PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 30 Ιουλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μετακινήσεις προς κάθε κατεύθυνση.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ουρανό, θα σας δώσει περισσότερο αυθορμητισμό για να συνεχίσετε τη ζωή σας με το κεφάλι ψηλά. Αφήστε για λίγο το άγχος της δουλειάς και ξεκούραστε το μυαλό σας με δραστηριότητες που θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Θα έχετε μια διάθεση για πειραματισμούς με τη σχέση σας και θα θέλετε να κάνετε πρωτότυπα πράγματα, τα οποία δεν τα είχατε κάνει στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο, θα είστε συγκρατημένοι στα λογία σας και κοφτοί. Ενδεχομένως να θελήσετε να απομονωθείτε, αλλά καλύτερα να μην το κάνετε, γιατί έτσι η διάθεσή σας θα χειροτερέψει. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο, η όρεξή σας για καλοπέραση επανέρχεται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ουρανό, τη σημερινή μέρα θα έχετε έναν αυθορμητισμό στις κινήσεις που θα κάνετε και ιδιαιτέρα σε θέματα φλερτ. Θα είστε ευδιάθετοι και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που δείχνετε την αγάπη σας. Μην την στερείτε από τους δικούς σας ανθρώπους, που την έχουν ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, τα πράγματα καλυτερεύουν σε όλους τους τομείς. Η διάθεσή σας γίνεται όλο και πιο έντονη σε συναισθήματα χαράς και αγάπης και αυτό φαίνεται από το τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να αποδράσετε σε ένα θαλάσσιο μέρος και να διασκεδάσετε με την παρέα σας. Εκμεταλλευτείτε την και δε θα χάσετε.

ΛΕΩΝ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με Δία και εξάγωνο με Ερμή, Αφροδίτη και Ουρανό, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη σε όλα. Θα είστε μεγαλόψυχοι με την οικογένειά σας και με τους γύρω σας. Η καλοπέραση είναι το Α και το Ω για εσάς, οπότε εκμεταλλευτείτε το σαββατόβραδο για μια ξέφρενη νύχτα με την παρέα σας ή με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη να εισέρχεται στο Καρκίνο, θα έρθετε σε επαφή με άτομα, τα οποία είχατε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Η επικοινωνία σας θα είναι κάπως ασαφής, αλλά τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα. Μιλήστε ελευθέρα, ανοίξτε την καρδιά σας στους αγαπημένους σας και πείτε αυτά που θέλετε να εκφράσετε εδώ και πολύ καιρό. Το βράδυ Σαββάτου σας βρίσκει έξω με την παρέα σας, να διασκεδάζετε.

ΖΥΓΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ουρανό, θα έχετε περισσότερη διάθεση για βόλτες και εξόδους. Αποβάλετε την απαισιοδοξία και κλείστε την πόρτα στο άγχος σας. Ο ερωτισμός σας θα είναι στα ύψη του, πράγμα που θα κάνει το σύντροφό σας ευτυχισμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο, η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι σαν ένα κρυφό μονοπάτι. Δηλαδή, δε θα ξέρετε πώς να μιλήσετε και τα λογία σας θα είναι ασαφή. Βρείτε τα με τον εαυτό σας, γιατί αυτό το διάστημα είστε κρυμμένοι στο καβούκι σας, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Βγείτε έξω, φορέστε το χαμόγελό σας και γνωρίστε νέους ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ουρανό, η μεγαλοψυχία σας θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σήμερα. Θα μιλήσετε και θα βγείτε έξω με τους συγγενείς σας, που έχετε αρκετό καιρό να τους επισκεφτείτε. Παράλληλα, ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος, γεγονός που μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να κάνετε μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία ή για να περάσετε ένα ερωτικό βράδυ με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη σημερινή μέρα, με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο, η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι κάπως παράξενη, λόγω του άγχους από τη δουλειά σας. Κάντε πράγματα που αγαπάτε και αφήστε τα δύσκολα για τους άλλους. Το βράδυ, ο ρομαντισμός που θα έχετε, αλλά και ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε στο σύντροφό σας, θα κρύβουν ένα μυστήριο που θα κάνουν το βράδυ σας μαγικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με Δία και εξάγωνο με Ερμή, Αφροδίτη και Ουρανό, θα νοιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε όλο σας τον ερωτισμό. Μην σκέπτεστε μονό τους άλλους. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας και δε θα χάσετε. Η καθημερινότητά σας έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο από σήμερα.

ΙΧΘYΕΣ

Τη σημερινή μέρα, με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο, η επικοινωνία με το σύντροφό σας δε θα είναι όπως την περιμένατε. Θα υπάρχουν εντάσεις και πολλές ανατροπές. Μείνετε για λίγο μονοί σας, μιλήστε με τον εαυτό σας και σκεφτείτε αν το πρόσωπο που έχετε διπλά σας, σας εξασφαλίζει τη ευτυχία που αναζητάτε. Με την Σελήνη να εισέρχεται στο Καρκίνο θα περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment