PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μάχη για το καλύτερο.

ΚΡΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, η διάθεσή σας θα είναι στα ύψη. Θα κάνετε πράγματα που αγαπάτε για να κυλήσει ήρεμα η μέρα σας. Ακόμα, κάτι συναρπαστικό μπορεί να γίνει. Μπορεί να σας κάνει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο μια έκπληξη, η οποία θα σας μείνει αξέχαστη και θα σας γεμίσει με καινούριες, συγκινητικές αναμνήσεις. Κάποιες συζητήσεις με άτομα ψηλά ιστάμενα μέσα από τη δουλειά σας, θα σας ωφελήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα θα κυλήσει πολύ όμορφα για εσάς. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό θα έχετε όρεξη για περιπέτειες και όχι μονό. Μπορεί ένα άτομο από το παρελθόν σας να σας εμφανιστεί από το πουθενά. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς, μπορεί να κλειστείτε στο καβούκι σας και να αναρωτηθείτε για το μέλλον σας. Αδειάστε το μυαλό σας από πράγματα που σας βαραίνουν, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προχωρήστε δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Δία από τον Ζυγό, αγαπητοί Δίδυμοι, με αποτέλεσμα να τακτοποιούνται οι εργασιακές σας εκκρεμότητες και να υλοποιούνται τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Εκμεταλλευθείτε τις θετικές, αστρολογικές περιστάσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες με καλοπροαίρετη και δοτική διάθεση, για να εκλείψουν οι αψιμαχίες και οι καβγάδες από το δεσμό σας, μην αφήνετε τη σχέση σας στην τύχη της φθοράς και της αδιαφορίας, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς θα γίνετε ευαίσθητοι. Θα νιώσετε μια νοσταλγία και συμπόνια. Θα ονειροπολείτε και θα είστε σε κόσμους που μονό εσείς μπορείτε να τους φανταστείτε και να τους φτιάξετε. Από την άλλη πλευρά των πραγμάτων, η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σας χαρίζει τη διάθεση για περιπέτεια, ενθουσιασμό και όχι μονό. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε με το/τη σύντροφό σας ευχάριστες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, γι’ αυτό φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε και να πάρετε τα πάνω σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε μια επικοινωνία με άτομα κύρους ή με τους συνεργάτες σας για τη δουλειά που τους παραδίνετε. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι δυνατόν να μην έχετε ευχάριστα γεγονότα αυτή τη μέρα; Μπορεί να σας κάνει μια απίθανη έκπληξη ο έρωτας της ζωής σας ή να βρεθείτε με έναν φίλο από τα παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βαλτέ την αγαπημένη σας μουσική στην διαπασών. Η σημερινή μέρα σας καλεί να μην είστε άκεφοι συνεχώς και να συνεχίσετε τη ζωή με αισιοδοξία και τρέλα. Σήμερα, με την Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, πολλές ανατροπές σας περιμένουν. Μπορεί να συναντήσετε έναν παλιό σας φίλο από το πουθενά. Πού ξέρετε.. ίσως γίνει και ο έρωτας της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα τονίζεται η γοητεία σας και είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα γίνετε περισσότερο ερωτικοί και θα βάλετε… βρώμικα πράγματα στο μυαλό σας. Έχετε έντονα συναισθήματα και μπορείτε να ασκήσετε ακαταμάχητη έλξη σε κάποιον που αρέσετε. Εκπέμπετε ένα μυστήριο και αυτό αρέσει πολύ στους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει πολύ πιο «συμπαθή» στους άλλους με συνέπεια να σου ανοίγονται «πόρτες» με σχετική ευκολία και είναι βέβαιο ότι αν αξιοποιήσεις όλα τα προσόντα σου, θα βρεθείς ενώπιον μιας μεγάλης επιτυχίας. Παράλληλα με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να… εξασκηθείς στα μαστορέματα, ενώ δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθεί κι ένα «μυστικό» που αφορά είτε ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου, είτε ένα άμεσο ενδιαφέρον σου. Σήμερα το «δούναι και λαβείν» είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ερωτισμό σου, κι επειδή αυτός κατά τεκμήριο σου… περισσεύει, το πιθανότερο είναι να εξελιχθούν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Απλά φρόντισε να καταπολεμήσεις το «μικρόβιο» της ζήλειας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω «ταράζει τα νερά» των οικονομικών σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να πιάσεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά», είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Επιπλέον, φαίνεται να ενισχύονται οι καταναλωτικές σου τάσεις με συνέπεια να προβείς σε μάλλον αχρείαστες αγορές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να επιμεληθείς πραγμάτων που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι νέο στον ερωτικό τομέα, είτε αυτό έχει να κάνει με τον τύπο της σχέσης, είτε καθαρά με την σεξουαλική σου πρακτική. Φρόντισε μόνον να έχεις παρτενέρ της εμπιστοσύνης σου, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, θα συναναστραφείτε με πολύ κόσμο. Στη σημερινή μέρα θα κάνετε συναντήσεις με άτομα κύρους στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι συνεργασίες και οι νέοι στόχοι ευνοούνται σήμερα. Θα βγείτε έξω με την παρέα σας για να πείτε τα τελευταία σας νέα. Διασκεδάστε μεταξύ σας, κάντε πράγματα που σας αρέσουν και απολαύστε τη ζωή. Ζήσε, αγάπα, γέλα, γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου επιτρέπει να ξεκουραστείς περισσότερο, εκμεταλλευόμενος/η κάποιες ευκολίες που σου παρέχονται. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να «σκαλίσεις το μέσα σου», ώστε να ανιχνεύσεις τα αίτια μιας εσωτερικής δυσαρμονίας που μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις σου, δίνοντας προτεραιότητα στην διερεύνηση όσων γίνονται «πίσω από την κουρτίνα». Η καλή «χημεία» στην επικοινωνία είναι βέβαια για σένα ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια σχέση και προς το παρόν φαίνεται πως την έχεις εξασφαλισμένη. Αν όμως δεν υπάρχει κάτι βαθύτερο, αργά ή γρήγορα η σχέση σου θα γίνει… αποκλειστικά φιλική!

ΙΧΘYΕΣ

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Επιπλέον ίσως προκύψει ένα ευχάριστο ταξίδι ή μια συνομιλία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σου ενώ ίσως σου ζητηθεί να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση συλλογικού ή κοινωνικού ενδιαφέροντος. Πάντα θα υπάρχουν «φίλοι» και «καλοθελητές» που υποκινούμενοι από αντιζηλία προσπαθούν να σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν, εμφανίζοντας μάλιστα και κάποια ανακριβή στοιχεία. Εσύ όμως μην ακούς κανέναν και κάνε αυτό που προστάζει η καρδιά σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment