PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα λογική και ευαισθησία.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε ωθεί να βάλεις μια τάξη στην δουλειά σου, μοιράζοντας αρμοδιότητες στους κατάλληλους αποδέκτες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια σειρά από πρακτικά θέματα κι αν δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμη με τα καλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, μάλλον ήρθε η στιγμή να το πράξεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να φροντίσεις τη διατροφή σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σε καλεί να ξαναζήσεις κάποιες όμορφες στιγμές με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου και δεν έχετε την ευκαιρία να συναντιέστε συχνά. Σήμερα όμως αξίζει να βρεθείτε, ακόμη κι αν χρειαστεί να ταξιδέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω αναδεικνύει το πρακτικό πνεύμα σου, αν όμως δεν διαθέτεις κάποιες ειδικές γνώσεις γύρω από το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει καλείσαι να τις αποκτήσεις… άμεσα! Επιπλέον, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκπεραιώσεις κάποιες λεπτομέρειες στην δουλειά σου, πιθανότατα νομικής φύσεως, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό.

Ερωτικά

Νοιώθεις να σε παρασύρει το πάθος αλλά μην νομίσεις ότι αυτό αρκεί για μια ισορροπημένη σχέση. Ίσα-ίσα που όταν δύο προσωπικότητες είναι πρακτικά ασύμβατες, το πάθος καταλήγει να είναι ένας… πολύ μεγάλος μπελάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σε φέρει σε επαφή με κάποια άτομα, με τα οποία ακόμη κι εσύ θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς! Επιπλέον σε καλεί να είσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να προκύψουν πολλά θέματα εκτός προγράμματος. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε ωθεί να ρυθμίσεις λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν κυρίως με φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σου γνέφει, ώστε να αφήσεις πίσω σου κάθε σκοτούρα και να απολαύσεις τις χαρές της ζωής και του έρωτα. Ακόμη κι αν κάποια πράγματα σου φαίνονται υπερβολικά, μην διστάσεις να τα ζήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου αλλά και να αναζητήσεις συμμάχους, που θα συμβάλλουν στην εκπλήρωση των στόχων σου. Ακόμη, ο Ήλιος στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια χρήσιμη επαγγελματική συνεργασία. Παράλληλα όμως, με τις «ρεαλιστικές» απαιτήσεις της ημέρας, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις και κάποιες θετικά φορτισμένες συναισθηματικές εξάρσεις.

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι ιδανικές είτε για να βρεις «τον άνθρωπό σου», είτε για να «δέσεις» περισσότερο την σχέση σου. Μην διστάσεις λοιπόν να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αφού ακόμη και οι αδυναμίες σου θα θεωρηθούν… αξιολάτρευτες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις, είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε ωθεί να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που σου… θυμίζει πολλά ευχάριστα κι αν είσαι διαθέσιμος/η, μην διστάσεις να ξαναζήσεις κάποιες στιγμές που μόνο «ξαναζεσταμένο φαγητό» δεν θα είναι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω τονίζει την δημιουργικότητα σου αλλά και την φιλοδοξία σου να πετύχεις το «κάτι παραπάνω» στην ζωή σου! Μάλιστα, αν κινηθείς με την γνωστή σχολαστικότητά σου, το πιθανότερο είναι να δικαιωθείς. Παράλληλα όμως η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σπείρει στο διάβα σου πρόσωπα με διαφορετικές προθέσεις ή αντιλήψεις, που στην παρούσα φάση είναι σκόπιμο να προσπεράσεις.

Ερωτικά

Το παρελθόν αναβιώνει κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, όλη αυτή η κατάσταση ίσως σου δημιουργήσει διλήμματα ή μια βαθιά ενόχληση. Πρακτικά όμως έχεις την ευκαιρία να βάλεις «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του».

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στο σπίτι σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να προβείς σε ανάλογες ενέργειες και στην δουλειά σου, όπου φαίνεται να απαιτείται η συνδρομή ειδικευμένου προσωπικού.

Ερωτικά

Σήμερα ίσως έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις τα πρακτικά οφέλη ενός «προξενιού», με την συγκίνηση μιας άμεσης συναισθηματικής ανταπόκρισης. Δύσκολος και σπάνιος ο συνδυασμός αλλά με σένα παρόντα όλα γίνονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αναμένεται να σου δοθούν πολλές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από την λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητα αλλά και την δουλειά σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την αξιοποίηση του διαδικτύου είτε για να αποκτήσεις κάποιες ειδικές γνώσεις, είτε για να κλείσεις μια συμφωνία.

Ερωτικά

Αν ο Άρης στο ζώδιό σου αρέσκεται στο να «ξύνει πληγές», μπορεί να βρει τον δάσκαλό του στην αγάπη και τα ανθρωπιστικά συναισθήματα σου. Μείνε σε αυτά που σε ενώνουν κι όχι σε εκείνα που σε χωρίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδά σου κρατώντας «ψηλά» εκείνα που αναφέρονται στην προμήθεια αναγκαίου εξοπλισμού. Επιπλέον, η Αφροδίτη και ο Δίας σε στηρίζουν και μπορεί να συμβάλλουν στην ανάδειξη των δυνατοτήτων σου και την συνειδητοποίηση του πολύτιμου ρόλου σου στην διεκπεραίωση ποικίλων υποθέσεων.

Ερωτικά

Οι προτάσεις «πέφτουν βροχή» κι αν είσαι μόνος/η, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις σωστά! Ίσως μάλιστα να πιάσεις το «τζακ ποτ» με ένα πρόσωπο που μπορεί να σε καλύψει τόσο συναισθηματικά, όσο και κοινωνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Πολλά από αυτά που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από την στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις την γνώμη κάποιων ειδικών. Ίσως μάλιστα τελικά να μην μπορέσεις να πράξεις διαφορετικά, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να συσσωρευτούν τεχνικές αναγκαιότητες που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος/η σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα.

Ερωτικά

Έντονα συναισθήματα κτυπούν την πόρτα σου, βάζοντας τη λογική σου σε δεύτερη μοίρα. Όσο κι αν «ανησυχείς» όμως, μήπως χάσεις τον έλεγχο, αυτή τη φορά αξίζει να αφεθείς και να ελπίζεις στα καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω «απαιτεί» να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν είτε στην υγεία είτε την εργασία σου κι ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις να έρθουν κυρίως μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στην καταναλωτική σου συμπεριφορά, αφού ενδέχεται να παρασυρθείς σε αχρείαστες αγορές.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να αποκαλύψει κάποιες διαφορετικές προθέσεις! Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, μπορεί να δεχθείς μια «επίθεση» αγάπης από τον άνθρωπό σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις τις αρετές σου, αφού σίγουρα θα σου… χρειαστούν! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω ευνοεί κοινωνικές συναθροίσεις και συζητήσεις με φίλους/ες, όχι όμως τόσο στα πλαίσια μιας ψυχαγωγίας αλλά της πληρέστερης κατάρτισης σου σχετικά με κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που στην παρούσα φάση είναι αυτές που «θα κάνουν την διαφορά».

Ερωτικά

Οι μετοχές σου είναι «ανεβασμένες» κάτι που σε εξυπηρετεί απόλυτα αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα εξ αιτίας της επανεμφάνισης ενός προσώπου από το παρελθόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment