PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα πρόσεχε τη διαχείριση των εσόδων σου.

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεδιπλώσετε την ερωτική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Τα γεγονότα θα σας αποτραβήξουν από επαγγελματικά ζητήματα, έρχονται συμβάντα που θα κάνουν τη σκέψη και την καρδιά σας να εστιάσουν σε πρόσωπα ερωτικού ενδιαφέροντος. Θα λάβετε πρόταση που θα αποτελέσει για εσάς μεγάλη ερωτική πρόκληση. Σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε θερμά, αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε σταθερή σχέση μακροχρόνιας πορείας και εξέλιξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ισορροπήσει τα τυχόν ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, θα δείξετε διάθεση για σταθερότητα, τόσο ερωτική όσο και επαγγελματική. Σήμερα θα είστε εξοπλισμένοι με σοβαρότητα και συναισθηματική ωριμότητα, γεγονός που θα σας γλυτώσει από ανώριμα λάθη. Η στάση που θα κρατήσετε σε οικογενειακά σας πρόσωπα, θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις, αποτρέποντας περεταίρω εντάσεις. Τα συμβάντα της ημέρας θα σας προσφέρουν έντονες ερωτικές στιγμές, φροντίστε να τις απολαύσετε χωρίς ανασφάλειες ή καχυποψίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις ψυχρές διαπραγματεύσεις. Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε ως προς τα πρόσωπα που αγαπάτε, αλλά και γενικότερα θα εκδηλώσετε στους γύρω σας συγκαταβατικότητα και διαλλακτική στάση. Στον εργασιακό σας τομέα θα ανοιχτούν δρόμοι επικοινωνίας με συναδελφικά άτομα, που ως τώρα δεν είχατε ιδιαίτερες επαφές. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει ερωτική συμφιλίωση με πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε χωρίσει για ανούσια αιτία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τάξη και ηρεμία θα υπάρξει στο συναισθηματικό σας κόσμο, μέσα από έναν αποκαλυπτικό και σκόπιμο διάλογο, θα υπάρξει η προοπτική νέας αρχής. Ο ζεστός σας τρόπος έκφρασης, θα ανοίξει ολοκαίνουργιο ορίζοντα στη ζωή σας, αν φανείτε δεκτικοί, τότε πολύ γρήγορα θα υπάρξει γεγονός που θα σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία. Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ερωτικών σας εξελίξεων, θα δοθεί αποτέλεσμα οριστικό και ευχάριστο, για τους χωρισμένους έρχεται επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ

Θερμές και γενναιόδωρες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημά σας θα είναι η τάξη, η ασφάλεια και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για διασκέδαση θα σας κάνει κοινωνικούς και προσιτούς. Κάποιο πρόσωπο, ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, μετέπειτα θα βρει το θάρρος να εκδηλώσει ξεκάθαρα το ερωτικό του ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ρομαντικοί, συναισθηματικοί και πολύ εκδηλωτικοί θα εμφανιστείτε σήμερα. Συνεργάσιμοι και αποδοτικοί θα είστε σε θέματα εργασίας και παράλληλα η ερωτική σας στάση θα χαρακτηρίζεται από τρυφερότητα και κατανόηση. Δεν αποκλείεται σήμερα να προκύψει μια πολύ όμορφη και ρομαντική συνάντηση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που ήδη γνωρίζετε, θα τολμήσει να σας φλερτάρει, θα σας αποκαλύψει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Στο χέρι σας θα είναι αν θα προχωρήσετε την εξέλιξη ή αν θα τη φρενάρετε.

ΖΥΓΟΣ

Θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα, που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα σας θα είναι κοινωνικά γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση στις επαγγελματικές σας συζητήσεις και ένα καινούργιο άτομο θα διευρύνει το φιλικό σας κύκλο. Μια ερωτική σας υπόθεση κλείνει με επιτυχία, καταφθάνει δίπλα σας πρόσωπο, που δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έμπνευση και διορατικότητα θα σας προσφέρει η σημερινή αστρολογική όψη, σήμερα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, να συμπονέσετε και να συμπαρασταθείτε. Προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος λανθασμένης αξιολόγησης, φανείτε συνετοί στα έξοδα σας. Θερμή θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους ή αναστολές. Κάποιο πρόσωπο θα ζητήσει τη βοήθειά σας, θα αποδειχτείτε άξιοι φίλοι, η στάση σας θα είναι ευεργετική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στόχος σας θα είναι η σταθερότητα, η ασφάλεια, κύριο μέλημα σας η συναισθηματική εδραίωση. Θα εισακουστούν οι προτάσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταφέρετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, θα είστε επιρρεπείς σε λανθασμένες χρηματικές τοποθετήσεις. Μια συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε δυνατότητα σταθερής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη της ημέρας, ίσως να διαφοροποιήσει κάπως τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Θα μαλακώσει τις αυστηρές αντιδράσεις σας, θα γύρει λίγο ο κάθετος ρεαλισμός σας, θα υπερισχύσει το συναίσθημα τους σκοπούς σας. Μην εκπλαγείτε αν παρατηρήσετε στις πράξεις σας έναν ελαφρύ ρομαντισμό, σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιόδοξη και εύθυμη θα είναι η διάθεσή σας, σήμερα θα εκπέμπετε δεκτικότητα και θετική ενέργεια. Η έντονη κοινωνική σας διάθεση δε θα σας αφήσει να κλειστείτε στον εαυτό σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας, να το κάνετε, οι προτάσεις σας θα γίνουν όλες αποδεκτές. Δυνατή ερωτική έκπληξη θα φέρει η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο, αν ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας, τότε ό,τι συμβεί θα είναι απολύτως ευχάριστο.

ΙΧΘΥΕΣ

Διπλωματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας και αρκετά θερμή η στάση σας. Σήμερα η ανάγκη σας για ηρεμία θα σας κρατήσει μακριά από προβληματισμούς, δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακείτε σε επαγγελματικά διλήμματα. Προτεραιότητά σας δε θα είναι οι στόχοι και οι διεκδικήσεις, αλλά η προσωπική σας ισορροπία και η ψυχολογική ξεκούραση. Μετά χαράς θα δεχτείτε φιλικές προτάσεις για εξόδους, στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα φανείτε ερωτικοί, με ρομαντικές διαθέσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment