PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αναλάβουμε πρωτοβουλίες και δράση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και δημιουργεί νέες ευκαιρίες. Στο επαγγελματικό έχεις νέες προτάσεις και ακολουθείς ένα καινούργιο άγνωστο μονοπάτι. Το έχεις κι εσύ ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι νέο και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Έχεις πολλή ενέργεια που καλό είναι να τη διοχετεύσεις σε σωματική δραστηριότητα. Καλό θα είναι να μετριάσεις όσο μπορείς την υπεροψία σου γιατί μπορεί να συγκρουστείς με άτομα κύρους. Συναισθηματικά, το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα και πρέπει να αποφασίσεις αν θα ανοίξεις ή θα συνεχίσεις με αυτά που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη  η επικοινωνία σου με τους άλλους δυσκολεύει και τα όλα τα θέματα δείχνουν μπερδεμένα. Εσύ από τη μεριά σου δεν έχεις υπομονή με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμάχες σε φιλικό και ερωτικό επίπεδο. Μην ανησυχείς όμως γιατί τίποτα δεν είναι μόνιμο με τον ανάδρομο Ερμή. Συναισθηματικά βρίσκεσαι σε δίλλημα. Άτομο από το παρελθόν έχει κάνει την εμφάνιση του και σε προβληματίζει. Δες τι είναι αυτό που εσύ θέλεις πριν προχωρήσεις  σε οποιαδήποτε σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά υπάρχει πίεση σήμερα και ο όγκος της δουλειάς είναι μεγάλος. Νιώθεις ότι χρειάζεσαι κι άλλη ξεκούραση αλλά υπάρχει πίεση χρόνου. Προγραμμάτισε τις υποχρεώσεις σου για να μπορέσεις να τις διεκπεραιώσεις καλύτερα. Άκουσε τους γύρω σου πριν μιλήσεις και προσπάθησε να καταλάβεις τι λένε. Η επικοινωνία έχει προβλήματα και οι καθυστερήσεις που προκύπτουν σου προκαλούν εκνευρισμό. Συναισθηματικά, υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ αλλά το ενδιαφέρον σου στρέφεται αποκλειστικά σε κάποιο άτομο από το παρελθόν. Μην πέφτεις με τα μούτρα σε κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα με τη σελήνη στον Κριό έχεις την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι νέο. Μια νέα δραστηριότητα ή μια νέα πρόταση στα επαγγελματικά που προκύπτει σου δίνει τη δυνατότητα να δεις πιο αισιόδοξα τη ζωή. Από την άλλη με τη σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο έχεις την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα που έχεις θαμμένα καιρό. Η επικοινωνία όμως είναι δύσκολη με τον ανάδρομο Ερμή και πολλές φορές μέσα στην ημέρα θα παρεξηγούνται αυτά που λες.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη φέρνει νέα από το εξωτερικό ή την ανάγκη να κάνεις ένα ταξίδι. Θα πρέπει να προγραμματίσεις πολύ προσεκτικά όμως την κάθε σου κίνηση. Η ανυπομονησία σου αυξάνεται και μαζί και ένας μικρός εκνευρισμός. Σου είναι αδύνατον να ακούσεις τους άλλους αφού διάφορες σκέψεις στροβιλίζουν το μυαλό σου. Θα σου πρότεινα να πάρεις χρόνο από όλους και να κάτσεις μόνος για σήμερα ώστε να βάλεις τις σκέψεις σου σε σειρά. Στα οικονομικά υπάρχει μια ευχάριστη είδηση από ένα φιλικό άτομο που σε βοηθάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Tοξότη φέρνει παρεξηγήσεις και προστριβές με τον ερωτικό σου σύντροφο. Δεν έχεις υπομονή και διάθεση και είναι εύκολο να ανατραπούν καταστάσεις. Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να βρεις τι κρύβεται πίσω από τις υπερβολικές αντιδράσεις των γύρω σου. Σίγουρα κάπου κάνεις και εσύ λάθος και δεν είναι όλοι τρελοί. Υπάρχουν θέματα σπιτιού που σε απασχολούν έντονα. Μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση καλό θα είναι να περιμένουν να φύγει ο ανάδρομος Ερμής. Θα έχεις αυξημένη επικοινωνία με φίλους και γνωστούς και θα μάθεις διάφορες ευχάριστες ειδήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, δοκιμάζονται οι αντοχές σου αφού άλλο θα λες και άλλο θα καταλαβαίνουν οι γύρω σου. Δείξε ψυχραιμία και μη βιάζεσαι να απαντήσεις σε διάφορα σχόλια που ακούς. Επίσης θα πρέπει να αποφύγεις την επικριτική σου τάση και να χαμηλώσεις τους τόνους. Συναισθηματικά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αφού και αρέσεις και στο δείχνουν. Το παρελθόν έχει κάνει την επανεμφάνιση του και σε βάζει σε ευχάριστα διλλήματα. Δοκίμασε να αποστασιοποιηθείς λίγο ώστε να διαπιστώσεις αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θέτεις νέους στόχους και κάνεις πλάνα για ένα μακροπρόθεσμο στόχο. Βρίσκεις συμμάχους στο φιλικό σου περιβάλλον και ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν. Νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς μια ιδέα, ένα όραμα. Από την άλλη η επικοινωνία κάποιες φορές θα είναι δύσκολη και δεν θα μπορείς να εκφράσεις αυτό που πραγματικά εννοείς. Έτσι θα υπάρχουν μικρές συγκρούσεις που βέβαια δεν θα είναι σημαντικές. Όσον αφορά τα συναισθηματικά υπάρχουν  εξελίξεις που έρχονται από το παρελθόν. Άτομα που είχες να δεις καιρό και διακόψατε κάπως απότομα τώρα πρωταγωνιστούν στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο σου με αποτέλεσμα να μπερδεύει την επικοινωνία σου αλλά και τη σκέψη σου. Σήμερα δεν θα μπορείς να ολοκληρώσεις ότι καταπιάνεσαι και θα υπάρχει αδυναμία συγκέντρωσες. Δοκίμασε να λες λίγα και καλά στους γύρω σου γιατί εύκολα οι συζητήσεις σήμερα παίρνουν φωτιά. Συναισθηματικά, θα έχεις επιστροφή προσώπου από το παρελθόν που θα μπλέξει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην ξύνεις τα νύχια σου για καυγά αν νιώθεις ότι κάτι λείπει από τη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, με τη σελήνη στον Kριό έχεις διάθεση να κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Έτσι θέτεις υψηλούς στόχους είτε στα επαγγελματικά σου είτε σε προσωπικό επίπεδο. Συζητάς με τους γύρω σου και μοιράζεσαι τα σχέδιά σου. Βρίσκεις συμμάχους στα όνειρά σου. Έχεις ενέργεια και διάθεση να εφαρμόσεις τα σχέδια σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Tοξότη  δυσκολεύει λίγο τα πλάνα σου. Δημιουργούνται κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις. Παρ’ όλα αυτά με το πείσμα και τη θέλησή σου καταφέρνεις να πετύχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά τίποτα και δεν έχεις και την διάθεση. Στην εργασία σου δείχνεις επιπόλαιη συμπεριφορά και δεν έχεις όρεξη για δουλειά. Δοκίμασε να πιεστείς για να αποφύγεις προβλήματα. Συναισθηματικά, υπάρχει πολύ υλικό. Άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται και πάλι στη ζωή σου. Έχεις κάνει και κάποιες νέες γνωριμίες τις προηγούμενες ημέρες που τώρα αρχίζουν να δείχνουν τι πορεία θα έχουν. Μένει να αποφασίσεις εσύ τι θέλεις γιατί δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου στους προσωπικούς σου στόχους. Θέλεις να ξεκινήσεις νέα πράγματα και να διαμορφώσεις διαφορετικά τη ζωή σου. Υπάρχουν προοπτικές αλλά ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις. Μην απογοητεύεσαι εύκολα γιατί έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου. Συναισθηματικά αν είσαι δεσμευμένος υπάρχει ανανέωση και διασκέδαση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα είναι να μην αποφασίσεις τώρα την εξέλιξη μιας ιστορίας και να περιμένεις να δεις και  άλλα στοιχεία ώστε να αποφασίσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment