπουδές και τα ταξίδια
Παράλληλα, ο ενεργός Δίας εξυπηρετεί τις επαφές σου με πρόσωπα ή φορείς του εξωτερικού κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, ίσως προκύψουν και κάποιες νέες επαγγελματικές προοπτικές.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο συμβάλλει στην βελτίωση της εμφάνισης σου, κάτι που σίγουρα ανοίγει τον δρόμο για νέες επιτυχίες! Ωστόσο στην παρούσα φάση είναι προτιμότερο να αφήνεις υποσχέσεις, χωρίς να προχωρήσεις στην πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Στην παρούσα φάση η Σελήνη στον Κριό εξυπηρετεί απόλυτα τις οικονομικές σου φιλοδοξίες, ίσως μάλιστα μια σημαντική συμφωνία να σου ανοίξει τον δρόμο και την όρεξη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας σε κάνει να νιώθεις σαν… βασιλιάς ή βασίλισσα, αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις, αφού αν «ξεφύγεις» πολύ από τα όρια σου κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς «ψώνιο».

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου δημιουργεί «υψηλές» προσδοκίες, για την ώρα όμως καλό είναι να προσέχεις, αφού ο Ποσειδώνας απέναντι σου θέτει θέμα εμπιστοσύνης και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ανήκεις στην ομάδα των κερδισμένων της ημέρας, αν μάλιστα δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, οι επιτυχίες και οι προοπτικές σου θα πολλαπλασιαστούν. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία ή να απευθυνθείς σε μηχανισμούς ή φορείς που η δουλειά τους είναι να σε… αναδείξουν! Επιπλέον, ο ενεργός Δίας σε βοηθά να κρύψεις καλά τις όποιες αδυναμίες σου αλλά και να εκμεταλλευτείς τους «κρυφούς» όρους μιας συνεργασίας

Ερωτικά

Η Σελήνη στον Κριό δεν βοηθά στην σταθεροποίηση μιας κατάστασης, αφού άλλα συμβαίνουν το απόγευμα κι άλλα το βράδυ. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να απλώσεις τα «δίχτυα» σου κι είτε πιάσεις «μαρίδα», είτε «συναγρίδα», σε καλό θα σου βγει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό προωθεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που θα «ξεκλειδώσει» πολλές από τις δυνατότητες σου και θα σε κάνει να ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει σε μια θεαματική ανανέωση του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς αλλά και να σε τοποθετήσει σε ένα πόστο εξαιρετικά «αβανταδόρικο» για τις δημόσιες σχέσεις σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε προδιαθέτει για να αφήσεις πίσω σου κάθε σκοτούρα και να απολαύσεις τις χαρές της συντροφικότητας και του έρωτα. Κι είναι βέβαιο ότι η μόνη περίπτωση να χαλάσει η ευτυχία σου, είναι το να αρχίσεις να υποψιάζεσαι χωρίς λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα. Πρακτικά, αν το θες πραγματικά μπορείς να κάνεις «θαύματα» κι ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να δείξεις στον κόσμο τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει μια θετική ψυχολογία, όταν συνδυάζεται με το ανάλογο… θράσος! Επιπλέον, ο ενεργός Δίας φροντίζει για την πρόοδο των παιδιών σου..

Ερωτικά

Είτε στις πίστες είτε στο… γιαπί, ο έρωτας σε περιμένει, πρόθυμος να σου προσφέρει τις συγκινήσεις που αποζητάς. Αν μάλιστα προστεθούν και οι κερδισμένες εντυπώσεις από την συνολική σου παρουσία, δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να μην περάσεις καλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό τονίζει θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και με όπλα το ρεαλιστικό πνεύμα και την τεχνογνωσία που διαθέτεις μπορείς να «κτυπήσεις» σε δύο μέτωπα: Να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά και να αποκαταστήσεις τις ενδοοικογενειακές ισορροπίες, προτείνοντας μια κοινά αποδεκτή συμφωνία. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας θα σε βοηθήσει να «στήσεις» το σπιτικό σου, όπως ακριβώς το… ονειρεύτηκες!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε «ανεβάζει» ψυχολογικά κι ίσως σε φέρει ενώπιον μια επιλογής που φαίνεται κατάλληλη για σένα. Καλό είναι μάλιστα να ξεπεράσεις τις συνήθεις επιφυλάξεις σου και να «ξανοιχτείς» συναισθηματικά, έστω και στα πλαίσια μιας «κόσμιας» συμπεριφοράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι ίσως τελικά να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν… κι άλλοι σαν κι εσένα, με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις και τις «τρέλες» σου, χωρίς να σε κοιτάξουν με «μισό μάτι»! Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση εργαλείων ή συσκευών που κάνουν κατά πολύ ευκολότερη την καθημερινότητά σου, ενώ ίσως σου φέρει και μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να περιορίσεις τις εξωτερικές αναζητήσεις σου, μένοντας «εντός των τειχών», η Σελήνη στον Κριό πετάει την… σκούφια της για «ξεπόρτισμα». Το καλύτερο λοιπόν θα ήταν να φιλοξενηθείς… αλλού!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Κριό και τον Δία στο πλευρό σου, οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την επάρκειά σου σε χρήματα αλλά και αγαθά. Κι εδώ που τα λέμε είναι κρίμα κι άδικο να χάσεις μια ευκαιρία που εμφανίζεται «μια στο τόσο». Στο πρόγραμμα βέβαια είναι και μια σημαντική οικονομική συμφωνία.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να ταξιδέψεις, είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά και να ονειρευτείς τα καλύτερα για σένα και τον άνθρωπό σου. Παράλληλα, ο Δίας σου προσφέρει όλα εκείνα που χρειάζεσαι για να νιώσεις ότι η σχέση σου «έχει αλλάξει επίπεδο»!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment