PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016


Καλό μήνα! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα έμφαση στις λεπτομέρειες.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μπορεί να έχετε μια αίσθηση ότι ταλαιπωρείστε σήμερα. Μάλλον αυτό είναι αποτέλεσμα των προσωπικών σας θεμάτων. Κάποια ένταση υπάρχει ανάμεσα σε παλιά και νέα συναισθήματα μέσα σας. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου τα πράγματα κορυφώνονται. Κάποια κομμάτια του εαυτού σας έρχονται στην επιφάνεια.

Οικονομικά

Σας αξίζει αναγνώριση για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Θα πρέπει να φροντίσετε ώστε οι γύρω σας να εκτιμούν πολλές ώρες που δουλεύετε. Δείξτε σε αυτά τα άτομα ότι χρειάζεστε ευχαριστίες και ανταμοιβή κάθε τόσο. Το έχετε κερδίσει.

Ερωτικά

Ένα κύμα πάθους συνεχίζει να υπάρχει. Σας δίνει να σκεφθείτε εις βάθος τι αναζητάτε τόσο πολύ. Είστε σε καλό δρόμο και η απάντηση θα έρθει τον Ιούνιο. Το κίνητρό σας θα κρατήσει σήμερα και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Η επιτυχία είναι στα χέρια σας σήμερα οπότε προχωρήστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ηρεμήσετε σήμερα. Κάποιος σας έχει ρίξει το μπαλάκι και πρέπει να βρείτε τι θα κάνετε με αυτό. Παραμείνετε προσγειωμένοι και σκεφθείτε καλά την επόμενη κίνησή σας. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ επίμονοι καθώς δεν θα οδηγηθείτε πουθενά. Το κλειδί είναι να είστε ευέλικτοι και να ακολουθείτε την ροή των πραγμάτων όταν συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα.

Οικονομικά

Είστε σε σημαντικό κομμάτι ενός συνόλου. Η δουλειά που κάνετε είναι σημαντική, κάνει την διαφορά. Η ένταση μάλλον θα ενισχυθεί σήμερα αλλά μην απογοητευθείτε. Κοιτάξτε την μεγάλη εικόνα και κάντε υπομονή. Να είστε δυνατοί.

Ερωτικά

Εσείς που είστε σε σχέση είστε γεμάτοι με ευφορία και απολαμβάνετε ήρεμα την ατμόσφαιρα. Όσοι είστε ελεύθεροι θα μπορέσετε να αλλάξετε την στρατηγική σας προς το καλό. Μπορείτε να βάλετε φυσικά τα σωστά θεμέλια για μια καλύτερη ζωή. Συνεχίστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Τα συναισθήματά σας θα είναι σταθερά σήμερα αν και ίσως εμφανιστεί και κάτι απρόσμενο. Να είστε προσεκτικοί με τους άλλους σήμερα. Η κατάσταση μπορεί να είναι ήρεμη την μια στιγμή αλλά εκρηκτική την άλλη. Προσπαθήστε να είστε επικεντρωμένοι ώστε να μην χάσετε την ισορροπία σας.

Οικονομικά

Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε μια δουλειά που δεν σας αρέσει. Αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει διαφυγή. Υπάρχει όμως. Θα έχετε την δύναμη να αφεθείτε και να βρείτε κάτι νέο. Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει λόγος να μην ζείτε όπως σας αρέσει πραγματικά.

Ερωτικά

Οι καταπιεσμένες επιθυμίες σας κάνουν στεναχωρημένους. Υπάρχει κίνδυνος να παγώσετε όταν οι άλλοι κινούνται φιλικά προς εσάς. Βγείτε έξω και μην ασχολείστε με άσκοπες αμφιβολίες. Θα δείτε τα πράγματα πιο καθαρά για τους γύρω σας αλλά όχι για τον εαυτό σας. Μην πάρετε τελικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Εξερευνήστε βαθιά την καινοτόμα πλευρά σας σήμερα. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα αλλά αντί να τα αφήσετε να μπουν εμπόδιο στην πρόοδό σας χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να δράσετε. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την νέα τεχνολογία που έχετε διαθέσιμη στα χέρια σας. Μην φοβάστε να εκμεταλλευθείτε την δύναμη προς όφελός σας.

Οικονομικά

Ίσως φοβάστε την αλλαγή. Ίσως φοβάστε την στασιμότητα. Ίσως φοβάστε να φύγετε από μια δουλειά που δεν σας κάνει καλό πια. Μην φοβάστε. Πιστέψτε πως το σύμπαν σας υποστηρίζει και σας φροντίζει συνέχεια.

Ερωτικά

Η αντοχή σας θα είναι ο πιο μεγάλο σύμμαχός σας σήμερα. Οι νέες συναντήσεις θα είναι πολύ θετικές όσο αποδέχεστε να κάνετε τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως. Θα έχετε εποικοδομητική και γεμάτη ενέργεια διάθεση και θα έχετε ρεαλιστικές ιδέες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μπορεί να θέλετε να μείνετε μέσα και να μην μιλήσετε σε κανέναν σήμερα. Αν αποφασίσετε να βγείτε ίσως συναντήσετε αντίθεση όπου και να στραφείτε. Μην το βλέπετε ως κάτι αρνητικό. Μπορείτε να στραφείτε προς τους στόχους σας. Θα υπάρχουν έντονες δυνάμεις που θα σας κάνουν να λειτουργείτε πιο έντονα. Θα πρέπει να δείξετε τα συναισθήματά σας διαφορετικά θα κάνετε περισσότερη ζημιά παρά καλό.

Οικονομικά

Είστε σε θέση εξουσίας. Οι άλλοι ζητούν συμβουλές από εσάς και καθοδήγηση. Να θυμάστε ότι υπηρετώντας τους άλλους διατηρείτε την θέση και όχι ελέγχοντάς τους. Οι άλλοι είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας και πρέπει να τους φροντίζετε.

Ερωτικά

Οι ρομαντικές συζητήσεις θα πάρουν ασυνήθιστη τροπή. Θα μάθετε περισσότερα αν αναζητήσετε. Είναι καιρός να δείξετε τον εαυτό σας όπως είστε πραγματικά και να γίνετε παράδειγμα. Τα λόγια σας έχουν πραγματικά προχωρήσει τα πράγματα. Η ηρεμία είναι μέσα στην ημέρα αλλά θα υπάρχουν και κάποιες επείγουσες πράξεις που πρέπει να γίνουν σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μπορεί να μην αισθάνεστε ότι τα πάτε καλά με κάποιο άτομο σήμερα. Θα πρέπει να γίνουν προσαρμογές από εσάς αλλά και τους γύρω σας ώστε να βρείτε κοινό έδαφος. Το μυαλό σας είναι δεν είναι προσγειωμένο. Δεν θα ξέρετε αν πρέπει να παραμείνετε απαθείς ή να δράσετε. Απλά ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

Οικονομικά

Θα πρέπει να φροντίσετε να μην θυσιαστείτε για την δουλειά. Είναι εύκολο για εσάς να ασχοληθείτε πολύ με την δουλειά σας ώστε να ξεχάσετε τις άλλες πλευρές της ζωής σας. Υπάρχουν σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφθείτε. Να θυμάστε ότι το σημαντικό είναι η ισορροπία.

Ερωτικά

Θα κερδίσετε πόντους από τον/την σύντροφό σας. Θα το κάνετε καλύτερα αν ακολουθήσετε τα ίχνη που υπάρχουν χωρίς να υποκείπτετε στους περιορισμούς. Θα μπορείτε να υπερασπιστείτε τα ενδιαφέροντά σας με τακτική. Μια κατάσταση θα λειτουργήσει υπέρ σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Εξετάστε τα συναισθήματά σας και εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Κάποιες απρόσμενες δυνάμεις ίσως προσπαθήσουν να εμποδίσουν την ροή των πραγμάτων. Να θυμάστε ότι δεν θα έχετε πρόβλημα να κρατήσετε την κατάσταση υπό έλεγχο όσο είστε προσγειωμένοι. Οι πράξεις σας σήμερα θα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Να είστε προσεκτικοί με την χρήση της ενέργειάς σας. Ταιριάξτε το παλιό με το νέο.

Οικονομικά

Διεκδικήστε την ανεξαρτησία σας. Θα φθάσετε σε έναν σημαντικό στόχο και οι άλλοι μπαίνουν στον δρόμο σας. Μην τους αφήσετε. Δράστε ανεξάρτητα από τους άλλους. Προχωρήστε μπροστά χωρίς εμπόδια. Δεν είναι καιρός να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι.

Ερωτικά

Ο Ποσειδώνας σας προστατεύει και σας χαρίζει την τρυφερότητα που ζητά ο/η σύντροφός σας. Τώρα είναι καιρός για εις βάθος συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας. Κάποιος που ξέρετε θα είναι αναξιόπιστη υποστήριξη σήμερα. Είναι καιρός να προχωρήσετε από εκεί που σταματήσατε με τα πιο σημαντικά σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου ίσως δεν εκτιμηθεί η φρεσκάδα που φέρνετε μέσα στην ομάδα. Ίσως η σκιά του παλιού να εμφανιστεί σήμερα. Μην ενδώσετε σε αρνητικές δυνάμεις που δεν σας επιτρέπουν να εκφραστείτε. Να πιστεύετε ότι έχετε ότι χρειάζεστε για να είστε επιτυχημένοι σε όποιον δρόμο αποφασίσετε να πάρετε.

Οικονομικά

Οι άλλοι σας αναζητούν και σέβονται τις ιδέες σας. Θα πρέπει να προχωρήσετε με διάφορα σχέδια. Οι σκέψεις σας θα είναι κερδίσουν απέναντι στους γύρω σας. Περάστε καλά και διασκεδάστε. Οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν. Έχετε τον έλεγχο.

Ερωτικά

Θα αντιμετωπίσετε μια πρόκληση. Θα πρέπει να ξεπεράσετε την μοναξιά ή την αντίσταση του/της συντρόφου σας. Είναι μια μάχη για την οποία είστε έτοιμοι όσο μπορείτε να διαλέξετε σωστή την στρατηγική σας. Θα είναι άσκοπο να προσπαθείτε να χαλαρώσετε σήμερα. Είστε στο επίκεντρο των καταστάσεών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μην εκπλαγείτε αν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως το σχέδιο σήμερα. Κάποια απρόσμενα γεγονότα μάλλον θα προκύψουν και θα χαλάσουν την πορεία δράσης. Θα πρέπει να πιστέψετε ότι αυτές οι διακοπές έχουν χώρο στην ζωή σας και πως συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ίσως δεν καταλαβαίνετε ακριβώς και γιατί αλλά δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να ξέρετε. Αγκαλιάστε την νέα ενέργεια στην ζωή σας.

Οικονομικά

Μια σημαντική ιδέα παίρνει μορφή. Είστε στα αρχικά στάδια του να κάνετε μια ιδέα πραγματικότητα. Μια σημαντική φάση έχει ξεκινήσει. Μην επιτρέψετε στον φόβο της αποτυχίας να σας καθυστερήσει. Θα επιτύχετε.

Ερωτικά

Η εσωτερική σας μεταμόρφωση τα τελευταία 2 χρόνο περίπου αφυπνά μια ανάγκη σας να ξεφύγετε. Μπορεί να δημιουργηθεί μια απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μην πιστεύετε ότι ακούτε. Σας λείπει υποκειμενικότητα. Σκεφθείτε τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Τα συναισθήματά σας ίσως είναι λίγο ευάλωτα σήμερα και ίσως είναι δύσκολο να προστατευτείτε. Χαλαρώστε απολαμβάνοντας ένα ήρεμο απόγευμα στο σπίτι. Μην αφήνετε τα άλυτα προβλήματα των άλλων να σας επηρεάζουν. Θα πρέπει να κάνετε τον διαχωρισμό ανάμεσα σε ότι σας αφορά και ότι είναι εκτός ελέγχου σας.

Οικονομικά

Το πνεύμα σας θέλει να ελευθερωθεί, αφήστε το. Μην συγκρατείστε άλλο. Αφήστε την αληθινή προσωπικότητά σας να φανεί. Η αυθεντικότητά σας είναι δύναμη όχι αδυναμία και μην φοβάστε να το δείξετε στους άλλους γύρω σας. Διαφορετικά θα αισθάνεστε περιορισμένοι.

Ερωτικά

Η γενναιοδωρία σας αναπτύσσεται εντυπωσιακά και θα έχετε τρόπο να δείξετε την ευχάριστη πλευρά σας σε όσους αγαπάτε. Η συναισθηματική ικανοποίηση υπάρχει. Να είστε ο εαυτός σας σήμερα. Μην προσπαθήστε με κάθε κόστος να κερδίσετε την αποδοχή των γύρω σας. Διστάζετε πολύ εξαιτίας αυτού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Κάποια απρόσμενα γεγονότα ίσως εμφανιστούν σήμερα. Ίσως έχετε την αίσθηση ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν μόνο για να σας ενοχλήσουν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια σταθερή συμπεριφορά και σκεφθείτε να ταιριάξετε διαφορετικές πλευρές στη καθημερινότητά σας. Οι δραστηριότητες σήμερα ίσως εμποδίσουν λίγο τα συναισθήματά σας. Μην ενοχλήστε από πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Οικονομικά

Τα κουτσομπολιά και οι άχρηστες πληροφορίες δημιουργούν ένα φράγμα γύρω σας. Δεν μπορείτε να δείτε αλήθεια καθαρά και οι άλλοι δεν μπορούν να δουν εσάς καθαρά. Αν έχετε καθαρή εικόνα για αυτό που συμβαίνει θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

Ερωτικά

Η ευαισθησία σας κάνει την διαίσθησή σας αξιόπιστη και οι αισθήσεις σας σας βοηθούν να καταλάβετε πιο βαθιά τον/την σύντροφό σας. Τώρα είναι καιρός ανακαλύψετε τα κίνητρα του/της συντρόφου σας. Δεν θα έχετε πολύ καλή διάθεσή σήμερα. Να είστε ανοιχτοί στους άλλους.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Σήμερα θα έχετε την ικανότητα να σημειώσετε πρόοδο σε κάποιο σχέδιό σας. Προσπαθήστε να μην ενοχληθείτε από συναισθήματα που ίσως είναι βαριά. Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε μια νέα, φρέσκια οπτική απέναντι σε ότι θέλετε να επιτύχετε. Μια νέα οπτική θα κάνετε την ημέρα σας παραγωγική.

Οικονομικά

Κρατήστε όλες σας τις επιλογές σας ανοιχτές. Να είστε δεκτικοί σε νέες ιδέες και μοιραστείτε τες με τους άλλους. Το να έχετε μια συνεχή ροή πληροφοριών θα σας βοηθήσει να πάτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Μην είστε ντροπαλοί με το ταλέντο σας.

Ερωτικά

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Μην ταλαιπωρείστε για να το δείξετε αυτό στον/στην σύντροφό σας. Να είστε ο συνήθης χαρούμενος εαυτός σας. Δεν είναι καιρό να παραδεχθείτε κάποια αδυναμία. Θα κάνετε καλά να απολαύσετε ότι σας προσφέρει η ζωή χωρίς να αισθάνεστε ενοχές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment