PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα είναι καλή μέρα για συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Βγαίνετε κερδισμένοι σήμερα φίλοι, απέναντι στις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της καθημερινότητας στην δουλειά σας και στην κοινωνική σας ζωή. Η σημερινή μέρα εξασφαλίζουν τις λύσεις σε ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί τις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, αρώματα πάθους και ρομαντικής διάθεσης αναδύονται από, και για τον δεσμό σας, κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα χωρίς να φοβάστε τα επικριτικά σχόλια όσων ζηλεύουν την ευτυχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα, ίσως αποτελεί το κίνητρο για να δείτε τα πράγματα γύρω σας με την πραγματική τους αξία, με την ουσιαστική τους χρησιμότητα. Αρκετές ανακατατάξεις και ανατρεπτικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας ίσως σας αναγκάσουν να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς ζητάτε από την ερωτική σας ζωή, αν σας ταιριάζει απόλυτα ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, να μπείτε στο πετσί του συντροφικού ρόλου που αποφεύγετε να πάρετε, να δεσμευτείτε με έναν ερωτικό όρκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πάντα είναι οργανωμένα και προσχεδιασμένα στο μυαλό σας σήμερα, το σημαντικό όμως είναι να επιλέξετε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τα οράματα και τους στόχους σας πραγματικότητα, χωρίς να εισπράξετε αμφισβήτηση και απόρριψη από συναδέλφους και κοντινά σας άτομα. Το μήνυμα της ημέρας για σας είναι να κρατήσετε όσο το δυνατόν μακριά σας πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν αρνητικά τις επιλογές σας, να αποκλείσετε κάθε τι που σας πληγώνει και σας αγχώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανεφοδιάστε τις ιδέες και τα πιστεύω σας σήμερα, έχετε θετικές αστρολογικές επιδράσεις για να προωθήσετε τα σχέδια και τα επιτεύγματα σας για το μέλλον, χωρίς να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και να κάνετε επιπόλαιες επιλογές. Ρυθμίστε μια εκκρεμότητα που υπάρχει με το ταίρι σας, μην αφήνετε τα πράγματα στην σχέση σας να ολισθαίνουν από πλήξη και στασιμότητα, κατασταλάξτε στις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς, χειριστείτε τον δεσμό σας έχοντας οπλιστεί με πάθος και ζεστασιά.

ΛΕΩΝ

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σήμερα, κυρίως στις επαγγελματικές σας δοσοληψίες και τις προοπτικές που αναζητάτε στην ζωή σας, για να μην διαστρεβλωθούν οι κουβέντες και οι επιδιώξεις σας από συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα. Η σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε γίνεται πιο ζεστή, πιο τρυφερή και αληθινή, ξεδιαλύνετε τις όποιες παρεξηγήσεις και κόντρες έχουν δημιουργηθεί, μην αφήνετε χώρο στους κακοπροαίρετους να σπέρνουν ζιζάνια στον δεσμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πάντα γύρω σας μοιάζουν σήμερα να είναι ένα βουνό από προβλήματα και δυσκολίες, που αποζητούν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας για να βρουν λύσεις και απαντήσεις. Μην δειλιάζετε, όλο αυτό το τοπίο είναι απόρροια της σημερινής όψης που φέρνει ανατρεπτικές και γρήγορες αλλαγές στις φιλοδοξίες σας πράγμα που θα το καταλάβετε με την πάροδο του χρόνου. Μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό και ξεσπάτε χωρίς λόγο στον ερωτικό σας σύντροφο, συγκρατείστε το άγχος και την αγωνία σας.

ΖΥΓΟΣ

Ψυχολογική ίσως και πρακτική επιβάρυνση σας φέρνει η σημερινή όψη, επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες που δεν μπορείτε να τακτοποιήσετε είναι πιθανόν να χτυπήσουν κόκκινο, γι’ αυτό χρειάζεται να πάρετε ισορροπημένες αποφάσεις και να κάνετε ουσιαστικές επιλογές ώστε να διευθετήσετε πάσης φύσεως κατάσταση και γεγονός που σας τραβάει στο παρελθόν. Εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες και τα διλήμματά σας στο ταίρι σας, βρείτε από κοινού ευνοϊκές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην τροφοδοτείτε σήμερα τις εντάσεις και τις συγκρούσεις στο χώρο της δουλειάς σας και στον φιλικό σας περίγυρο, γίνετε περισσότερο ανοιχτοί και συγκαταβατικοί στις προτάσεις και τις ιδέες των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων. Η μέρα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα περίεργο και μυστηριώδες κλίμα στην ερωτική σας ζωή, όπου οι ελλείψεις και οι αδυναμίες του δεσμού σας να φαίνονται ακόμα μεγαλύτερες και δυσεπίλυτες από την πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ψυχραιμία σήμερα σε ότι κάνετε, σε αυτά που προγραμματίζετε και οργανώνετε στην δουλειά σας, γιατί ίσως σας κυριεύσει πανικός από μια ασυνήθιστη ένταση και να χάσετε το δίκιο σας. Διώξτε την εσωτερική και ψυχολογική πίεση που νιώθετε για την συναισθηματική σας ζωή, μην αφήνετε το ταίρι σας να καταλάβει την δυσφορία που αισθάνεστε για μια υπόσχεση που δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη, δώστε τόπο στην οργή, απομακρυνθείτε από τις αναποδιές, τις φασαρίες και τις αψιμαχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε σήμερα να μπλέξετε τις φιλικές και τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Η σημερινή όψη αγγίζει το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σας που αφορά την καλή διαχείριση των οικονομικών σας και την ευρεία αποδοχή από τους κοντινούς σας ανθρώπους και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Αποβάλλετε τις αρνητικές σκέψεις απ’ το μυαλό σας, προσπαθήσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε και θα δείτε πως η επιτυχία και η ευτυχία δεν αργούν να φανούν στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οτιδήποτε έχει να κάνει με τα περιουσιακά σας στοιχεία, με ένα δικό σας ακίνητο, ή κάποιο που νοικιάζετε, τα αγαπημένα σας αντικείμενα, τα δικά σας κοντινά πρόσωπα και τους φίλους, ίσως σας πιέσουν και σας αγχώσουν με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Μην ανέχεστε περιττά βάρη και ευθύνες στους ώμους σας από αυτά που μπορείτε να σηκώσετε, συζητήστε με το ταίρι σας και αποφασίστε από κοινού για το ερωτικό μέλλον, μοιραστείτε τις αγωνίες και τις ανασφάλειες σας, δείξτε ψυχραιμία στις προκλήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σας να γνωρίσετε νέους ανθρώπους στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, να παίξετε περισσότερο με το επικοινωνιακό σας ταλέντο και τις προσωπικές σας συναναστροφές, είναι αρκετά μεγάλη, η σημερινή όψη σας παροτρύνει να εκφράσετε την γνώμη και τις απόψεις σας, να κινήσετε γη και ουρανό για να πραγματοποιηθούν οι φιλοδοξίες και οι επιθυμίες σας. Έχοντας υπομονή και κρατώντας χαμηλούς τόνους με το ταίρι σας, χειρίζεστε τις εξελίξεις προς όφελός σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment