PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα διάθεση για αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο, θα αναζητήσετε την αρμονία και τη χαλάρωση που σας αρμόζει. Θα έρθετε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με τον/την σύντροφό σας θα τα πάτε πολύ καλά, γιατί τη φλόγα του πάθους ακτινοβολεί όλο και περισσότερο. Φροντίστε στα οικονομικά σας να μην κάνετε άσκοπες σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο, θα προσπαθήσετε να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας. Ενεργείτε σαν διπλωμάτης ανάμεσα σε άτομα με διαφορετικές απόψεις. Τα οικονομικά σας αρχίζουν τώρα να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνετε περιττά έξοδα. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο πάνε και βελτιώνονται. Φροντίστε να είστε πάντα με άτομα που νοιάζεστε και νοιάζονται για εσάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό, είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε στη σχέση σας ή στο γάμο σας. Δείτε τη ζωή με άλλο μάτι και αφήστε τα δύσκολα για τους άλλους. Προσέξτε μόνο να μην παρασυρθείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και αναλάβετε υποχρεώσεις, που δε θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας. Βγείτε, διασκεδάστε με τους στενούς σας φίλους και μη κάνετε περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο, θα ζήσετε το μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Δώστε περισσότερο βάση στην ερωτική σας ζωή και δε θα χάσετε. Θα είστε αρκετά αισιόδοξοι, στοργικοί και χαρούμενοι αυτό το διάστημα. Η μέρα σας θα είναι παραγωγική και θα σας δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσετε διάφορες επαγγελματικές ευκαιρίες και όχι μόνο.

ΛΕΩΝ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό, θα επικεντρωθείτε στην ερωτική σας σχέση και στο γάμο σας. Συνεχίστε να δείχνετε την αγάπη σας στον άνθρωπό σας. Ίσως υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις και εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Θα αναζητήσετε την ευεξία, την ηρεμία και την αρμονία που σας αρμόζει. Μπορεί κάποια πράγματα τώρα να μην πάνε όπως τα υπολογίζατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο, θα δείξετε την αγάπη σας στα άτομα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο όπως η οικογένεια σας ή ο/η σύντροφός σας. Με το δυναμισμό και την πειθώ σας, θα μπορέσετε να ξεκολλήσετε από στάσιμες υποθέσεις που σας κούρασαν το τελευταίο διάστημα. Θα αναζητήσετε ηρεμία και αρμονία, για να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, είναι ιδανική για να εστιάσετε στον γάμο σας ή ακόμη και στη σχέση σας. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη, αυξάνονται οι πιθανότητες να ερωτευθείτε και να αποκτήσετε δεσμό οι αδέσμευτοι. Μιλήστε με τους συνεργάτες σας για τα επαγγελματικά σας σχέδια και φροντίστε να επικοινωνήσετε με σαφήνεια με τους ανωτέρους σας, για όποια προβλήματα σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο, θα νιώσετε περισσότερο ερωτικοί. Μην είστε με κατεβασμένο το κεφάλι, δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Θα συναντηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτό το Σάββατο και θα διασκεδάσετε με τη ψύχη σας. Συζητήσεις που θα έχετε με το σύντροφο σας, θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό, θα επικεντρωθείτε στην ερωτική σας σχέση και στο γάμο σας. Με το τόξο του έρωτα που κρατάτε στα χέρια σας, πάντα μπορείτε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε τρελά. Φροντίστε να δείξετε την αγάπη σας στο ταίρι σας και περάστε μαζί έντονες στιγμές πάθους. Σήμερα θα έχετε μια πιο ζεστή κι αγαπησιάρικη φύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο, θα περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους σας, αφήνοντας στην άκρη τις σκέψεις για τα προβλήματα. Εκφράστε όλα όσα νιώθετε στο σύντροφό σας. Χαλαρώστε λίγο και βγείτε λίγο έξω να διασκεδάσετε. Η εμπιστοσύνη και η κατανόηση που θα έχετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι πολύ σημαντικά για σας αυτήν την ημέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας ανανεώσει πολύ και θα σας κάνει άλλον άνθρωπο, εσωτερικά και εξωτερικά. Η εμφάνιση κάποιου αγαπημένου σας προσώπου στη ζωή σας είναι πιθανό να σας κάνει να βάλετε καινούργιους στόχους. Το σαββατόβραδο φροντίστε να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘYΕΣ

Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο, σας βοηθάει να κάνετε συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα. Βρείτε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι πρωτότυπο, όπως μια έκπληξη στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Συμβουλή: Κανένας δεν προσέχει τη θλίψη σου. Κανένας δεν προσέχει τον πόνο σου, αλλά όλοι προσέχουν τα λάθη σου. Μην το επιτρέπετε!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment