PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αποκτάμε περισσότερη αισιοδοξία.

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρώνεσαι και σήμερα στον επαγγελματικό τομέα και στις υποχρεώσεις σου εκεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που μπορεί να είναι δύσκολες. Είναι πιθανό να χρειαστεί να βοηθήσεις κάποιον και αυτό θα το κάνεις με εγκαρδιότητα, δείχνοντας πραγματικά κατανόηση και με καλή διάθεση για να βοηθήσεις. Προσοχή γιατί η σύνοδος που πραγματοποιεί αργότερα με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει εσωστρεφή και σκληρό αφού είναι πιθανό να θεωρείς ότι αυτά που προσφέρεις δεν αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ελέγξεις την ένταση που μπορεί να βγάλεις για να μην υπάρξουν συγκρούσεις που θα αποβούν μοιραίες για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δείχνεις να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τα τετριμμένα. Η φευγάτη διάθεσή σου και η αισιοδοξία σου είναι γεγονός και δεν θέλεις κανένας σήμερα να προσπαθήσει να σου χαλάσει την διάθεση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βγάζει το καλύτερό σου εαυτό στους φίλους σου και είναι γεγονός ότι ο τρόπος και η καλοσύνη που εκπέμπεις θα κάνει τους πάντες να σε λατρέψουν. Η εγκαρδιότητα και η αγάπη που προσφέρεις σου επιστρέφεται με πολλαπλό τρόπο. Πρόσεχε μόνο γιατί η σύνοδος που πραγματοποιεί αργότερα με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε κάνει σκληρό και απόλυτο στις απόψεις σου και να μην απορρίπτεις με άσχημο τρόπο διαφορετικές γνώμες επειδή δεν συμφωνούν μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση συνεχίζεται για μία ακόμη μέρα. Ο εκνευρισμός σου δεν λέει να περάσει και θα πρέπει να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις για να μην δημιουργείς εντάσεις με τους γύρω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθάει να ασχοληθείς με οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που πρέπει να δρομολογήσεις και αυτό το κάνεις με πολύ καλή διάθεση και χωρίς να προκαλέσεις συγκρούσεις. Η καλοσύνη και η εγκαρδιότητά σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και αυτά που θέλεις σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Προσοχή γιατί η σύνοδος που πραγματοποιεί αργότερα με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο σε κάνει να βγάζεις καχυποψία αλλά και τάσεις ελέγχου και είναι πιθανό να ανατραπεί το καλό κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι το ενδιαφέρον σου στραμμένο τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σου. Προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες και να μην δημιουργηθούν συγκρούσεις που μπορεί να σε βγάλουν από την ηρεμία σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθάει να καταφέρεις να κρατήσεις το κλίμα με όλους σε εξαιρετικό επίπεδο, αφού τόσο η εγκαρδιότητα που βγάζει αλλά και η αισιοδοξία σου βοηθάει στο να ξεπεράσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σκοπέλους που μπορεί να υπάρξουν. Πρόσεχε μόνο γιατί η σύνοδος που πραγματοποιεί αργότερα με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο ανατρέπει την διάθεσή σου και μπαίνεις στην διαδικασία να θέλεις να ελέγξεις τους πάντες γύρω σου, όχι όμως χωρίς αντιδράσεις.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητά σου είναι εξαιρετικά έντονη αφού οι υποχρεώσεις που προκύπτουν είναι πολλές και στην εργασία σου αναμένεται από εσένα να διεκπεραιώσεις πράγματα που δεν είναι καθόλου εύκολα. Το άγχος και η νευρικότητα που έχεις είναι εμφανής. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθάει να ηρεμήσεις και να μπορέσεις να βρεις την ψυχική δύναμη να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που προκύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προπάντων με χαμόγελο και καλή διάθεση. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η σύνοδος που πραγματοποιεί αργότερα με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο που μπορεί να σου βγάλει ένταση σε υψηλά επίπεδα και τάσεις ελέγχου που κανένας στο εργασιακό σου περιβάλλον δεν θα δεχθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι αυτό που θέλεις σήμερα να κάνεις είναι να διασκεδάσεις, να χαρείς, να αφήσεις την παιδικότητά σου να βγει στην επιφάνεια, να γίνεις έντονα δημιουργικός. Αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα αφού το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βοηθάει πολύ τόσο στην δημιουργικότητά σου, όσο και στην εξαιρετική διάθεσή σου και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις το περιβάλλον σου με την εγκαρδιότητα που δείχνεις και την αγάπη που δίνεις. Θα ισορροπήσεις τις σχέσεις με το περιβάλλον σου και θα δείξεις αγάπη σε όποιον χρειαστεί. Καλό είναι να προσέχεις αργότερα γιατί η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο σου αλλάζει δραματικά την διάθεση και σε κάνει να θέλεις να ελέγξεις τους γύρω σου, ειδικά στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σου είναι έντονο για το οικογενειακό σου περιβάλλον αφού είναι πιθανό να έχουν προκύψει καταστάσεις που θα πρέπει να δώσεις λύσεις. Η κυκλοθυμία αλλά και η συναισθηματικότητά σου είναι έντονη και το μόνο που θέλεις είναι να μείνεις στο σπίτι και να απολαύσεις τον χώρο σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βοηθάει να ισορροπήσεις την διάθεσή σου και να προσπαθήσεις με καλή διάθεση να αντιμετωπίσεις τόσο οικογενειακά θέματα, όσο και εργασιακά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και αυτό σε κάνει αγαπητό προς όλους. Προσοχή μόνο γιατί η σύνοδος που πραγματοποιεί αργότερα με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο σε κάνει να σκοτεινιάζεις, να γίνεσαι καχύποπτος και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι έντονη η επικοινωνιακή σου διάθεση αφού επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με τους στενούς συγγενείς και φίλους και να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν. Οι απόψεις σου είναι πάντα ευπρόσδεκτες αφού η γρήγορη και έξυπνη σκέψη σου βρίσκει τις κατάλληλες λύσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει την διάθεσή σου, σε κάνει αισιόδοξο και χαρούμενο και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν φίλοι και συγγενείς και θα προσπαθήσουν να βρεθούν μαζί σου για να εισπράξουν αυτή σου την ενέργεια. Προσοχή μόνο γιατί η σύνοδος που πραγματοποιεί αργότερα με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε καχυποψίες και αμφιβολίες που έχουν σαν αποτέλεσμα να γίνεσαι εσωστρεφής και να εκδηλώνεις νεύρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που σε απασχολεί και σήμερα είναι οικονομικές εκκρεμότητες ή λογαριασμοί που τρέχουν και θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι ασταθής και μια θεωρείς ότι μπορεί να καταφέρεις τα πάντα και την άλλη πιστεύεις ότι δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βάζει σε συζητήσεις με άτομα της οικογένειας σου και είναι εξαιρετικά πιθανό αυτό να γίνει με έντονο το συναίσθημα και να βρεις την ισορροπία που χρειάζεται. Οι δικοί σου άνθρωποι σε επιβεβαιώνουν και έτσι βρίσκεις και πάλι την χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Προσοχή μόνο γιατί η σύνοδος που πραγματοποιεί αργότερα με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο γιατί μπορεί να σε κάνει έντονα κτητικό αλλά και απόλυτο στο τρόπο που θέλεις οι άλλοι να καλύψουν τις ανάγκες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι εμφανές ότι θέλεις να κερδίσεις την προσοχή των ατόμων του περιβάλλοντός σου αλλά και των συνεργατών σου, αφού αυτό που θέλεις είναι να ασχοληθούν μαζί σου και να καλύψουν αυτά που έχεις συναισθηματικά ανάγκη. Ο έντονος και εγωιστικός σου τρόπος είναι πιθανό να μην αρέσει και να φέρει αντιδράσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει να ρίχνεις τους τόνους και να βγάζεις έντονη συναισθηματικότητα και αγάπη, τόσο στο περιβάλλον σου, όσο και στους φίλους σου. Ο τρόπος που εκφράζεσαι και βοηθάς σε κάνουν αξιαγάπητο σε όλους. Προσοχή μόνο γιατί η σύνοδος που πραγματοποιεί αργότερα με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου γιατί η διάθεσή σου θα αλλάξει άρδην και η εσωστρέφεια με την καχυποψία μπορεί να κυριαρχήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη συναισθηματικότητά σου είναι δεδομένη αφού το ιδιαίτερο περιβάλλον που βρίσκεται σε κάνει να αναμοχλεύεις καταστάσεις από το παρελθόν που σε πλήγωσαν και αυτό σε κάνει ανασφαλή και οι φόβοι σου δεν μπορούν να κρυφτούν. Πρόσεξε γιατί η μελαγχολία που βγάζεις δεν θα βοηθήσει να ισορροπήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθάει να ηρεμήσεις εσωτερικά και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά χωρίς να σε πληγώνεσαι πια από παλιές καταστάσεις. Προσοχή μόνο γιατί η σύνοδος που πραγματοποιεί αργότερα με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο σε κάνει να σκαλίσεις μέσα σου βαθιά και να βγάλεις έντονη καχυποψία και νευρικότητα, αφού θέλεις να ξεριζώσεις ότι σε πονάει οριστικά, αλλά δεν σου είναι εύκολο.

ΙΧΘYΕΣ

Είναι αλήθεια ότι αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να βρεθείς με τους φίλους σου και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους για κοινούς στόχους που έχετε. Η δράση σου σε συλλογικές ομάδες έρχεται στο επίκεντρο και είναι εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείς με αυτά που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου βοηθάει στο να βγάλεις όλη την αγάπη που νιώθεις και αυτό σε κάνει αγαπητό σε όλους. Είναι βέβαιο ότι με την συγκεκριμένη διάθεση όλοι σε εμπιστεύονται και θέλουν να σε βοηθήσουν στους στόχους που έχεις θέσει. Προσοχή μόνο γιατί η σύνοδος που πραγματοποιεί αργότερα με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο γιατί υπάρχει περίπτωση σε συζητήσεις με τους φίλους σου να λειτουργήσεις εξουσιαστικά και σκληρά και να δημιουργηθούν προβλήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment