PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα διπλωματικοί και συμβιβαστικοί.

ΚΡΙΟΣ

Σε απασχολεί και σήμερα θέματα προσωπικών αλλά και επαγγελματικών σχέσεων και πως θα κρατήσεις τις ισορροπίες για να μην υπάρξουν πιθανότητες σύγκρουσης. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου βγάζει μεγάλη ένταση και φόβο. Καταστάσεις στον επαγγελματικό σου χώρο που μπορεί να υπήρξαν ή και να υπάρχουν, σε πληγώνουν έντονα, σε κάνουν να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να βλέπεις άτομα του περιβάλλοντός σου ή συνεργάτες σου με καχυποψία. Υπάρχει περίπτωση όλο αυτό να το διογκώνεις γιατί δεν το εκφράζεις και να γίνεις σκληρός και απότομος χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. Πρέπει να καταλάβεις ότι τα παιχνίδια ελέγχου δεν μπορούν να σε βοηθήσουν και καλό θα ήταν να εμπιστευτείς τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου για να μην σου δημιουργηθούν εμμονές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στους έντονους καθημερινούς ρυθμούς και στα εργασιακά σου θέματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει απόλυτο και σκληρό όταν θεωρήσεις ότι κάποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί τα πράγματα όπως εσύ τα αντιλαμβάνεσαι. Σκληρότητα αλλά και καχυποψία είναι πολύ πιθανό να σε κάνουν να απομακρυνθείς από συναδέλφους και να γίνεις έντονα μοναχικός. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου προκαταλήψεις και ιδεοληψίες που δεν σε βοηθούν στην ζωή σου και να ανοίξεις το μυαλό σου εμπιστευόμενος τους γύρω σου. Δεν σε βοηθά πουθενά το να βλέπεις παντού ανθρώπους που θέλουν να σε υπονομεύσουν. Κάνε την ανατροπή και δώσε την ευκαιρία στους άλλους να εκφραστούν και τότε θα δεις ότι έχεις πολλά να αποκομίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή σου είναι στις αισθηματικές σου σχέσεις, στην διασκέδαση αλλά και σε δημιουργικές δραστηριότητες που μπορεί να έχεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε γεμίζει απίστευτη ένταση και ανασφάλεια. Οικονομικές συμφωνίες ή εκκρεμότητες που είχες δείχνουν να μην έχουν την πορεία που επιθυμείς και είναι πιθανό να θεωρείς ότι άτομα που συνεργάζεσαι έχουν την ευθύνη. Χάνεις την καλή σου διάθεσή και την παιδικότητά σου και υψώνεις τοίχους μεταξύ εσένα και των γύρω σου αφού νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν. Καλό θα ήταν να μην μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες γιατί είναι πολύ πιθανό να διογκώνεις τις καταστάσεις και να βγάζεις υπερβολικά συμπεράσματα. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι έντονες συγκρούσεις, κάτι που δεν θα είναι ότι καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα, θέλοντας να δώσεις την δέουσα προσοχή στα οικεία πρόσωπα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανό να σε κάνει περισσότερο μοναχικό αφού καταστάσεις που υπάρχουν με άτομα του περιβάλλοντός σου μπορεί να σε πληγώνουν πολύ και να ξεσπάσεις στον οικογενειακό περίγυρο. Πρόσεχε γιατί έχεις την τάση να θεωρείς ότι κάποιοι σε βλέπουν εχθρικά ενώ δεν θα έπρεπε και αυτό ανεβάζει την εσωτερική σου ένταση και τον εκνευρισμό σου στα ύψη. Μπορεί επίσης να φοβάσαι ότι κάποιοι δεν σε θέλουν πια στην ζωή τους και η απόρριψη σε κάνει επιθετικό. Προσπάθησε να δεις την κατάσταση αντικειμενικά και να ξεφύγεις από εμμονές που το μόνο που θα σου προσφέρουν είναι να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις είτε με την οικογένειά σου, είτε με φίλους και συνεργάτες.

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί στο στενό σου περιβάλλον και αυτό που θέλεις πολύ είναι να μιλήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους, αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα, αφού μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις στην εργασία σου που να σε ενοχλούν πάρα πολύ και εσύ μην μπορώντας να ελέγξεις την νευρικότητά σου, είναι πιθανό να ξεσπάσεις στα κοντινά σου άτομα ή να απομακρυνθείς από όλους θεωρώντας ότι κανείς δεν είναι άξιος της εμπιστοσύνης σου. Καλό θα ήταν να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στα άτομα που θέλεις, να δείξεις εμπιστοσύνη στην κρίση σου και στον εαυτό σου και αυτή σου η στάση θα μπορέσει να σε ισορροπήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που σε απασχολεί και σήμερα είναι πως θα νιώσεις ότι έχεις υλική αλλά και συναισθηματική ασφάλεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω έρχεται να δυναμιτίσει την κατάσταση αφού θέματα που αφορούν τις αισθηματικές σου σχέσεις φαίνεται να σε πληγώνουν και αυτό σε κάνει να χάνεις την αυτοεκτίμησή σου και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Πρόσεχε γιατί αυτή η τάση σου μπορεί να σε κάνει να σκέφτεσαι καχύποπτα για τους γύρω σου και να θεωρείς ότι δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν γιατί θα προδοθείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να βρεις την εσωτερική δύναμη που χρειάζεται και να αφεθείς.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που θέλεις είναι να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να λάβεις την προσοχή του περιβάλλοντος σου, θέλεις να είσαι το επίκεντρο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει οικογενειακά ζητήματα που σε πληγώνουν στην επιφάνεια και αυτό σε κάνει να γίνεσαι απόμακρος και επιφυλακτικός με όλους. Αν μπεις στην διαδικασία να αναλώνεσαι με το να τα σκέφτεσαι μόνος σου, αυτά θα διογκωθούν και η έκρηξή σου μπορεί να είναι ισχυρή. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα από την θετική σκοπιά, να εμπιστευτείς τα άτομα του περιβάλλοντός σου αλλά και τους οικείους σου και τότε θα δεις ότι όλα θα έχουν θετική εξέλιξη. Άσε τις προκαταλήψεις αλλά και τις εμμονές στην άκρη γιατί δεν σε βοηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις έντονα την τάση να είσαι χαμένος στις σκέψεις σου, λόγω των αναμνήσεων που έχουν έρθει και πάλι στο νου σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την διάθεσή σου αφού συγκρούσεις ή απομακρύνσεις που μπορεί να υπάρχουν από άτομα του στενού σου περιβάλλοντος σε κάνουν ακόμα πιο εσωστρεφή, με μεγάλες δόσεις καχυποψίας αλλά και νευρικότητας. Είναι εμφανές ότι έχεις έλλειμμα εμπιστοσύνης προς τους δικούς σου ανθρώπους και αυτό αυξάνει την προσωπική σου ανασφάλεια. Μην μπαίνεις στην διαδικασία να βλέπεις φοβικά και καχύποπτα τα άτομα του στενού σου περιβάλλοντος γιατί αυτό θα σε βυθίζει σε χειρότερες σκέψεις. Δείξε εμπιστοσύνη και θα δεις το φως να λάμπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί στο φιλικό σου περιβάλλον, στις συλλογικές κοινωνικές σου δραστηριότητες και στους στόχους που έχεις θέσει για την ζωή σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια έντονο έλλειμμα αυτοπεποίθησης που μπορεί να έχει προκύψει από συναισθηματικές ή οικονομικές καταστάσεις και σου βγαίνει μοναχικότητα αλλά και καχυποψία για το φιλικό σου περιβάλλον. Μικρές αφορμές μπορεί να διογκωθούν γιατί σκέφτεσαι μόνο σου αρνητικά και προκατειλημμένα και αυτό μπορεί να σε κάνει να εκραγείς με αρνητικά για εσένα αποτελέσματα. Προσπάθησε να αποβάλλεις τάσεις ελέγχου που έχεις και να δεχθείς τον καθένα γύρω σου όπως είναι. Πιστεύοντας στον εαυτό σου θα δεις ότι όλα θα έχουν θετική εξέλιξη και δεν θα δυναμιτίσεις χωρίς λόγο τις φιλικές σου σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις στραφεί και σήμερα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, που είναι πιθανό να μην είναι και λίγες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου βγάζει μία όχι και τόσο θετική πλευρά του εαυτού σου αφού δείχνει ότι έχουν υπάρξει συμβάντα στην ζωή σου που σε έχουν αναγκάσει να αλλάξεις και να βγάλεις την σκληρή πλευρά του εαυτού σου. Αυτό θα είναι έντονο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αφού θα γίνεις απόμακρος και καχύποπτος με όποιον θεωρείς ότι μπορεί να σε υπονομεύει. Έντονες τάσεις ελέγχου βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να είσαι σκληρός σε όποιον σε μπει δεχτεί την στάση σου αυτή. Προσπάθησε να μετριάσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου γιατί είναι πιθανόν να έχεις εκρηκτική συμπεριφορά αλλά και εκρηκτικές αντιδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι σε διάθεση να φιλοσοφήσεις την ζωή, να περάσεις χαλαρή ημέρα με παρέες και φίλους συζητώντας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει αναμνήσεις από τα παλιά και πληγές του παρελθόντος στην επιφάνεια, που αλλάζουν την διάθεσή σου και γίνεσαι μοναχικός και καχύποπτος με τους γύρω σου. Είναι πιθανό να βγάλεις έντονες προκαταλήψεις και ιδεοληψίες στις συζητήσεις που συμμετέχεις και να γίνεις σκληρός και απότομος σε όποιον δεν αποδεχτεί αυτά που ισχυρίζεσαι. Καλό θα ήταν να δεις την κάθε άποψη αντικειμενικότερα και μην προσπαθείς να ελέγξεις και να επιβάλλεις στους πάντες την δική σου άποψη. Πρόσεχε γιατί αυτή σου η συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και οι συγκρούσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΙΧΘYΕΣ

Είναι ένα περιβάλλον που σε κάνει να είσαι νευρικός και εσωστρεφής. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνει αυτήν σου την διάθεση ακόμα πιο έντονη αφού καταστάσεις που μπορεί να υπήρχαν ή και να υπάρχουν με φίλους έρχονται στην επιφάνεια και σε κάνουν περισσότερο καχύποπτο από ποτέ. Αυτό εκδηλώνεται τόσο στις συναισθηματικές σου σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες, στις δεύτερες ειδικά όταν υπάρχουν οικονομικά θέματα. Προσπάθησε να μην ελέγξεις την τάση που έχεις να βλέπεις τους άλλους με καχυποψία και δείξει την γενναιότητα της ψυχής σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι όλα προέρχονται από δικές σου ανασφάλειες που διογκώνονται μέσα σου. Σε περίπτωση πάντως που ξεσπάσεις να ξέρεις ότι θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment