PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα προς αναζήτηση πρακτικών λύσεων.

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζουν να υποχωρούν τα οικονομικά βάσανα και οι επαγγελματικές σας ταλαιπωρίες, αγαπητοί Κριοί, με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σας παίρνουν σάρκα και οστά, η προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα έχει ανάγκη από το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, δεδομένου πως πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις και τις αψιμαχίες στο περιβάλλον που κινείστε, δείχνοντας τη θετική σας ενέργεια, την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία σας στο ταίρι που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάντε συνετή χρήση των χρημάτων σας σήμερα, φίλοι Ταύροι, μην μένετε αμετακίνητοι στις ιδέες και τα πιστεύω σας, αν πείθεστε για τις επιθυμίες και τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων και του ερωτικού σας συντρόφου, οπισθοχωρήστε σε μια συζήτηση με το δεσμό σας, ανακαλύψτε αυτό το κάτι που θα κάνει τα πράγματα στη σχέση σας να επανέλθει στους ρυθμούς της συνεννόησης και της αμοιβαιότητας, έναν περίπατο με το ταίρι σας, μια πρόταση για κοινή, ρομαντική απόδραση τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αγαπητοί Δίδυμοι, μπορούν να φέρουν στην καθημερινότητά σας μια χαρούμενη και αισιόδοξη νότα, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας. Ασχοληθείτε σήμερα περισσότερο με την πρακτική και ρεαλιστική πλευρά των θεμάτων που σας προβληματίζουν, επενδύοντας στο επικοινωνιακό σας χάρισμα και την έξυπνη στρατηγική σας, είσαστε συναισθηματικά ευάλωτοι και ίσως το ταίρι σας πατήσει στις αδυναμίες και τα πάθη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δε σας κρύβω, φίλοι Καρκίνοι, πως η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω, έχει να κάνει με το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σας που αφορά πάσης φύσεως στενή και δοκιμασμένη σχέση στη ζωή σας. Αναρωτηθείτε λοιπόν, αν ταιριάζετε με τις παρέες σας, βρείτε εκείνα τα σημεία που δε σας ικανοποιούν στον ερωτικό σας σύντροφο, ελάτε πιο κοντά στον εσωτερικό σας κόσμο, αντλώντας δύναμη από τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, που δε θα ξεγελάσουν τις επιλογές και τις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Μπορεί η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό, να σας ωθεί να κλείνεστε στον εαυτό σας και τα προβλήματά σας, να μην έχετε διάθεση για πολλές εξόδους με τον σύντροφό σας ή και σε προσωπικό, φιλικό επίπεδο, αγαπητοί Λέοντες, ωστόσο δεν παύει ο Άρης από τον Αιγόκερω να σας φορτώνει με επαγγελματικές και οικονομικές ευθύνες, καθώς και με καταστάσεις και εξελίξεις στη σχέση σας που δεν πρέπει με τίποτα να παραμελήσετε. Χαλαρώστε στη ζεστασιά του δεσμού σας, μην μένετε ατελείωτες ώρες στο γραφείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα από τον επαγγελματικό και κοινωνικό σας κύκλο, φίλοι Παρθένοι, ανατέλλουν σήμερα νέες ευκαιρίες, καινούριες γνωριμίες και ποικίλες επιλογές, που είναι απόλυτα βέβαιο πως θα βοηθήσουν τα σχέδια και τους στόχους σας να πάρουν σάρκα και οστά νωρίτερα από ό,τι περιμένατε. Είναι πολύ ευνοϊκότερα τα πράγματα πλανητικά για εσάς με την θέση του Άρη στον Αιγόκερω και τον Ερμή στο ζώδιό σας, προκειμένου να βάλετε σε τάξη τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και στη συναισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ενδοσκόπηση και περισυλλογή είναι τα συναισθήματα που ταιριάζουν γάντι στην ψυχολογία σας σήμερα, φίλοι Ζυγοί, αφενός μεν γιατί οι πλανήτες σας προτρέπουν να ψάξετε σπιθαμή προς σπιθαμή τα θέλω και τις επιθυμίες σας, αφετέρου είναι χρήσιμο να κάνετε μια ψηλάφηση στις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις, προκειμένου να αντιληφθείτε ποιο ταίρι ταιριάζει στο πλευρό σας, αν είναι ωφέλιμο να παραμένετε στο παρελθόν ή μήπως χρειάζεστε απαραίτητα μια ολοκληρωτική, αισθηματική αναγέννηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απροσδόκητες αλλαγές σε όλο το φάσμα της ζωής σας, αγαπητοί Σκορπιοί, φέρνουν ικανοποίηση και ισορροπία στις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας σήμερα. Με τον απίθανο συνδυασμό της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και του Άρη στον Αιγόκερω, είναι μια μέρα μεγάλης κινητικότητας, ζωντάνιας και στιβαρών αποφάσεων για τα σημαντικά θέματα που σας προβληματίζουν. Κυκλοφορήστε, διασκεδάστε, τίποτα και κανένας δεν μπορούν να αντισταθούν στη φλογερή λίμπιντο και την καλαίσθητη εμφάνισή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υποχρεώσεις, έξοδα προγραμματισμένα ή ακόμα και έκτακτες συναλλαγές, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, φίλοι Τοξότες, που ίσως σας προκαλέσουν αγανάκτηση και αμφίρροπη διάθεση, ωστόσο κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί οι προοπτικές στη δουλειά σας γίνονται ευμενέστερες για εσάς, η τύχη είναι με το μέρος σας, οι δυσκολίες απομακρύνονται. Μην αφήνετε το άγχος και τις αγωνίες σας να επηρεάζουν αρνητικά την ερωτική σας ζωή, ακουμπήστε τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας στο ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ρυθμίστε τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας σήμερα, αγαπημένοι Αιγόκεροι, η Σελήνη είναι στην Παρθένο, ο Άρης στο δικό σας ζώδιο και είναι πολύ πιθανόν να σας περιμένει μια κουραστική, αλλά φιλόδοξη μέρα, που ενώ θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας στη δουλειά και τις κοινωνικές σας επαφές, ανταμείβεστε με επιτυχία για τις προσδοκίες και τους στόχους σας. Η σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο ίσως έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ από τη φροντίδα, την αφοσίωση και τη ζεστασιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην μελαγχολείτε και μην απελπίζεστε σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, με τις τυχόν καθυστερήσεις και αναβολές στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, που είναι πιθανόν να σας αναγκάζουν να θυμηθείτε τα λάθη σας, τις απερισκεψίες και τις τυχόν παραλείψεις σας. Εντείνετε τις προσπάθειες για να ξεπεραστούν τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις, μην αφήνετε τον εαυτό σας έρμαιο των καταστάσεων και των παγίδων που στήνονται γύρω σας, εμπιστευτείτε την ευφυΐα και το επικοινωνιακό σας ταλέντο.

ΙΧΘYΕΣ

Με την Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τα παιχνίδια της με τους άλλους πλανήτες, είναι πολύ πιθανόν, αγαπητοί Ιχθύες, να αισθανθείτε σήμερα έξαρση της φαντασίας σας, να αποζητάτε να ξεφύγετε από τη δυσμενή πραγματικότητα που ζείτε, με μυστηριώδη και αναλυτική διάθεση. Εξετάστε με περισσότερο ορθολογισμό και λογική τα θέματα που έχουν προκύψει με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην κλείνετε τα μάτια σας και μην εθελοτυφλείτε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του δεσμού σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment