PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 20 Απριλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αναδιάταξη σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο μπορεί να σε καλύψει οικονομικά, ίσως μάλιστα να σημάνει και την έναρξη μιας περιόδου κατά την διάρκεια της οποίας θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις τις απολαβές σου και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου σε «ασφαλές» καθεστώς. Ωστόσο, ο ενεργός Πλούτωνας σε προειδοποιεί ότι στις τάξεις των ανταγωνιστών σου υπάρχει και κάποιος/α που χρησιμοποιεί εναντίον σου αθέμιτα μέσα.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τονίζει την σεξουαλικότητά σου, παράλληλα όμως της προσδίδει και μια αστάθεια, που ίσως σε προβληματίσει αν συμβεί κάτι την «κρίσιμη» στιγμή. Χαλάρωσε λοιπόν και βγες από το «πρόβλημα».

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη μιας θετικής και αναπτυξιακής περιόδου, η οποία ακόμη κι αν δεν δείξει από σήμερα τα σημάδια της, σίγουρα σου επιφυλάσσει αρκετές ευχάριστες εξελίξεις. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να έχεις τον νου σου και σε κάποιες «υπόγειες διεργασίες, που φαίνεται να εκπορεύονται από γνωστούς/ες ή συγγενείς και στοχεύουν στο να σε φέρουν προ τετελεσμένων.

Ερωτικά

Ίσως έχεις την ευκαιρία να ωφεληθείς από την προτίμηση που δείχνει κάποιος/α στο πρόσωπό σου. Να θυμάσαι όμως ότι για την ώρα όλα τα καλά αρχίζουν και τελειώνουν σε υλικό επίπεδο, αφού συναισθηματικά θέλει… δουλειά ακόμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων φαίνεται να είναι η βασική προτεραιότητά σου, μπορείς όμως να αφιερώσεις χρόνο και σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή προάγουν την δημιουργικότητά σου. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να δοκιμαστείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις σε θέματα υγείας και διατροφής.

Ερωτικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να νοιώσεις όμορφα με καλή παρέα, αν όμως έχεις βλέψεις για κάτι πιο «βαθύ» ή ουσιαστικό μπορεί τελικά να απογοητευθείς. Γι’ αυτό ζήσε το σήμερα κι άσε τις μεγάλες προσδοκίες για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί το τέλος μιας συνεργασίας ή ενός κύκλου δραστηριοτήτων κι εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι να μην «κολλήσεις» σε καταστάσεις που δεν έχουν πια να σου προσφέρουν τίποτα. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα άτομο, που μελλοντικά θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο για πολλές από τις επιδιώξεις σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι πιο «μεστό» κι έχεις πολύ καλές πιθανότητες να βιώσεις πράγματα από εκείνα που σου… αρέσουν πολύ! Ίσως μάλιστα να μπουν οι βάσεις και για μια σχέση που θα σε καλύψει σε πολλούς τομείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου μεγάλης αποτελεσματικότητας, ιδιαίτερα σε σχέση με την καριέρα σου και τους στόχους που έχεις θέσει. Για την ώρα όμως, στην δουλειά σου φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι πιο υποψιασμένος/η. Ενδέχεται ακόμη να προβείς σε μια αναγκαία ανανέωση του εξοπλισμού σου.

Ερωτικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δημιουργήσει διαδοχικά συναισθήματα «νίκης» και «ήττας», σε κάθε περίπτωση όμως, το θέμα είναι να μην «κολλάς» και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε «στρεσάρει» σε ένα προσωπικό σου ζήτημα αλλά και να σε οδηγήσει σε ένα προσωρινό οικονομικό αδιέξοδο. Παράλληλα όμως, η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο μπορεί να σου προσφέρει «στο πιάτο» τις πληροφορίες που είτε θα σε προστατέψουν, είτε θα σου δώσουν το πλεονέκτημα σε μια κομβική διεκδίκηση ή διαπραγμάτευση. Ακόμη, ευνοούνται οι σπουδές και τα ταξίδια.

Ερωτικά

Ο ενεργός Χείρωνας ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας, που έχει τον τρόπο να σου προσφέρει συγκινήσεις από αυτές που μένουν… αξέχαστες! Στο πρόγραμμα είναι πάντως και μια επανασύνδεση με ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου βελτιώνει την ψυχολογία σου και σε κάνει να νοιώθεις ότι δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να το πετύχεις, ίσως όμως να μην είναι ακριβώς έτσι, με αποτέλεσμα να εκτεθείς. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει ένα «τέλος εποχής» στις συνεργασίες σου. Παράλληλα όμως, η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου ή να σου επιτρέψει να αποκτήσεις κάτι που ήθελες πολύ.

Ερωτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, που θα σε κάνει επιρρεπή σε κάθε είδους «αταξίες». Πρόσεξε όμως γιατί δεν αποκλείεται να σε παρακολουθεί κάποιο «αόρατο» μάτι και να έχεις κακά ξεμπερδέματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά σε πολλά από τα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα σου γίνει και μια καλή πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα, εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Γενικότερα, ο ενεργός Πλούτωνας ευνοεί κάθε είδους διερεύνηση, ιδιαίτερα σε πνευματικό επίπεδο.

Ερωτικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε ανεβάζει στην κορυφή των προτιμήσεων κι από αυτήν την άποψη θα σου είναι αρκετά εύκολο να έχεις όποιον/α θέλεις! Τα δύσκολα βέβαια αρχίζουν μετά, αφού κινδυνεύεις να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο ζήλειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο σε ωθεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει προ διλήμματος για το αν θα «προσπεράσεις» κάποιους ηθικούς κανόνες, ώστε να επωφεληθείς άμεσα οικονομικά ή αν θα «κρατήσεις χαρακτήρα.

Ερωτικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σπέρνει στο διάβα σου άτομα «μυστηριώδη» που σίγουρα έχουν πολλά να κρύψουν. Αν είναι όμως να μπλέξεις με μια «εμμονική» προσωπικότητα, τότε να… σου λείπει το βύσσινο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να «ανοίξεις τα φτερά σου», κάτι όμως που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες στην περίπτωση που αγνοήσεις κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς, προερχόμενους είτε από κάποιο «ισχυρό» πρόσωπο, είτε από την ίδια την οικογένειά σου. Κι επειδή φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα ή «στημένα», όσο κι αν υπολογίζεις στην καλή σου τύχη, τα αποτελέσματα δεν θα σου αρέσουν.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση ενδέχεται να προκύψουν διαφωνίες που είναι δύσκολο αν όχι αδύνατον να γεφυρωθούν, αφού έχουν τις ρίζες τους σε ουσιώδεις διαφορές. Αν όμως αναζητάς κάτι νέο, τότε η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο θα σου δώσει τον σωστό προσανατολισμό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να ψάξεις για να βρεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο κι όχι άδικα, αφού μπορείς να προλάβεις εξελίξεις που θα σε έβλαπταν, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον σε καλεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα όμως η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο μπορεί να σηματοδοτήσει βοήθειες και στηρίγματα, κυρίως μέσω της οικογένειάς σου.

Ερωτικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε ωθεί να δράσεις μυστικά, είτε όμως αυτό έχει να κάνει με διαδικτυακές, είτε με «διά ζώσης» ερωτικές αναζητήσεις, πρόσεξε μήπως πέρα από την κάλυψη της περιέργειάς σου «κολλήσεις» και κάποιον επικίνδυνο ιό.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε διαφωτίσει για μια ίντριγκα που υφαίνεται στο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως όμως και να σηματοδοτήσει το τέλος της συμμετοχής σου σε μια συλλογική προσπάθεια, που αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών σου.
Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο μπορεί να συνδυαστεί με κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, αλλά και μια ευκαιρία για να ταξιδέψεις ή να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα.

Ερωτικά

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου ευνοεί την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Ακόμη όμως κι αν είσαι δεσμευμένος/η, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολλές όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment