PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα βαρύ κλίμα.

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο Σάββατο της χρονιάς είναι εδώ και σας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα έρθετε αντιμέτωποι με τις παλιές σας αγάπες. Μη φοβηθείτε και μην το βάλετε στα πόδια. Αρπάξτε αυτή την ευκαιρία και νικήστε τους φόβους σας, που αποκαλούνται «πρώην». Από την άλλη πλευρά των πραγμάτων, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα λόγια σας με ειλικρίνεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και για εσάς δεν είναι μονό καλή. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα νοιώσετε τη ανάγκη να προστατέψετε τα άτομα που είναι δίπλα σας και αγαπάτε. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να βάλετε μια τάξη, γιατί έχετε βγει εκτός προϋπολογισμού. Με τον/την σύντροφό σας τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό, στο καλύτερο. Βγείτε έξω, διασκεδάστε μαζί και περάστε αξέχαστες, ερωτικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να πιεστείτε πάρα πολύ για να αποκτήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα, θα έχετε έντονη διαίσθηση. Οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας, για να μην νιώσετε πίεση. Αλλάξτε την καθημερινότητά σας, ώστε η μέρα σας να περάσει με πιο ευχάριστο και χαλαρωτικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, αυτή τη μέρα δεν πρέπει να τη χάσετε κλεισμένοι στο σπίτι. Είναι μια υπέροχη ημέρα, που θα αισθάνεστε ότι απελευθερωθήκατε από κάτι, που σας πίεζε για πολύ καιρό. Ανοίξτε τα φτερά σας και πηγαίνετε ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τον οποίο τον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο διάστημα. Με τον έρωτα της ζωής σας θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις, που πολύ σύντομα θα ξεπεραστούν.

ΛΕΩΝ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα, γίνετε λίγο πιο προσεκτικοί, για να μην υπάρξουν εμπόδια σε όλους τους τομείς. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει μια άνοδος, τόσο προσωπική όσο και ομαδική. Οι συνεργάτες και τα άτομα κύρους είναι με το μέρος σας τώρα. Ευνοϊκές μέρες για να ξεκινήσετε ένα καινούριο project. Ακόμη, με τον/τη σύντροφό σας θα υπάρξει κάτι περισσότερο από απλή ερωτική χημεία. Το πάθος και η έλξη φουντώνουν και εξαπλώνονται σαν κόκκινα ροδοπέταλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα, είναι μια καλή μέρα για τον επαγγελματικό σας τομέα. Δημιουργήστε ή ασχοληθείτε με ένα νέο project, με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Με την αποφασιστικότητά σας και τις σωστές ενέργειες, θα πετύχετε αυτό που θέλετε και όπως το θέλετε. Ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και κυρίως με τα παιδία σας. Οργανώστε διάφορες δραστηριότητες, για να συμμετέχουν όλα τα μέλη της οικογένειας.

ΖΥΓΟΣ

Λάμπει ο Ήλιος, για τα μάτια σας και μόνο! Με τη σύνοδό του με τον Πλούτωνα, θα νιώσετε σαν σούπερ-ήρωες. Θα έχετε μια έντονη προσωπική δύναμη για να κάνετε τα αδύνατα δυνατά στα θέματα που σας απασχολούν. Πίστεψε στον εαυτό σας και όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Ταυτόχρονα, ο ερωτισμός και η γοητεία σας είναι στα ύψη! Εκμεταλλευτείτε το αυτό, για να περάσετε καλά με το ταίρι σας ή με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα, τη σημερινή μέρα θα αισθάνεστε από την μια λύπη και από την άλλη χαρά. Το άγχος και το στρες θα σας κάνουν επίσκεψη αυτό το διάστημα. Αντιμετωπίστε τα και θα βγείτε νικητές. Σας διακρίνουν η διαίσθηση και ο οραματισμός. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τη σχέση με τον/τη σύντροφό σας. Δείξτε υπομονή, για να λύσετε πολλές προβληματικές καταστάσεις που σας βασανίζουν αυτή τη περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα, θα μπορέσετε στον επαγγελματικό σας τομέα να κάνετε καινούργια ξεκινήματα ή να αφήσετε πίσω ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν και σας έχει κουράσει. Μην κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σας, διαφορετικά θα το μετανιώσετε. Κάντε δημιουργικά πράγματα παρέα με το ταίρι σας. Βοηθήστε κάποιο φίλο σας που έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Δώστε τους συμβουλές, κουράγιο και βρείτε λύσεις στα προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, αυτή η μέρα θα σας μείνει αξέχαστη! Ο έρωτας, το φλερτ και το πάθος, θα σας κάνουν παρέα όλο το σαββατοκύριακο. Αλλά μη μείνετε μόνοι σας. Θα έχετε έναν έντονο σεξουαλικό μαγνητισμό και θα τον απελευθερώνετε εκεί που σας αρέσει. Είστε ελεύθεροι; Βγείτε έξω και φλερτάρετε όσο περισσότερο μπορείτε. Είστε σε σχέση; «Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι» είναι η κατάλληλη αισθηματική ταινία, για να την παρακολουθήσετε με τον/την αγαπημένο/μένη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα, η κοινωνικότητά σας αυξάνεται και με το παραπάνω. Μέσω της παρέας σας, θα γνωρίσετε νέους φίλους που μπορεί να καταλήξουν σε κάτι παραπάνω. Πιθανόν να εμφανιστεί ένα πρόσωπο που έχετε αρκετό καιρό να δείτε και να σας προβληματίσει πολύ, δίνοντάς σας τροφή για σκέψη. Θα αισθάνεστε ότι μπορείτε να είστε τρυφεροί και στοργικοί απέναντι στο πρόσωπο που αγαπάτε. Η επιθυμία σας για έρωτα, πάθος και σεξ κορυφώνεται.

ΙΧΘYΕΣ

Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα, θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ καλά για το ερωτικό σας μέλλον. Παλιές σχέσεις ή παράλληλες σχέσεις σας προβληματίζουν και πρωταγωνιστούν στη σκέψη σας, γι’ αυτό ξεκαθαρίστε τι θέλετε από τη ζωή σας. Η Σελήνη αυτή θα σας βοηθήσει πολύ στη ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων σας. Θα έχετε την επιθυμία να προστατεύετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment