PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 30 Απριλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μια… διαφορετική Ανάσταση!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μάλλον έφτασε η στιγμή να εκμεταλλευτείς τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να κερδίσεις περισσότερα. Επιπλέον, με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Ταύρο μπορεί να περιέλθει στην κατοχή σου ένα πολύτιμο αντικείμενο ή να λάβεις ένα όμορφο δώρο. Παράλληλα, ίσως σου γίνει μια πρόταση να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια κι αν δεχθείς σίγουρα θα το… ευχαριστηθείς, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του όλου εγχειρήματος.

Ερωτικά

Από… κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να οδηγηθείς σε μια αχρείαστη επιλογή, ενδίδοντας σε μια σχέση με ένα πρόσωπο που τελικά ούτε σου ταιριάζει, μα ούτε και σε εκτιμά. Καλός είναι λοιπόν ο ενθουσιασμός αλλά έχει και τα όρια του!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε στηρίζει και πολλά θέματα που σε απασχολούν μπορεί να έχουν μια θετική εξέλιξη. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις κάτι «σπουδαίο», καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, αλλιώς μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από «άσχετες» απόψεις, ακυρώνοντας έτσι τις όποιες θετικές προδιαγραφές των σχεδίων σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δείχνει διατεθειμένη να ορίσει την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην προσωπική σου ζωή, χωρίς μάλιστα να πρέπει να κάνεις κάτι περισσότερο από το να αποδεχθείς μια πρόταση που θα σου γίνει. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει… αυτή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η ημέρα μπορεί να έχει έναν έντονα επικοινωνιακό χαρακτήρα, αυτό όμως ίσως να σου δημιουργήσει πρόβλημα αν δημοσιοποιηθούν πράγματα τα οποία είτε σε εκθέτουν, είτε θα προτιμούσες να παραμείνουν μυστικά. Και βέβαια έχεις… κι άλλες δουλειές από το να δίνεις εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σου. Ωστόσο υπάρχει και η άλλη εκδοχή, να προχωρήσεις δηλαδή στην αποκάλυψη ενός «πικάντικου» παρασκηνίου.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πρώτο μέλημα σου είναι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπο σου, που φαίνεται να περνάει δύσκολα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει κάτι «ενδιαφέρον» κράτα τις επιφυλάξεις σου, μήπως τελικά πρόκειται για μεγάλο «μπέρδεμα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Ταύρο, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση πόρων ή κεφαλαίων, είτε μεσολαβώντας εκεί που… πρέπει, είτε δίνοντας σου μια ιδέα που θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα. Αλλά και η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, έστω κι αν και μέχρι να «έρθει η καρδιά σου στην θέση της», θα υπάρξουν αρκετές παλινδρομήσεις.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς για την ώρα να «καλυφθείς» μια… χαρά από τις φιλικές σου συναναστροφές, χωρίς να μπεις στον κόπο για κάτι περισσότερο, Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα καλά της κοινωνικής ζωής με τον άνθρωπο σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να προσανατολιστείς στην διάδοση του έργου και των στόχων σου, προσεγγίζοντας και γοητεύοντας άτομα που κατέχουν υψηλές θέσεις. Κι επειδή το «διαβατήριο» σου προς την επιτυχία εξαρτάται από την εμφάνιση και γενικότερα το στυλ σου, μην αμελήσεις τα… δέοντα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αναζητήσεις νέους συνεργάτες, αφού με τους υπάρχοντες τα πράγματα για την ώρα δεν «τραβάνε».

Ερωτικά

Γενικά «πλανάται» μια συναισθηματική αστάθεια είτε δική σου, είτε των άλλων κι επειδή με τον Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη δεν θες και πολύ για να φορτωθείς ένα ακόμη πρόβλημα, καλύτερα να φερθείς επιφυλακτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα ταξίδια ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Ανάλογα θετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οποιοδήποτε εργασιακό θέμα σε απασχολεί, είτε πρόκειται για την δικτύωση σου, είτε για την απόκτηση του κατάλληλου εξοπλισμού. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Υδροχόο σου συνιστά να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου και να επιμείνεις περισσότερο σε θέματα τάξης και καθαριότητας.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο μπορεί να σε «πείσει» ότι αξίζει μια ευκαιρία στην ζωή σου, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσετε την σχέση σας. Ίσως βέβαια αυτό να εξυπηρετεί κι εσένα αλλά επειδή «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον», πρόσεξε μήπως δημιουργηθούν θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι πρόθυμη να σου προσφέρει ικανοποιητικές λύσεις σε ένα οικονομικό αλλά και συνάμα επαγγελματικό ζήτημα, επαναφέροντας στο προσκήνιο μια πρόταση συνεργασίας, που δεν ευοδώθηκε στο παρελθόν, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει γι’ αυτό ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα σου αλλά και να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.

Ερωτικά

Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να «δοκιμαστείς» και σε ένα πεδίο που δεν γνωρίζεις αλλά ουδέν πρόβλημα. Με δεδομένο το ότι είσαι «άσσος» στις διαπραγματεύσεις και τις… υπεκφυγές, μπορεί τελικά να «τρελάνεις» κόσμο με τα «ήξεις-αφήξεις» σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια συνεργασία, που θα σε ωφελήσει οικονομικά, έστω κι αν χρειαστεί να αποκαλύψεις κάποια από τα… μυστικά σου! Ίσως μάλιστα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις με έναν συνεργάτη για το πώς βλέπει τα πράγματα, αφού σίγουρα μπορεί να σε διευκολύνει σε πολλά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα οικογενειακό θέμα.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αναστατωθείς τόσο από κάποιον «πειρασμό», ώστε να… αθετήσεις μονομιάς τις δεσμεύσεις σου! Αν όμως είσαι μόνος/η, ίσως να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τα ταξίδια αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωση σου. Επιπλέον, μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο, προσθέτοντας «χρώμα» στην καθημερινότητα σου φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνον σε ανούσιες συζητήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να πετύχεις μια «βολική» ρύθμιση στα εργασιακά σου ή απλά να απαλλαγείς από κάποιες έγνοιες.

Ερωτικά

Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιο σου θέτει τα… πάντα υπό διεκδίκηση «μαθαίνοντας» σε ένα και μόνο πράγμα: Ότι όσο δύσκολο είναι να έχεις αυτό που επιθυμείς άλλο τόσο εύκολο είναι να πολιορκείσαι από πρόσωπα που δεν σε συγκινούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σου εξασφαλίσει μια ευχάριστη καθημερινότητα, αν όμως σε «καίει» το οικονομικό και ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλύτερα αν λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις παραινέσεις ή τις… γνωριμίες ενός προσώπου του άμεσου περιβάλλοντος σου. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Υδροχόο καλείσαι να γίνεις πιο «ανοικτός/η» σε νέες ιδέες.

Ερωτικά

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σου σε βάζει να αναζητάς το «απόλυτο», σίγουρα όμως αυτός ο δρόμος κρύβει πολλές συναισθηματικές δυσκολίες. Μήπως να έμενες για την ώρα στην Αφροδίτη που σε καλεί να περάσεις όμορφα χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου, αναδεικνύει πολλά από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε συγκινούν, παράλληλα όμως σε επηρεάζει συναισθηματικά κι ίσως πέσεις θύμα μιας… επίμονης κυκλοθυμίας! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί την συνεύρεση σου με αγαπημένα πρόσωπα σε ένα οικογενειακό κλίμα, ενώ σε μια πιο πρακτική κατεύθυνση, μπορεί να συμβάλλει θετικά και στην διευθέτηση ενός περιουσιακού θέματος.

Ερωτικά

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη ευνοεί μια σχέση «οικογενειακού τύπου», η Σελήνη σε «κόντρα ρόλο» σε ωθεί να επιλέξεις μια άλλη που δείχνει πιο αβέβαιη και «περιπετειώδης». Είναι, βλέπεις, και η γοητεία της διαφορετικότητας που σε συγκινεί!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σε ωθεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή έργα που κρατούσες «στο συρτάρι», γνωρίζοντας ενδεχομένως μια αναπάντεχη ανταπόκριση σε κάποιους κύκλους. Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει κι ένα άτομο που σε υποστηρίζει κρυφά κι έχει τις κατάλληλες «άκρες». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο «αναμοχλεύει» το παρασκήνιο κι ίσως μάθεις κάτι σημαντικό για τις πραγματικές προθέσεις ενός ισχυρού προσώπου.

Ερωτικά

Συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις θα σε διαφωτίσουν επαρκώς για τα δεδομένα μιας κατάστασης που σε απασχολεί, ενώ αν «βασανίζεσαι» από κάτι απωθημένο ή ανεκπλήρωτο, ίσως μπορέσεις τελικά να το βιώσεις… όμορφα κι απλά!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment