PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017


Καλό μήνα! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα γρήγορες και έντονες εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Κρατηθείτε στα όριά σας και μην υπερβάλλετε στα λόγια και τις πράξεις σας σήμερα, φίλοι Κριοί, φανείτε επιφυλακτικοί και εγκρατείς στις υποσχέσεις των αγαπημένων σας προσώπων, των συναδέλφων και του ερωτικού σας συντρόφου, μην ενθουσιάζεστε με το παραμικρό και μη βιάζεστε να λάβετε και να δώσετε απαντήσεις στο ταίρι σας, που αφορούν το συναισθηματικό μέλλον του δεσμού σας. Οι αδέσμευτοι, φλερτάρετε με μια καινούρια γνωριμία, μην αφήνετε τις εξαιρετικές ευκαιρίες να περνούν απαρατήρητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αντιφατικές όψεις της Σελήνης και της Αφροδίτης σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, με τους άλλους πλανήτες, δημιουργούν στον επαγγελματικό και προσωπικό σας περίγυρο κάποιες εντάσεις και αψιμαχίες, που καλό θα ήταν να αποφύγετε με τακτ και ισορροπημένες αντιδράσεις και όχι να ρίξετε λάδι στη φωτιά των καταστάσεων και των γεγονότων που σας περιστοιχίζουν. Σκεφτείτε ψύχραιμα και ήρεμα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σας, προστατέψετε το δεσμό σας από τη ζήλεια και το πείσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας εξιτάρει η ομαδική δράση, φίλοι Δίδυμοι, η συναδελφικότητα και η ομοψυχία στη δουλειά σας, διεγείρουν το δυναμισμό και την οργανωτικότητά σας σήμερα, με αποτέλεσμα οι επιδιώξεις σας να πραγματοποιούνται σε γοργούς ρυθμούς. Η ερωτική ζωή των αδέσμευτων αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί τα φλερτ με το αντίθετο φύλο δίνουν και παίρνουν, ένα νέο ειδύλλιο τραβάει ην προσοχή σας, οι ζευγαρωμένοι αγκαλιάστε με τρυφερότητα το ταίρι σας, απολαύστε μοναδικές στιγμές στο δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν πιστεύετε πως δεν μπορείτε να κρατήσετε τα νεύρα σας ή πως θα χάσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας, αγαπητοί Καρκίνοι, τότε δεν είναι απαραίτητο να ανακινήσετε σήμερα τα σημαντικά θέματα που αφορούν στη δουλειά σας, στην πρόοδό σας, αλλά και εκείνα που επηρεάζουν τη συναισθηματική σας καθημερινότητα με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μη χαλάτε την τρυφερή ατμόσφαιρα στη σχέση σας, για να επισημάνετε μικρολεπτομέρειες και λάθη, που ίσως κουράσουν το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Γίνεστε αρκετά επιλεκτικοί σήμερα, φίλοι Λέοντες, με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, το ενδιαφέρον σας ανταποκρίνεται κυρίως σε οτιδήποτε ξεχωριστό, συναρπαστικό και πρωτότυπο, είτε αφορά σε ιδέες και στόχους στην καριέρα σας, είτε έχει να κάνει με τα φιλικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Παρακινήστε με τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας τον ερωτικό σας σύντροφο, διώξτε τη στασιμότητα και την πλήξη από το δεσμό σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με πρωτόγνωρη, αισθησιακή διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε εκκρεμότητες που αφορούν τα οικονομικά και επαγγελματικά, σημαντικά θέματα που σας απασχολούν, αγαπητοί Παρθένοι, και επηρεάζουν παράλληλα την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μη χάνετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα, μην επιτρέπετε να βαλτώνουν τη διάθεσή σας υποθέσεις και καταστάσεις που επιβαρύνουν τη σχέση σας με το άλλο σας μισό, πάρτε πρωτοβουλίες για μια συγκαταβατική κουβέντα με το ταίρι σας, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας αρχίζει για εσάς, φίλοι Ζυγοί, με ακατανίκητη παρορμητικότητα, με τάση να υπερβάλετε προς όλες τις κατευθύνσεις και τους τομείς της καθημερινότητάς σας, αλλά και τα νεύρα σας να είναι αρκετά τεντωμένα και με την παραμικρή λεπτομέρεια που σας ενοχλεί. Μπορεί να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις και περιστάσεις σήμερα, αν συνεχίσετε να πορεύεστε με βιαστικούς ρυθμούς, που πιθανόν ενοχλούν τον ερωτικό σας σύντροφο και δημιουργούν ανταγωνιστική ατμόσφαιρα στο δεσμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επιλέγετε σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, να συμπεριφερθείτε με σκληρότητα και ψυχρότητα στους συναδέλφους, στα προσφιλή σας άτομα και στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, γιατί είναι πιθανό να έχετε επικίνδυνα αποτελέσματα, που ίσως δεν μπορείτε να ανατρέψετε με ευκολία. Το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα, αλλά και η αντίθεση με τον Δία, ίσως σας κάνει περισσότερο επιθετικούς στη συμπεριφορά σας στον ερωτικό σύντροφο, ελέγξτε τις έντονες εκρήξεις και τον παρορμητισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απολαύστε την ενεργητικότητα και τη δημιουργικότητά σας σήμερα, φίλοι Τοξότες, όσο κι αν κουραστείτε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει στη δουλειά σας, ικανοποιείστε και δικαιώνεστε με το αποτέλεσμα και την προσωπική σας καταξίωση. Οι έξαλλοι και γρήγοροι ρυθμοί δεν αφήνουν ασυγκίνητη και ανεπηρέαστη την ερωτική σας ζωή, μην αναλώνεστε στα πρέπει και το φαίνεσθαι, απελευθερώστε τα τρυφερά σας θέλω στο ταίρι σας, αγκαλιάστε το δεσμό σας με ζεστασιά και στοργή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ξεχνάτε, αγαπητοί Αιγόκεροι, πως η ζωή είναι γεμάτη πάθη και ανεπανόρθωτα λάθη και εσείς σήμερα χρειάζεστε μεγάλη προσοχή και διορατικότητα στη διάθεση και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί υπάρχει κίνδυνος και σοβαρή πιθανότητα να κάνετε και τα δύο. Οι όψεις της Σελήνης με τους άλλους πλανήτες, σας προκαλούν παρορμητισμό και έντονο ενθουσιασμό με το ταίρι σας, που καλείστε να το μετατρέψετε σε αισθησιακές και ερωτικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην τα βάζετε με όλους και με όλα σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, και μην ξεσπάτε τα νεύρα και το άγχος σας σε πρόσωπα που δεν ευθύνονται για τα γεγονότα και τις καταστάσεις που συμβαίνουν στη δουλειά σας, στις κοινωνικές σας επαφές και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Υπολογίστε τις συνέπειες που μπορεί να έχουν τα λόγια και οι πράξεις σας, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και τις εντάσεις με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δείξτε συγκαταβατικότητα και ψυχραιμία στις συζητήσεις με το ταίρι σας.

ΙΧΘYΕΣ

Ο μήνας αρχίζει, αγαπητοί Ιχθύες, με έγνοιες και γεγονότα στην επαγγελματική και οικονομική σας καθημερινότητα. Υπάρχει αρκετή κινητικότητα στη δουλειά σας και στις σχέσεις σας με φίλους και τον ερωτικό σύντροφο, οπότε καλό θα είναι να δείξετε μετριοπάθεια και σεμνότητα στις αποφάσεις σας, για να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν απαρατήρητες οι αδέσμευτοι, φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο έχοντας αυτοπεποίθηση στα ερωτικά σας ταλέντα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment