PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αμφιβολίες και σύγχυση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, σου χαρίζει δυναμισμό και πείσμα. Θέλεις να νικήσεις ό,τι μπαίνει εμπόδιο στην ευτυχία σου και να αλλάξεις αυτά που δε σου αρέσουν. Ναι στη δράση, όχι στην αντίδραση. Είναι ωραίο να έχεις στόχους και να προσπαθείς να τους πετύχεις, αλλά σαρώνοντας τα πάντα γύρω σου, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αφήσεις πίσω σου πληγωμένους ανθρώπους. Ένα οικονομικό θέμα που ίσως προκύψει σήμερα, θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις και θέματα που προκύπτουν τελευταία στιγμή. Οπότε τρέχεις, γενικά είσαι σε μια εγρήγορση και έχεις διαύγεια πνεύματος. Συναισθηματικά, η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ένα τηλεφώνημα που περίμενες καιρό ή μια πρόταση για έξοδο έρχονται να σε ξαφνιάσουν ευχάριστα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Δια σου δίνει γενικά δύναμη, σωματική και πνευματική. Διοχέτευσε την ενέργεια που νιώθεις σε αθλητικές δραστηριότητες και φρόντισε την υγεία σου και τη διατροφή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνει απρόσμενα γεγονότα στη ζωή σου. Ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά που μπορεί να έχεις, ίσως σε αποσυντονίσουν και να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις σωστά. Συναισθηματικά, έχεις διάθεση να προσπαθήσεις να παλέψεις γι’ αυτό που θέλεις και καλά κάνεις. Βρίσκουν ανταπόκριση οι προσπάθειές σου. Έχεις καταλάβει ότι θέλει δουλειά και από τις δύο πλευρές για να πάνε τα πράγματα καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα νιώθεις αισιοδοξία και ξέρεις μέσα σου πως ό,τι θέλεις, με αρκετή προσπάθεια μπορείς να το πετύχεις. Δεν το βάζεις κάτω εύκολα και μάχεσαι με όλες σου τις δυνάμεις. Κερδίζεις το σεβασμό και το θαυμασμό των ανωτέρων σου. Το βάρος που ένιωθες τις προηγούμενες ημέρες έχει αρχίσει να εξαφανίζεται. Τώρα πια σκέπτεσαι πώς θα πετύχεις τους στόχους σου και πώς θα διώξεις μακριά αυτά που σε ενοχλούν. Φίλοι είναι δίπλα σου και νιώθεις τη συμπαράστασή τους.

ΛΕΩΝ

Έντονη μέρα η σημερινή, με πολλά ραντεβού ή μετακινήσεις. Θέματα που έχουν να κάνουν με τους άλλους προκύπτουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι για κλείσεις κάποιες υποθέσεις, εξαρτάσαι από τρίτα άτομα, που ίσως λίγο να σε καθυστερούν ή να σου δημιουργούν εμπόδια. Στα αισθηματικά, ίσως υπάρχουν κάποιες συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Έχεις ανεβασμένη διάθεση και εκπέμπεις θετική ενέργεια. Γίνεσαι το επίκεντρο της παρέας και ο κόσμος επιζητά τη συντροφιά σου. Δίνεις πολύ καλές συμβουλές σε όποιον το χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο σε κάνει να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με σοβαρότητα και ηθική. Επαγγελματικά θέματα που τυχόν προκύπτουν, σε κάνουν να δραστηριοποιηθείς άμεσα και να δράσεις. Η πρακτικότητά σου είναι άξια θαυμασμού. Άτομα ίσως σε πλησιάσουν σήμερα και ζητήσουν τη συμβουλή σου για θέματά τους. Ίσως αναγκαστείς να ασχοληθείς με ένα οικογενειακό θέμα ή με κάτι που έχει να κάνει με το σπίτι. Συναισθηματικά έχεις αρχίσει να μπαίνεις σε μια σειρά. Ακόμα κι αν δεν έχεις σχέση, έχεις εντοπίσει το στόχο και τον πολιορκείς.

ΖΥΓΟΣ

Τη σημερινή ημέρα ασχολήσου με υποχρεώσεις που έχεις αφήσει καιρό και διευθέτησε θέματα, που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Κανόνισε κάποια ραντεβού που αναβάλεις καιρό και φρόντισε τη διατροφή σου και την υγεία σου. Μια κατάσταση που σε γέμιζε άγχος τον τελευταίο καιρό, φαίνεται να λύνεται σήμερα. Έτσι νιώθεις και εσύ πιο ανάλαφρα. Συναισθηματικά, βλέπεις ότι υπάρχουν κάποια κενά στις σχέσεις σου, μάλλον εξαιτίας σου. Είναι ευκαιρία να πλησιάσεις τους αγαπημένους σου και να τους δείξεις τα συναισθήματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι και αγαπημένοι είναι κοντά σου και προσπαθούν να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς. Μην είσαι αρνητικός απέναντί τους και παραδέξου ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Επαγγελματικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις που περιμένουν να τις διευθετήσεις, αλλά καθόλου όρεξη για δουλειά. Η συγκέντρωση σήμερα είναι μια άγνωστη λέξη για σένα, αφού το μυαλό σου ταξιδεύει σε αυτά που θέλεις να κάνεις εκτός δουλειάς. Το βράδυ συνάντησε φίλους και διασκέδασε, για να ξεφύγεις και να χαλαρώσεις από το βαρύ πρόγραμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή ημέρα είναι δημιουργική. Ασχολείσαι με ενδιαφέροντα πράγματα. Έχεις κέφι και ζωντάνια και δε σε νοιάζει αν προκύψει και λίγη δουλειά παραπάνω. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, σε γεμίζει με αστείρευτη ενέργεια. Τίποτα πια δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα θέλω σου. Συναισθηματικά υπάρχει μια σχετική ηρεμία, που πραγματικά την είχες ανάγκη τον τελευταίο καιρό. Κάνεις σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σου και εισπράττεις αγάπη. Αν είσαι ελεύθερος, ευχάριστες εκπλήξεις προκύπτουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα απομακρύνεται η ένταση που ένιωθες τις προηγούμενες ημέρες. Ο τρόπος σκέψης σου γίνεται πιο αντικειμενικός και αυτό σε βοηθάει να είσαι ήρεμος. Κάνεις την εσωτερική σου ενδοσκόπηση για το τι θέλεις να έχεις δίπλα σου. Ξέρεις πια τι είναι καλό για σένα και τι όχι, και στοχεύεις σε αυτό. Δίνεις πολύ καλές συμβουλές στους γύρω σου, με αποτέλεσμα όλοι να τρέχουν σε εσένα για βοήθεια. Ένα θέμα σπιτιού ίσως σε απασχολήσει σήμερα το απόγευμα. Μπορεί να συζητάς μια μετακόμιση ή μια επισκευή, που χρειάζεσαι καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με πολύ όρεξη για φλερτ και έρωτα. Έχεις βαρεθεί πια τη μοναξιά και θέλεις να βρεις κάποιον να μοιραστείς στιγμές. Πολλές ευκαιρίες υπάρχουν, μένει να κάνεις τη σωστή επιλογή. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, επιζητάς τη συναισθηματική ασφάλεια. Δείχνεις προσοχή σε αυτά που θέλει ο σύντροφός σου και κάνεις τα πάντα για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη σου δίνει εσωτερική δύναμη να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε απρόοπτο.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Ουρανό σού δίνει πείσμα και θέληση. Τώρα πιστεύεις στον εαυτό σου και ξέρεις ότι μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Στα συναισθηματικά νιώθεις έντονα την ανάγκη να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Κάνεις πράξη χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Βρίσκεις πρωτότυπες ιδέες να εντυπωσιάσεις το θήραμά σου. Είναι δύσκολο να σου αντισταθεί κάποιος, αφού δεν αφήνεις και πολλά περιθώρια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment