PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εκφραζόμαστε με δυναμικότητα και πάθος.

ΚΡΙΟΣ

Ευνοούνται οι καινούργιες αναζητήσεις και οι επεκτατικές βλέψεις. Σοβαρή συζήτηση με θεμελιακό πρόσωπο στη ζωή σας θα σας φέρει αισιοδοξία και δυνατή αυτοπεποίθηση, ωστόσο θα υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις που θα βγάλουν στο φως σκοτεινές σας σκέψεις και κρυμμένα σας όνειρα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε βλέψεις ή κατεύθυνση, δεν θα υπάρξουν αναστολές, ίσως να οδηγηθείτε σε ανατρεπτικές αποφάσεις. Σήμερα δε θα εμφανιστούν κακοτυχιές και αναβολές, απεναντίας μάλιστα θα λυθούν εμπόδια σε χρηματικές σας καθυστερήσεις. Οι προτάσεις που θα λάβετε θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια σας. Θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα φέρει ευχάριστα ξεκαθαρίσματα, θα νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρχεται θετική αλλαγή, ένα συμβάν θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει, διαφοροποιούνται τα αρνητικά δεδομένα. Θα θελήσετε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, η στάση σας θα είναι δυναμική και δημιουργική. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξει στους διαλόγους σας, σε χρηματικές διεκδικήσεις κινηθείτε διπλωματικά. Ίσως να διαφοροποιήσετε τους στόχους σας, δεν αποκλείεται να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε περισσότερα χρηματικά κέρδη. Στα οικογενειακά σας θέματα θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Θα είστε σε θέση να εστιάσετε στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, δείξτε κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κλείνουν τα αρνητικά θέματα, έρχονται ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας. Σοβαρή και ουσιαστική πρόταση θα λάβετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, ορθολογική θα είναι η κρίση σας. Δεν θα απορρίψετε επιχειρηματικά ή εργασιακά ανοίγματα ούτε και προκλήσεις. Σε ανεβασμένο επίπεδο θα βρίσκεται η κοινωνικότητα σας, σήμερα θα συζητήσετε με χαλαρή διάθεση, θα είστε σε θέση να αποδεχτείτε την διαφορετικότητα των απόψεων ή των πεποιθήσεων. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, γεγονός που θα φέρει ανοίγματα νέων γνωριμιών. Η προσοχή και το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένα στα οικογενειακά σας πρόσωπα, σε συγγενική συνεύρεση θα βρεθείτε, θα σας στηρίξουν και θα συμπαρασταθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ομαλότητα θα προχωρήσουν οι επικοινωνιακές σας επαφές, η διάθεση σας θα είναι θετική, η στάση σας ώριμα υπομονετική. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας προτρέψουν στο να αναδιοργανωθείτε, στο να διορθώσετε παλιά λάθη και να επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, μέσα από έναν αποκαλυπτικό και ειλικρινή διάλογο θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις βλέψεις σας, τόσο τις παροντικές όσο και τις μελλοντικές. Φανείτε τολμηροί, ειλικρινείς, και μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε πρακτικά και συναισθηματικά από τις αποτυχίες του παρελθόντος, προμηνύεται νέο ξεκίνημα που αυτή τη φορά θα είναι βάσιμο και πολλά υποσχόμενο.

ΛΕΩΝ

Θα φανείτε ζωτικοί, ακμαίοι και αισιόδοξοι, οι πράξεις σας και οι επιλογές σας θα είναι δυναμικές θα στηρίζονται στον ορθολογισμό και όχι στην παρορμητικότητα της στιγμής. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αντικειμενικότητα και συγκατάβαση, οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα είναι απολύτως συνειδητές. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, οικονομικούς ή επαγγελματικούς, η μεθοδικότητα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με απρόβλεπτα γεγονότα, θα υπάρξουν προτάσεις που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας. Δεν αποκλείεται να σημειωθεί ξαφνικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να σπάσει την ρουτίνα της καθημερινότητας σας δημιουργώντας νέες συνθήκες στη ζωή σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί ωστόσο κρατήστε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σας, αποφύγετε τις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα φανείτε σταθεροί στις βλέψεις σας, συνειδητοποιημένοι και προσγειωμένοι στις απαιτήσεις σας. Θετική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστική θέληση, θα καταφέρετε να επιτύχετε στους επαγγελματικούς σας στόχους, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση στις διαπραγματεύσεις σας. Θετικοί θα είστε στις αλλαγές και στα καινούργια ανοίγματα, ωστόσο προσοχή στις επιλογές σας, κάποια πράγματα απαιτούν ανάλυση και άμεση επεξεργασία. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές δραστηριότητες και φιλικές παρέες. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει, με φιλοσοφημένη διάθεση θα χειριστείτε απόψεις ή στάσεις που δεν συμφωνούν με την ιδεολογική σας τοποθέτηση ή με τις θεωρητικές βάσεις της κοσμοθεωρίας σας. Δεν θα έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις, θα προτιμήσετε να διευρύνετε την πνευματική σας ανοχή.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε τη θέληση να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με τρόπο άμεσο και δημιουργικό, η εργασιακή σας στάση θα είναι συνεργάσιμη, νέες συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις, εκφράστε σκέψεις ή ιδέες θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Σταθερές θα είναι οι προτιμήσεις σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενδυναμώσει την εμπιστοσύνη στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, ωστόσο μελετήστε καλά τα ενδεχόμενα, σε τυχόν οικονομικά άλματα θα είναι λάθος αν οι εξιδανικεύσεις σας είναι βιαστικές και επιφανειακές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ιδιαιτέρως συναισθηματική θα είναι η προσέγγιση σας, ίσως να εμφανιστεί ένα είδος ρομαντισμού στις διαθέσεις σας, είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείτε από τα αισθήματα που θα νιώσετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αδυναμίες σας, θα έχετε τον ορθολογισμό και τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από τις εξαρτήσεις σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, η απάντηση σας θα είναι πολύ καλά σκεπτόμενη, δε θα βιαστείτε για το τελικό αποτέλεσμα. Στις συναντήσεις σας θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, θα έχετε την τόλμη να μιλήσετε με ειλικρίνεια γι αυτό το αποτέλεσμα που θα προκύψει δε θα είναι αρνητικό. Ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλύψεις, βγαίνουν στην επιφανεια καταστάσεις που θα τονώσουν τον δυναμισμό σας, απαλλάσσεστε από τυχόν αυταπάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα θελήσετε να διοχετεύσετε τη θετική σας αύρα, τα αισθήματα σας θα έχουν έκταση. Προσοχή ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος, αποφύγετε την υπερβολή, κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο. Ενδέχεται να σας παρασύρει η έπαρση, το πάθος, η έλξη, καλό θα είναι οι κουβέντες σας και οι αποφάσεις σας να είναι προσγειωμένες. Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας να οραματιστείτε, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, ωστόσο προσοχή στην έκταση του ρομαντισμού σας, θυμηθείτε να μείνετε σε ρεαλιστικά πλαίσια. Αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις να το κάνετε, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, ενεργείστε με σύνεση και όχι με ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό. Κινηθείτε διαλλακτικά και σκεφτείτε με συγκατάβαση σε εργασιακό σας θέμα ή σε άλυτο ως τώρα προσωπικό σας ζήτημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα κινηθείτε ναι μεν με ορθολογισμό όχι όμως μέσα στα πλαίσια του ψυχρού ρεαλισμού και της άκαμπτης πραγματικότητας. Θα είστε σε θέση να αφουγκραστείτε, να διαισθανθείτε και να κατανοήσετε. Έκταση θα έχει ο συναισθηματισμός σας, δυνατή θα είναι διαίσθηση σας, ωστόσο όλα θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο σας. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος και ελεγχόμενος, θα αποφύγετε την υπερβολή, θα κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο. Οι κουβέντες σας και οι αποφάσεις σας θα είναι σκεπτόμενες, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα δώσετε αγχωμένες απαντήσεις. Στα οικονομικά ανοίγματα θα είστε σε θέση να υπολογίσετε όλες τις παραμέτρους, σκεφτείτε πολύ καλά, πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε. Σήμερα τηλεφωνήστε και συναντηθείτε, αφήστε χρονικό περιθώριο για κοινωνικές δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τερματίζουν εμπόδια και αδιέξοδες καταστάσεις, η εσωτερική σας διάθεση θα σας ενισχύσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που θα δώσουν στη σκέψη σας θετικότητα και όχι αρνητισμό. Διλλήματα, προβληματισμοί και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, αλλάζετε τρόπο σκέψης, τώρα θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις βασιζόμενοι στη λογική, το ένστικτο σας θα είναι σωστό. Διπλωματική στάση θα κρατήσετε στις συνομιλίες σας, στόχος σας θα είναι οι εποικοδομητικές συμφωνίες, οι δημιουργίες συνεργασίες και οι επανασυνδέσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Καινούργιο άνοιγμα θα υπάρξει στην εργασία σας θα συνοδεύεται με σταθερά χρηματικά έσοδα. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας προσδοκίες.

ΙΧΘYΕΣ

Η ανάγκη σας για εσωτερική και ψυχολογική ισορροπία θα σας κάνει χαλαρούς, ενθουσιώδεις, ίσως και αρκετά ρομαντικούς. Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, διανοητικά θα είστε προικισμένοι με χαρακτηριστικά ικανά να σας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παλιές αποτυχημένες ενέργειες, σήμερα θα κινηθείτε άνευ προκαταλήψεων, ουσιαστικά θα επικεντρωθείτε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Η απόφαση σας να ξεφύγετε από τα παλιά, θα είναι το όπλο που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε μια νέα αρχή, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε συναισθηματικό. Ίσως να θελήσετε να αποδράσετε από την ρουτίνα και τις καθημερινές αναγκαστικές συνήθειες, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε τελικά τον τρόπο να ξεφύγετε και να αναζωογονηθείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment